- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.281
Valla o zaman eşine söyleyeceksin o girecek devreye. Benim eşim hep şey der beni at ortaya ben kötü evlat olmam ama sen kötü gelin olursun. Bişey istemiyosan oğlun istemiyo de çok işin içinden der hep. Zaten 40 gün falan öpülmez çocuk cildi hassas dersiniz Dr söyledi deyin çıkın işin içindenYa şöyle benim kayınvalidem bişey söylesem yapar ama mesela benim annem ben demeden evimi de temizler başka bişey de yapar onda rahat olurum ama ben kayınvalideme anne evi süpür lavoba tuvaleti Bi sürt diyemem oyüzden annemi istiyorum ve annem bebeğime benim istediğim gibi bakar veya istemediğim bişey yapsa hemen söylerim tamam kızım der ama kaynanama söyleyemem kırılır diye. Dün onlardaydık kayananam şey diyor siz çocuğu öptürmeyeceksiniz nasıl sevmiş olacaz bizde arada kaçak göçek öperiz dedi bende anne hayır öpmek kesinlikle yasak hassasım bu konuda dedim, umarım kimseyi kırmak zorunda kalmam
Telefon numarası yok sanırım inşallah bulursunuz randevuyuBi dahaki randevum ocakta detaylı ultrason için çağırdı tabii randevu bulabilirsem ona da