Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    117
En iyisi aslında, eşime dedim keşke çaya çağırsaydin her şey daha kolay olabilirdi börek çörekle hic aklıma gelmedi diyor sag olsun
Hazır da denemedim almadan deneyeyim bakalım güzelse değerlendirilebilir
Çok teşekkür ederimmmm

Yemekli daha kolay olur banada öyle çay menüsü zor gelio

Ben hamileliğin başlangıcından beri gelen tüm misafirlere aynı menüyü yaptım canım belki işine yarar
Domates çorbası , paçanga böreği , roka salatası , etli yada tavuklu mantarlı sote porsiyonlayıp güveçlere koyup üstüne kaşar atıyorum ben son dakikada kaşarlar erisin ve ısınsın diye fırını çalıştırıyorum birde pilav işte tatlıda kabak tatlısı yapmıştım en son

Sen bilirsin kuzum ama bence çok abartma zaten arkadaşlarınız geliyorsa koyu muhabbetler döner ve çok yenmez boşuna telaş yaptığında kalırsın
Eşimin arkadaşları ve eşleri gelecek ilk kez geliyorlar diye de ekstra stres oldum ben de
Bu kadar panik yapmaya ve abartmaya gerek yok galiba gerçekten çok haklısın
Çok teşekkür ederim

Yemek daha zor geliyor bana da tam tersi akşamdan yatmadan yap pastani bir gün dinlensin sonra kısır kurabiye börek falan yap ertesi gün de bitti gitti
Benim de ayın 25 ine günüm var arkadaşlara dedim valla yemek hazirlicam ben hamiş bir bayanım dedim çayın yanına bir tatlı yaparım sadece

Ay çok güzel vallahi, güveç isi mantıklı geliyor en güzeli hem sıcak servis imkanı da var. Sevdim ben çok teşekkür ederim

Tabiiki canım bende sağa yatamıyordum şimdi boşaldı gibi rahat yatıyorum

Yardıma annem gelecek canım kayınvalidem de gelip gider büyük ihtimal ama bebeğime ben bakmak istiyorum gelen giden bana baksın

Canım parol içebilirsin sıkıntı olmaz. Hafta sonu kasığıma batma gibi ağrı girince acilde parol serum vermişlerdi bana. Kadın doğumcu onu yazıyo zaten sadece parasetamol olduğu için
Sürekli sulu diye normal düşünüyorum ama doktor suyu da yeterli demişti ondan sormadım da Bi kaç defa oluyor bakalım
Çok tekrar ederse hiç aklına takılmasın sor doktoruna canım. Zaten onlar alışık böyle sorulara

Yardıma annem gelecek canım kayınvalidem de gelip gider büyük ihtimal ama bebeğime ben bakmak istiyorum gelen giden bana baksın
Valla ben de öyle yapmıştım sonra annem sağolsun yine gelip gidiyor ama kayınvalidem sadece sevmeye geliyo ama oğlum da kadını gram sevmiyo açık açık da söyledi yüzüne hissediyo çocuk herhalde. şimdi ikinciye hamileyim en başında dedim ama ilkinde kaçtınız bunda kimseyi istemiyorum yanımda diye gelip ne bi yemek yaptı ne de bişeye yardım etti çocuk bakacaktı sözde o da zaten hep benim yanımdaydı. 5. Gün gitti

Ya şöyle benim kayınvalidem bişey söylesem yapar ama mesela benim annem ben demeden evimi de temizler başka bişey de yapar onda rahat olurum ama ben kayınvalideme anne evi süpür lavoba tuvaleti Bi sürt diyemem oyüzden annemi istiyorum ve annem bebeğime benim istediğim gibi bakar veya istemediğim bişey yapsa hemen söylerim tamam kızım der ama kaynanama söyleyemem kırılır diye. Dün onlardaydık kayananam şey diyor siz çocuğu öptürmeyeceksiniz nasıl sevmiş olacaz bizde arada kaçak göçek öperiz dedi bende anne hayır öpmek kesinlikle yasak hassasım bu konuda dedim, umarım kimseyi kırmak zorunda kalmam

Bi dahaki randevum ocakta detaylı ultrason için çağırdı tabii randevu bulabilirsem ona da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…