- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.301
Benimkide antibiyotik ama 1 gecelik suda eritmeydi canım seninki normal hap mı? Bende pazartesi gittiğimde tekrar baktıracamAntibiyotik yazdı yüksek çıkmış sanırım enfeksiyon perşembe tahlil verecektim sağlık ocağı kapalı diye bu güne kaldı ya artmış herhalde dahiliye doktoru yazdı ilacı da
Anladm canım ben de verdm bugun lokositim 3 cıktı normal dedi dr o yuzden merk ettm, antibiyotıkle geçer senınki de canını sıkma iç camasırını süreklı degısmekte fayda ediyoe bayaEn nabıza baktım da gözükmüyor canım doktor bilgisayardan baktı enfeksiyon var dedi antibiyotik verdiğine göre yüksek
Canım bende yarın gidicem şuan baya stres oldum böyle stres etmektensen gidip rahat edeyimArkadaşlar merhaba bu yapışkan akıntısı olan arkadaşlarımın devam mı o akıntı Happy mon uygulamasında biriyle görüştüm aynı tarif ettiğim gibi ağrı ve akıntıyla doktora gitmiş rahim ağzının kısaldığı tespit edilmiş çok korkmaya başladım yarın randevu aldım
Bunun ile ilgili ben şey okudum kızlar hamilelikte enfeksiyon arttığı için külotları beyaz sabunla yıkayıp ütülemek veya kurutmaya atmak fayda sağlıyormuş.Anladm canım ben de verdm bugun lokositim 3 cıktı normal dedi dr o yuzden merk ettm, antibiyotıkle geçer senınki de canını sıkma iç camasırını süreklı degısmekte fayda ediyoe baya
Evet cnm 90 derecede yıkayıp ütülemek ve sık değişmek bana fayda ettiBunun ile ilgili ben şey okudum kızlar hamilelikte enfeksiyon arttığı için külotları beyaz sabunla yıkayıp ütülemek veya kurutmaya atmak fayda sağlıyormuş.
Bende kirli sepetine atmıyorum yıkayıp ütülüyorum.Evet cnm 90 derecede yıkayıp ütülemek ve sık değişmek bana fayda etti
Evet hap canım günde 1 tane 10 günlük verdiBenimkide antibiyotik ama 1 gecelik suda eritmeydi canım seninki normal hap mı? Bende pazartesi gittiğimde tekrar baktıracam
Öyle yapıyorum da benim gene stres başladı bugün yine çok dolandım oturdum sürekli ıslak gibi geliyor bana hamilelik stresten dolayı çok zorAnladm canım ben de verdm bugun lokositim 3 cıktı normal dedi dr o yuzden merk ettm, antibiyotıkle geçer senınki de canını sıkma iç camasırını süreklı degısmekte fayda ediyoe baya
Anladım canım benimde lökasit 34 çıkmış e nabız dan baktımEvet hap canım günde 1 tane 10 günlük verdi
Islaklık progestandan oluyorÖyle yapıyorum da benim gene stres başladı bugün yine çok dolandım oturdum sürekli ıslak gibi geliyor bana hamilelik stresten dolayı çok zor
Benimki neden gözükmüyor ki acaba normal dışı tahlillere de baktım onda da yokAnladım canım benimde lökasit 34 çıkmış e nabız dan baktım
Sende de olmusmuydu canım enfeksiyonBende kirli sepetine atmıyorum yıkayıp ütülüyorum.
Canm e nabızda cıkması lazım lökositin yanında değer yazıyoBenimki neden gözükmüyor ki acaba normal dışı tahlillere de baktım onda da yok
Ondan da oğlumda da hep bu stresi yaptım WhatsApp da burdan kızlarla grup kurmuştuk hep böyle su mu diyorum diye dışlanmıştım son zamanlarda erken doğum yapan olmuştu aralarında su gelişi sebebiyleIslaklık progestandan oluyor
İdrar tetkiki yazıyor altı boş hiç birşey gözükmüyor lökasit yazmıyor bileCanm e nabızda cıkması lazım lökositin yanında değer yazıyo
Allah allah benim e nabızımda cıkıyor ilginçİdrar tetkiki yazıyor altı boş hiç birşey gözükmüyor lökasit yazmıyor bile
Benimki su gibi değildi bi de kanda ve idrarda enfeksiyon çıkmadı vajinal olabilir dedi doktorum benim yapışkan bir akıntım varBi de burda su mu geliyor diye şüphelenenler olmuştu doktora sormuşlardı onlar da enfeksiyondan denilmişti değil mi o akıntıya bendeki de enfeksiyondan herhalde su gibi geliyor çünkü beyazla karışık
Bende anlamadım valla yarın gözükür belki bakayım keşke çıktı isteseydim dahiliye doktoru bakmakta istemedi aslında sağlık ocağı sonuçları yanlış çıkıyor diye deAllah allah benim e nabızımda cıkıyor ilginç
Hastanede verdiyseniz bi hastanenin kan sonuçlarına bakın isterseniz ben fakültede verince enabıza bir gün geç düşüyor diye fakültenin sitesinden bakıyorum daBende anlamadım valla yarın gözükür belki bakayım keşke çıktı isteseydim dahiliye doktoru bakmakta istemedi aslında sağlık ocağı sonuçları yanlış çıkıyor diye de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?