- 13 Temmuz 2023
- 1.131
- 1.075
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.261
En iyisi aslında, eşime dedim keşke çaya çağırsaydin her şey daha kolay olabilirdi börek çörekleBence de kendinizi ekstra yormayin. Hamilesiniz ve gelenler bunu bilip de sizin mantilar borekler acmanizi beklemiyorlardir heralde. Ben eger misafir gelirse disaridan soyleriz diyorum artik, hic yemek yapamam valla (tabi ilk defa gelen olmuyo artik, samimi oldugumuz insanlar genelde)
Ama bence meze filan hazirlamak yerine turkiyede guzel mezeler satiliyor, markette ya da sarkuterilerde, oralardan aliverin.
Pratiklik denince ben.
Yemekli daha kolay olur banada öyle çay menüsü zor gelioEn iyisi aslında, eşime dedim keşke çaya çağırsaydin her şey daha kolay olabilirdi börek çöreklehic aklıma gelmedi diyor sag olsun
Hazır da denemedim almadan deneyeyim bakalım güzelse değerlendirilebilir
Çok teşekkür ederimmmm
Ben hamileliğin başlangıcından beri gelen tüm misafirlere aynı menüyü yaptım canım belki işine yararEn iyisi aslında, eşime dedim keşke çaya çağırsaydin her şey daha kolay olabilirdi börek çöreklehic aklıma gelmedi diyor sag olsun
Hazır da denemedim almadan deneyeyim bakalım güzelse değerlendirilebilir
Çok teşekkür ederimmmm
Eşimin arkadaşları ve eşleri gelecek ilk kez geliyorlar diye de ekstra stres oldum ben deSen bilirsin kuzum ama bence çok abartma zaten arkadaşlarınız geliyorsa koyu muhabbetler döner ve çok yenmez boşuna telaş yaptığında kalırsın
Yemek daha zor geliyor bana da tam tersiYemekli daha kolay olur banada öyle çay menüsü zor gelio
Benim de ayın 25 ine günüm var arkadaşlara dedim valla yemek hazirlicam ben hamiş bir bayanım dedimYemek daha zor geliyor bana da tam tersiakşamdan yatmadan yap pastani bir gün dinlensin sonra kısır kurabiye börek falan yap ertesi gün de bitti gitti
Ay çok güzel vallahi, güveç isi mantıklı geliyor en güzeli hem sıcak servis imkanı da var. Sevdim benBen hamileliğin başlangıcından beri gelen tüm misafirlere aynı menüyü yaptım canım belki işine yarar
Domates çorbası , paçanga böreği , roka salatası , etli yada tavuklu mantarlı sote porsiyonlayıp güveçlere koyup üstüne kaşar atıyorum ben son dakikada kaşarlar erisin ve ısınsın diye fırını çalıştırıyorum birde pilav işte tatlıda kabak tatlısı yapmıştım en son
Tabiiki canım bende sağa yatamıyordum şimdi boşaldı gibi rahat yatıyorumcidden annelik duygusu her şeye evhamlanıyoruz. Şu an karnımdaki şiş baskı falan gitti gibi geliyor oysa ki 3 gün önce ilk hareketlerini hissedip duygulanıp ağlamıştım acaba dediğin gibi yer değiştirdiği için mi baskı hissetmiyorum artık canım
Yaa onlar da yapıp getirir sana zaten sen yorulma diyeBenim de ayın 25 ine günüm var arkadaşlara dedim valla yemek hazirlicam ben hamiş bir bayanım dedimçayın yanına bir tatlı yaparım sadece
Aynen hiç durmadan değil ama gün içinde oluyorEvet evet baya sulu geliyor benimde gün sonuna doğru bitiyor ama devamli değil qyni tarif ettigin gibi endiselenecek birsey yok bence
Tatlıyı bile yapsalar yeter mutfaktan odaya geçerken yoruluyorumYaa onlar da yapıp getirir sana zaten sen yorulma diye
Sürekli sulu diye normal düşünüyorum ama doktor suyu da yeterli demişti ondan sormadım da Bi kaç defa oluyor bakalımBenim sulu çok gelmedi canım ama iç çamaşırıma tortu şeklinde geliyor genelde kalıntısı
Tatlıyı bile yapsalar yeter mutfaktan odaya geçerken yoruluyorum
Off yüz üstü uyumak en sevdiğimBen hala yüz üstü bile çok rahat bir şekilde yatıyorum kuzum arada sol tarafa yatınca rahatsızlık hissediyorum pozisyonu biraz düzeltince geçiyor
Yardıma annem gelecek canım kayınvalidem de gelip gider büyük ihtimal ama bebeğime ben bakmak istiyorum gelen giden bana baksınValla sağlık ocağındaki ebe çağırdı tek doz olacak zaten yapalım dedi tamam dedim ben de.
Ben oğlumda kullandım çok da memnun kaldım yer kaplama ası açısından çok iyi. Sadece kovaya çok su koymamaya çalışın eğer biraz dayanırsanız suyu dökülür. Bir de ben köpük yatak kullanmıştım onu tavsiye ederim fileden daha konforlu.
Oğlum pandemi bebeğiydi lavanta kokulu sabun alıp paketlemiştim yakınlarıma vermişimbunda da yakın çevreme sadece anahtarlık örmeyi düşünüyorum
Yaa zaten çok bilmişler dışında kimse almak istemiyor onlara da açıkça söylersiniz dileyen kızsın dileyen kırılsın. Ama anneniz ya da kv falan yardım için gelecekse bırakın alsınlar ki dinlenin sonra kimse isteseniz de gelmiyo zaten
Bana da 1 kaç kez oldu saç kurutma makinesi ile ısıttım kendimi. Üstüm açılınca olmuştum.
Canım parol içebilirsin sıkıntı olmaz. Hafta sonu kasığıma batma gibi ağrı girince acilde parol serum vermişlerdi bana. Kadın doğumcu onu yazıyo zaten sadece parasetamol olduğu içinKızlar sukur ben evimdeyim dun bir sknti yasamadm ama bu sabah korkunc bir bas agrisiyla uyandm ne yapsam gecmiyor bol.su ictm biseyler yedim yok bi tane parol icsemmi nefes aldirmiyor ya doktorum icebilirsin siddetliyse agrin bebegin daha cok strese girer ic bi tane dedi ama emin olamadim
Çok tekrar ederse hiç aklına takılmasın sor doktoruna canım. Zaten onlar alışık böyle sorularaSürekli sulu diye normal düşünüyorum ama doktor suyu da yeterli demişti ondan sormadım da Bi kaç defa oluyor bakalım
Valla ben de öyle yapmıştım sonra annem sağolsun yine gelip gidiyor ama kayınvalidem sadece sevmeye geliyoYardıma annem gelecek canım kayınvalidem de gelip gider büyük ihtimal ama bebeğime ben bakmak istiyorum gelen giden bana baksın
Ya şöyle benim kayınvalidem bişey söylesem yapar ama mesela benim annem ben demeden evimi de temizler başka bişey de yapar onda rahat olurum ama ben kayınvalideme anne evi süpür lavoba tuvaleti Bi sürt diyemem oyüzden annemi istiyorum ve annem bebeğime benim istediğim gibi bakar veya istemediğim bişey yapsa hemen söylerim tamam kızım der ama kaynanama söyleyemem kırılır diye. Dün onlardaydık kayananam şey diyor siz çocuğu öptürmeyeceksiniz nasıl sevmiş olacaz bizde arada kaçak göçek öperiz dedi bende anne hayır öpmek kesinlikle yasak hassasım bu konuda dedim, umarım kimseyi kırmak zorunda kalmamValla ben de öyle yapmıştım sonra annem sağolsun yine gelip gidiyor ama kayınvalidem sadece sevmeye geliyoama oğlum da kadını gram sevmiyo açık açık da söyledi yüzüne hissediyo çocuk herhalde. şimdi ikinciye hamileyim en başında dedim ama ilkinde kaçtınız bunda kimseyi istemiyorum yanımda diye gelip ne bi yemek yaptı ne de bişeye yardım etti çocuk bakacaktı sözde o da zaten hep benim yanımdaydı. 5. Gün gitti
Gittiniz mi dr a, nasılsınızKarnım gerçekten küçüldü yaevet normalde de küçülüyordu yani gündüz daha küçük akşam daha şişkin oluyordu ama şuan tam tersi
16+4 de yim ben, şimdi bu saatte gitmek istemedim
Umarım bir şey olmamıştır çok kötü hissediyorum
Bi dahaki randevum ocakta detaylı ultrason için çağırdı tabii randevu bulabilirsem ona daCanım parol içebilirsin sıkıntı olmaz. Hafta sonu kasığıma batma gibi ağrı girince acilde parol serum vermişlerdi bana. Kadın doğumcu onu yazıyo zaten sadece parasetamol olduğu için
Çok tekrar ederse hiç aklına takılmasın sor doktoruna canım. Zaten onlar alışık böyle sorulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?