- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.281
Valla o zaman eşine söyleyeceksin o girecek devreye. Benim eşim hep şey der beni at ortaya ben kötü evlat olmam ama sen kötü gelin olursun. Bişey istemiyosan oğlun istemiyo de çok işin içinden der hep. Zaten 40 gün falan öpülmez çocuk cildi hassas dersiniz Dr söyledi deyin çıkın işin içindenYa şöyle benim kayınvalidem bişey söylesem yapar ama mesela benim annem ben demeden evimi de temizler başka bişey de yapar onda rahat olurum ama ben kayınvalideme anne evi süpür lavoba tuvaleti Bi sürt diyemem oyüzden annemi istiyorum ve annem bebeğime benim istediğim gibi bakar veya istemediğim bişey yapsa hemen söylerim tamam kızım der ama kaynanama söyleyemem kırılır diye. Dün onlardaydık kayananam şey diyor siz çocuğu öptürmeyeceksiniz nasıl sevmiş olacaz bizde arada kaçak göçek öperiz dedi bende anne hayır öpmek kesinlikle yasak hassasım bu konuda dedim, umarım kimseyi kırmak zorunda kalmam
Telefon numarası yok sanırım inşallah bulursunuz randevuyuBi dahaki randevum ocakta detaylı ultrason için çağırdı tabii randevu bulabilirsem ona da
Aynen canım eşim de zaten söyledi okuyoruz ediyoruz bende istemiyorum felan dedi de bakalım nolacakValla o zaman eşine söyleyeceksin o girecek devreye. Benim eşim hep şey der beni at ortaya ben kötü evlat olmam ama sen kötü gelin olursun. Bişey istemiyosan oğlun istemiyo de çok işin içinden der hep. Zaten 40 gün falan öpülmez çocuk cildi hassas dersiniz Dr söyledi deyin çıkın işin içinden
Telefon numarası yok sanırım inşallah bulursunuz randevuyu
Yok canım devlete gidiyorum yaValla o zaman eşine söyleyeceksin o girecek devreye. Benim eşim hep şey der beni at ortaya ben kötü evlat olmam ama sen kötü gelin olursun. Bişey istemiyosan oğlun istemiyo de çok işin içinden der hep. Zaten 40 gün falan öpülmez çocuk cildi hassas dersiniz Dr söyledi deyin çıkın işin içinden
Telefon numarası yok sanırım inşallah bulursunuz randevuyu
Sıkıntı olmaz inşallah canımAynen canım eşim de zaten söyledi okuyoruz ediyoruz bende istemiyorum felan dedi de bakalım nolacak
Ben o konuda şanslıyım devletteki drum Dan istedim numarayı verdi valla kadın. Ama büyük ihtimalle özelde değil devlette yapcam doğumu ona daha bi çok güveniyorum şuan ki özeldeki ilk doğumumu yapan Dr ama çok paragöz olmuş herşeye para gözüyle bakıyo. Bi sonraki kontrolde şansını dene iste numarasını belki verirYok canım devlete gidiyorum ya
Çok geçmiş olsun canım bol su içİdrar yolu enfeksiyonu olmuş bende doktor antibiyotik yazdı İnş geçer ya kaç gündür fark ediyordum zaten
Kızlar günaydın. 17. Haftamdayım. Bir şey soracağım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hep sol tarafta daha rahat uyuyorum. Bebiş sağ tarafta olduğu için sanırım o tarafa uzun süreli uzandığımda baskı olduğu için rahat edemiyordum ama şu an dikkatimi çeken bir nokta 3 gündür o baskı yok sağ sol farketmeksizin iki tarafta da rahatım. Bir tedirgin oldum. Siz iki tarafa da rahat uzanabiliyor musunuz?
Sürekli aynı doktora denk gelemiyoruz ki canım peritonologa gidiyorum her gittiğimde farklı asistan bakıyor İnş sıkıntı olmadan atlatırım enfeksiyonu ilk çocuğumda enjeksiyondan erken doğum oldu sanırımSıkıntı olmaz inşallah canım
Ben o konuda şanslıyım devletteki drum Dan istedim numarayı verdi valla kadın. Ama büyük ihtimalle özelde değil devlette yapcam doğumu ona daha bi çok güveniyorum şuan ki özeldeki ilk doğumumu yapan Dr ama çok paragöz olmuş herşeye para gözüyle bakıyo. Bi sonraki kontrolde şansını dene iste numarasını belki verir
Çok geçmiş olsun canım bol su iç
Anladım canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına kayıp çok zor biliyorum yaşadım ben deSürekli aynı doktora denk gelemiyoruz ki canım peritonologa gidiyorum her gittiğimde farklı asistan bakıyor İnş sıkıntı olmadan atlatırım enfeksiyonu ilk çocuğumda enjeksiyondan erken doğum oldu sanırımbir kayıp daha olsun istemiyorum
Amin canım insallah olmazSıkıntı olmaz inşallah canım
Ben o konuda şanslıyım devletteki drum Dan istedim numarayı verdi valla kadın. Ama büyük ihtimalle özelde değil devlette yapcam doğumu ona daha bi çok güveniyorum şuan ki özeldeki ilk doğumumu yapan Dr ama çok paragöz olmuş herşeye para gözüyle bakıyo. Bi sonraki kontrolde şansını dene iste numarasını belki verir
Çok geçmiş olsun canım bol su iç
Bende de enfeksiyon çıktı canım Bi gecelik kullanmalık ilaç verdi okdr bol su içemeye çalışıyorum, enfeksiyon geçti mi bilmiyorumSürekli aynı doktora denk gelemiyoruz ki canım peritonologa gidiyorum her gittiğimde farklı asistan bakıyor İnş sıkıntı olmadan atlatırım enfeksiyonu ilk çocuğumda enjeksiyondan erken doğum oldu sanırımbir kayıp daha olsun istemiyorum
İnşallah kötü bir şey değildir canım, sakin ol yarın durumundan haberdar et. Güzel haberler ver bizeArkadaşlar merhaba bu yapışkan akıntısı olan arkadaşlarımın devam mı o akıntı Happy mon uygulamasında biriyle görüştüm aynı tarif ettiğim gibi ağrı ve akıntıyla doktora gitmiş rahim ağzının kısaldığı tespit edilmiş çok korkmaya başladım yarın randevu aldım
Karnimda kuculme hissetmedim.Benimde sag tarafimdabi boşalma oldu karnım da küçüldü. Karni küçülen vqr mi ya.belki de kuculmedi qma büyümüyir da karnımda bebekle ilgili hicbirsey hissetmiyorum
Ben hamile kaldığım gün yumurtlama döneminde olduğum için başladı sonrasında hiç kesilmedi hala devam ediyor dr a sormuştum rahim içinde hormonlardan kaynaklı bir akıntı, şeffaf olduğu sürece sorun yok demişti. Ben de tedirgin oldum şimdiArkadaşlar merhaba bu yapışkan akıntısı olan arkadaşlarımın devam mı o akıntı Happy mon uygulamasında biriyle görüştüm aynı tarif ettiğim gibi ağrı ve akıntıyla doktora gitmiş rahim ağzının kısaldığı tespit edilmiş çok korkmaya başladım yarın randevu aldım
Canım bende başka gelmedi doktorada daha iki hafta var gitmeme ne yapsam bilemedim ki gitsemmi hastaneyeArkadaşlar merhaba bu yapışkan akıntısı olan arkadaşlarımın devam mı o akıntı Happy mon uygulamasında biriyle görüştüm aynı tarif ettiğim gibi ağrı ve akıntıyla doktora gitmiş rahim ağzının kısaldığı tespit edilmiş çok korkmaya başladım yarın randevu aldım
Lökosit kaç cıktı canımSürekli aynı doktora denk gelemiyoruz ki canım peritonologa gidiyorum her gittiğimde farklı asistan bakıyor İnş sıkıntı olmadan atlatırım enfeksiyonu ilk çocuğumda enjeksiyondan erken doğum oldu sanırımbir kayıp daha olsun istemiyorum
Antibiyotik yazdı yüksek çıkmış sanırım enfeksiyon perşembe tahlil verecektim sağlık ocağı kapalı diye bu güne kaldı ya artmış herhalde dahiliye doktoru yazdı ilacı daBende de enfeksiyon çıktı canım Bi gecelik kullanmalık ilaç verdi okdr bol su içemeye çalışıyorum, enfeksiyon geçti mi bilmiyorum
En nabıza baktım da gözükmüyor canım doktor bilgisayardan baktı enfeksiyon var dedi antibiyotik verdiğine göre yüksekLökosit kaç cıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?