Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    79
Antibiyotik yazdı yüksek çıkmış sanırım enfeksiyon perşembe tahlil verecektim sağlık ocağı kapalı diye bu güne kaldı ya artmış herhalde dahiliye doktoru yazdı ilacı da
Benimkide antibiyotik ama 1 gecelik suda eritmeydi canım seninki normal hap mı? Bende pazartesi gittiğimde tekrar baktıracam

En nabıza baktım da gözükmüyor canım doktor bilgisayardan baktı enfeksiyon var dedi antibiyotik verdiğine göre yüksek
Anladm canım ben de verdm bugun lokositim 3 cıktı normal dedi dr o yuzden merk ettm, antibiyotıkle geçer senınki de canını sıkma iç camasırını süreklı degısmekte fayda ediyoe baya

Arkadaşlar merhaba bu yapışkan akıntısı olan arkadaşlarımın devam mı o akıntı Happy mon uygulamasında biriyle görüştüm aynı tarif ettiğim gibi ağrı ve akıntıyla doktora gitmiş rahim ağzının kısaldığı tespit edilmiş çok korkmaya başladım yarın randevu aldım 😔
Canım bende yarın gidicem şuan baya stres oldum böyle stres etmektensen gidip rahat edeyim

Anladm canım ben de verdm bugun lokositim 3 cıktı normal dedi dr o yuzden merk ettm, antibiyotıkle geçer senınki de canını sıkma iç camasırını süreklı degısmekte fayda ediyoe baya
Bunun ile ilgili ben şey okudum kızlar hamilelikte enfeksiyon arttığı için külotları beyaz sabunla yıkayıp ütülemek veya kurutmaya atmak fayda sağlıyormuş.

Öyle yapıyorum da benim gene stres başladı bugün yine çok dolandım oturdum sürekli ıslak gibi geliyor bana hamilelik stresten dolayı çok zor

Islaklık progestandan oluyor
Ondan da oğlumda da hep bu stresi yaptım WhatsApp da burdan kızlarla grup kurmuştuk hep böyle su mu diyorum diye dışlanmıştım son zamanlarda erken doğum yapan olmuştu aralarında su gelişi sebebiyle

Bi de burda su mu geliyor diye şüphelenenler olmuştu doktora sormuşlardı onlar da enfeksiyondan denilmişti değil mi o akıntıya bendeki de enfeksiyondan herhalde su gibi geliyor çünkü beyazla karışık
Benimki su gibi değildi bi de kanda ve idrarda enfeksiyon çıkmadı vajinal olabilir dedi doktorum benim yapışkan bir akıntım var

Allah allah benim e nabızımda cıkıyor ilginç
Bende anlamadım valla yarın gözükür belki bakayım keşke çıktı isteseydim dahiliye doktoru bakmakta istemedi aslında sağlık ocağı sonuçları yanlış çıkıyor diye de

Bende anlamadım valla yarın gözükür belki bakayım keşke çıktı isteseydim dahiliye doktoru bakmakta istemedi aslında sağlık ocağı sonuçları yanlış çıkıyor diye de
Hastanede verdiyseniz bi hastanenin kan sonuçlarına bakın isterseniz ben fakültede verince enabıza bir gün geç düşüyor diye fakültenin sitesinden bakıyorum da

X