Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    79
Ya şöyle benim kayınvalidem bişey söylesem yapar ama mesela benim annem ben demeden evimi de temizler başka bişey de yapar onda rahat olurum ama ben kayınvalideme anne evi süpür lavoba tuvaleti Bi sürt diyemem oyüzden annemi istiyorum ve annem bebeğime benim istediğim gibi bakar veya istemediğim bişey yapsa hemen söylerim tamam kızım der ama kaynanama söyleyemem kırılır diye. Dün onlardaydık kayananam şey diyor siz çocuğu öptürmeyeceksiniz nasıl sevmiş olacaz bizde arada kaçak göçek öperiz dedi bende anne hayır öpmek kesinlikle yasak hassasım bu konuda dedim, umarım kimseyi kırmak zorunda kalmam
Valla o zaman eşine söyleyeceksin o girecek devreye. Benim eşim hep şey der beni at ortaya ben kötü evlat olmam ama sen kötü gelin olursun. Bişey istemiyosan oğlun istemiyo de çok işin içinden der hep. Zaten 40 gün falan öpülmez çocuk cildi hassas dersiniz Dr söyledi deyin çıkın işin içinden 🤣
Bi dahaki randevum ocakta detaylı ultrason için çağırdı tabii randevu bulabilirsem ona da
Telefon numarası yok sanırım inşallah bulursunuz randevuyu

Valla o zaman eşine söyleyeceksin o girecek devreye. Benim eşim hep şey der beni at ortaya ben kötü evlat olmam ama sen kötü gelin olursun. Bişey istemiyosan oğlun istemiyo de çok işin içinden der hep. Zaten 40 gün falan öpülmez çocuk cildi hassas dersiniz Dr söyledi deyin çıkın işin içinden 🤣

Aynen canım eşim de zaten söyledi okuyoruz ediyoruz bende istemiyorum felan dedi de bakalım nolacak

Yok canım devlete gidiyorum ya

İdrar yolu enfeksiyonu olmuş bende doktor antibiyotik yazdı İnş geçer ya kaç gündür fark ediyordum zaten

Arkadaşlar merhaba bu yapışkan akıntısı olan arkadaşlarımın devam mı o akıntı Happy mon uygulamasında biriyle görüştüm aynı tarif ettiğim gibi ağrı ve akıntıyla doktora gitmiş rahim ağzının kısaldığı tespit edilmiş çok korkmaya başladım yarın randevu aldım 😔

Aynen canım eşim de zaten söyledi okuyoruz ediyoruz bende istemiyorum felan dedi de bakalım nolacak
Sıkıntı olmaz inşallah canım 🙏
Yok canım devlete gidiyorum ya
Ben o konuda şanslıyım devletteki drum Dan istedim numarayı verdi valla kadın. Ama büyük ihtimalle özelde değil devlette yapcam doğumu ona daha bi çok güveniyorum şuan ki özeldeki ilk doğumumu yapan Dr ama çok paragöz olmuş herşeye para gözüyle bakıyo. Bi sonraki kontrolde şansını dene iste numarasını belki verir
İdrar yolu enfeksiyonu olmuş bende doktor antibiyotik yazdı İnş geçer ya kaç gündür fark ediyordum zaten
Çok geçmiş olsun canım bol su iç

Kızlar günaydın. 17. Haftamdayım. Bir şey soracağım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hep sol tarafta daha rahat uyuyorum. Bebiş sağ tarafta olduğu için sanırım o tarafa uzun süreli uzandığımda baskı olduğu için rahat edemiyordum ama şu an dikkatimi çeken bir nokta 3 gündür o baskı yok sağ sol farketmeksizin iki tarafta da rahatım. Bir tedirgin oldum. Siz iki tarafa da rahat uzanabiliyor musunuz?

Benimde sag tarafimdabi boşalma oldu karnım da küçüldü. Karni küçülen vqr mi ya.belki de kuculmedi qma büyümüyir da karnımda bebekle ilgili hicbirsey hissetmiyorum

Ben o konuda şanslıyım devletteki drum Dan istedim numarayı verdi valla kadın. Ama büyük ihtimalle özelde değil devlette yapcam doğumu ona daha bi çok güveniyorum şuan ki özeldeki ilk doğumumu yapan Dr ama çok paragöz olmuş herşeye para gözüyle bakıyo. Bi sonraki kontrolde şansını dene iste numarasını belki verir

Sürekli aynı doktora denk gelemiyoruz ki canım peritonologa gidiyorum her gittiğimde farklı asistan bakıyor İnş sıkıntı olmadan atlatırım enfeksiyonu ilk çocuğumda enjeksiyondan erken doğum oldu sanırım 😔 bir kayıp daha olsun istemiyorum

Sürekli aynı doktora denk gelemiyoruz ki canım peritonologa gidiyorum her gittiğimde farklı asistan bakıyor İnş sıkıntı olmadan atlatırım enfeksiyonu ilk çocuğumda enjeksiyondan erken doğum oldu sanırım 😔 bir kayıp daha olsun istemiyorum
Anladım canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına kayıp çok zor biliyorum yaşadım ben de

Amin canım insallah olmaz 🙏

Bende de enfeksiyon çıktı canım Bi gecelik kullanmalık ilaç verdi okdr bol su içemeye çalışıyorum, enfeksiyon geçti mi bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba bu yapışkan akıntısı olan arkadaşlarımın devam mı o akıntı Happy mon uygulamasında biriyle görüştüm aynı tarif ettiğim gibi ağrı ve akıntıyla doktora gitmiş rahim ağzının kısaldığı tespit edilmiş çok korkmaya başladım yarın randevu aldım 😔
İnşallah kötü bir şey değildir canım, sakin ol yarın durumundan haberdar et. Güzel haberler ver bize 🥺

Benimde sag tarafimdabi boşalma oldu karnım da küçüldü. Karni küçülen vqr mi ya.belki de kuculmedi qma büyümüyir da karnımda bebekle ilgili hicbirsey hissetmiyorum
Karnimda kuculme hissetmedim.
ama ben de hala haraket hissetmiyorum 🥺
Ama iyilerdir kendini korkutma, birazcık sakinler sanırım. Benimki ultrasonda da çok hareketli degildi arada ellerini ayaklarını oynatıyor. Doktorum hissetmeye başlarsın demişti yavaş yavaş.

Ben hamile kaldığım gün yumurtlama döneminde olduğum için başladı sonrasında hiç kesilmedi hala devam ediyor dr a sormuştum rahim içinde hormonlardan kaynaklı bir akıntı, şeffaf olduğu sürece sorun yok demişti. Ben de tedirgin oldum şimdi 🤔

Canım bende başka gelmedi doktorada daha iki hafta var gitmeme ne yapsam bilemedim ki gitsemmi hastaneye

Lökosit kaç cıktı canım

Bende de enfeksiyon çıktı canım Bi gecelik kullanmalık ilaç verdi okdr bol su içemeye çalışıyorum, enfeksiyon geçti mi bilmiyorum
Antibiyotik yazdı yüksek çıkmış sanırım enfeksiyon perşembe tahlil verecektim sağlık ocağı kapalı diye bu güne kaldı ya artmış herhalde dahiliye doktoru yazdı ilacı da

Bi de burda su mu geliyor diye şüphelenenler olmuştu doktora sormuşlardı onlar da enfeksiyondan denilmişti değil mi o akıntıya bendeki de enfeksiyondan herhalde su gibi geliyor çünkü beyazla karışık

X