• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    112
Kızlar günaydın. 17. Haftamdayım. Bir şey soracağım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hep sol tarafta daha rahat uyuyorum. Bebiş sağ tarafta olduğu için sanırım o tarafa uzun süreli uzandığımda baskı olduğu için rahat edemiyordum ama şu an dikkatimi çeken bir nokta 3 gündür o baskı yok sağ sol farketmeksizin iki tarafta da rahatım. Bir tedirgin oldum. Siz iki tarafa da rahat uzanabiliyor musunuz?
Bende öyleydim canım 1 haftaya yakındır bende de yok 17+6 yım çünkü artık yer değiştiriyorlar en son gittiğimde kalça gelişti kafa yukarı dönmüş ayağıyla bazen rahim ağzına doğru vuruyor için rahat olsun yani o konuda

Bende öyleydim canım 1 haftaya yakındır bende de yok 17+6 yım çünkü artık yer değiştiriyorlar en son gittiğimde kalça gelişti kafa yukarı dönmüş ayağıyla bazen rahim ağzına doğru vuruyor için rahat olsun yani o konuda
🥹🥹cidden annelik duygusu her şeye evhamlanıyoruz. Şu an karnımdaki şiş baskı falan gitti gibi geliyor oysa ki 3 gün önce ilk hareketlerini hissedip duygulanıp ağlamıştım🥹 acaba dediğin gibi yer değiştirdiği için mi baskı hissetmiyorum artık canım

Ne bileyim böyle idrar kaçırmışım gibi oluyor temizlenince bitiyor ama genel olarak gün boyu sürüyor ben Bi de çok ileri yitemiyorum herhalde gece yatarken alıyorum ama 2 saat falan sonra lavaboya gidiyorum çoğunluğu o zaman krem gibi gelmiş oluyor
Evet evet baya sulu geliyor benimde gün sonuna doğru bitiyor ama devamli değil qyni tarif ettigin gibi endiselenecek birsey yok bence

Kızlar günaydın. 17. Haftamdayım. Bir şey soracağım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hep sol tarafta daha rahat uyuyorum. Bebiş sağ tarafta olduğu için sanırım o tarafa uzun süreli uzandığımda baskı olduğu için rahat edemiyordum ama şu an dikkatimi çeken bir nokta 3 gündür o baskı yok sağ sol farketmeksizin iki tarafta da rahatım. Bir tedirgin oldum. Siz iki tarafa da rahat uzanabiliyor musunuz?
Evet canım bende de aynı oldu, yukarı çıkıyor bebek o yüzden kasıklardaki baskı azalıyor

Evet canım bende de aynı oldu, yukarı çıkıyor bebek o yüzden kasıklardaki baskı azalıyor
Teşekkür ederim canım dönüsün için
1733811359404.png

Kızlar sizin progestan kalıntılarınızda beyaz ve suyla karışık gibi mi geliyor lavaboda beyaz şıp şıp damlıyor bazen birden çamaşıra da geliyor fitil kullandığımdan beri aynı şekilde oluyor
Benim sulu çok gelmedi canım ama iç çamaşırıma tortu şeklinde geliyor genelde kalıntısı

Bir arkadaş vardı gen testinde cinsiyet erkekti sanırım doktor ultrasonda ısrarla kız olduğunu söylemişti tam hatırlamıyorum arkadaşı tam terside olabilir Instagram da karşıma denk geldi yanlış geçebiliyormus cinsiyet sonucu
😂😂 artık önemsemiyorum kuzum cinsiyetini, bize de doğduğunda sürpriz olur 😅 Her şeyi toprak tonlarında almaya başladım kıyafet olarak. Zaten yeni doğanları öyle alıyorum sonrasında sıcakları düşünürsek çıtçıtlı body ile geçirecek tüm yazı.

Kızlar günaydın bugün nasılsınız? 🥰
Size bir şey danışmak istiyorum 🥲 hafta sonuna misafirim var her şey tamam ama ben ana yemek bulamıyorum. Bulsam da emin olamıyorum. Köfte yapsam soğur diyorum, tavuk yapsam düz tavuk olmasın diyorum, et yapabileceğimden emin değilim ama işte inşallah yapabilirim ya. Köfteli bir seyler yapsam sonra fırını ısıtıp geri kapatıp içinde bekletsem kurur mu acaba?
Sebzeli bir şey yapsam bir arkadaşımız sebze seçiyor söyleyemez de o ayıp olmasın istiyorum ona da. Ay bulmak yapmaktan zor yemin ediyorum.

Size bir şey danışmak istiyorum 🥲 hafta sonuna misafirim var her şey tamam ama ben ana yemek bulamıyorum. Bulsam da emin olamıyorum. Köfte yapsam soğur diyorum, tavuk yapsam düz tavuk olmasın diyorum, et yapabileceğimden emin değilim ama işte inşallah yapabilirim ya. Köfteli bir seyler yapsam sonra fırını ısıtıp geri kapatıp içinde bekletsem kurur mu acaba?
Sebzeli bir şey yapsam bir arkadaşımız sebze seçiyor söyleyemez de o ayıp olmasın istiyorum ona da. Ay bulmak yapmaktan zor yemin ediyorum.
Uzerini yagli kagitla kapatirsiniz kurumaz bence. Ya da onlar gelmeden atin, siz yemege gecene kadar pissin.
Ben ugrasmak istemedigimde somon yapiyorum firinda cok kolay ya da lazanya. :)

Günaydın canım ben o tarz yemek seçen misafirlerim olduğunda daha basit şeyler tercih ediyorum. Bir çorba, klasiktir mercimek mesela ardında tek seferde servis edebileceğim fırın poşetine tavuk, elma dilim baharatlı patates ve pirinç pilavı ortaya da en az 2 çeşit salata oldu bitti. Hem basit hem de doyurucu hiç yorma kendini 😅

Uzerini yagli kagitla kapatirsiniz kurumaz bence. Ya da onlar gelmeden atin, siz yemege gecene kadar pissin.
Ben ugrasmak istemedigimde somon yapiyorum firinda cok kolay ya da lazanya. :)
İlk kez gelecekleri için stres oldum ben de ☺️ eşimde abartma diyor bir yandan 😂
Misafir seviyorum ama stres oluyorum hazırlık aşamasında bir de şu an yorucu oluyor yapması. 🥹
Somon da güzel olabilir hafif 🤗

Günaydın canım ben o tarz yemek seçen misafirlerim olduğunda daha basit şeyler tercih ediyorum. Bir çorba, klasiktir mercimek mesela ardında tek seferde servis edebileceğim fırın poşetine tavuk, elma dilim baharatlı patates ve pirinç pilavı ortaya da en az 2 çeşit salata oldu bitti. Hem basit hem de doyurucu hiç yorma kendini 😅
Ay haklısın bir yandan da işte ben de hep memnun olsunlar ya sevmezlerse diye kendi kendime düşüncelere giriyorum 😂 biraz abartıyorum bazen ama seviyorum da yemek yapmayı simdi hamileyken zor oluyor yemek yapmak 🥲.
Corba klasik mercimek yaparım herkes sever zaten, bir iki meze tarzı şeyler yapsam, salata bir de börek ya da minik lahmacun mu yapsam diye düşündüm. Sonra pilav bir de ana yemek olsa yeter herhalde 8 9 kişi olacağız. Tatlı da cheescake yaparım diye düşündüm.

Kızlar sukur ben evimdeyim dun bir sknti yasamadm ama bu sabah korkunc bir bas agrisiyla uyandm ne yapsam gecmiyor bol.su ictm biseyler yedim yok bi tane parol icsemmi nefes aldirmiyor ya doktorum icebilirsin siddetliyse agrin bebegin daha cok strese girer ic bi tane dedi ama emin olamadim

Fırında balık çok iyi oluyor canım bence, yanına fırın patates salata bol yeşillikli yap . Ekmek şalgam falan baya güzel kurtarırsın

mantarlı tavuk sote yapıp güveç çanaklarına koy üzerine kaşar rendele fırınla canım yanına pilavla çok güzel bir misafir menüsü oluyor bence. Yanına domates çorbası, salata, havuç tarator 😋

Ben hala yüz üstü bile çok rahat bir şekilde yatıyorum kuzum arada sol tarafa yatınca rahatsızlık hissediyorum pozisyonu biraz düzeltince geçiyor

mantarlı tavuk sote yapıp güveç çanaklarına koy üzerine kaşar rendele fırınla canım yanına pilavla çok güzel bir misafir menüsü oluyor bence. Yanına domates çorbası, salata, havuç tarator 😋
Kurtarıcı gerçekten bayılıyorum mantara 🥲 hem görüntüsü de güzel oluyor böyle güveclerde 😍

İlk kez gelecekleri için stres oldum ben de ☺️ eşimde abartma diyor bir yandan
Misafir seviyorum ama stres oluyorum hazırlık aşamasında bir de şu an yorucu oluyor yapması. 🥹
Somon da güzel olabilir hafif 🤗
Bence de kendinizi ekstra yormayin. Hamilesiniz ve gelenler bunu bilip de sizin mantilar borekler acmanizi beklemiyorlardir heralde. Ben eger misafir gelirse disaridan soyleriz diyorum artik, hic yemek yapamam valla (tabi ilk defa gelen olmuyo artik, samimi oldugumuz insanlar genelde)
Ama bence meze filan hazirlamak yerine turkiyede guzel mezeler satiliyor, markette ya da sarkuterilerde, oralardan aliverin.
Pratiklik denince ben. 😂

Ay haklısın bir yandan da işte ben de hep memnun olsunlar ya sevmezlerse diye kendi kendime düşüncelere giriyorum 😂 biraz abartıyorum bazen ama seviyorum da yemek yapmayı simdi hamileyken zor oluyor yemek yapmak 🥲.
Corba klasik mercimek yaparım herkes sever zaten, bir iki meze tarzı şeyler yapsam, salata bir de börek ya da minik lahmacun mu yapsam diye düşündüm. Sonra pilav bir de ana yemek olsa yeter herhalde 8 9 kişi olacağız. Tatlı da cheescake yaparım diye düşündüm.
Sen bilirsin kuzum ama bence çok abartma zaten arkadaşlarınız geliyorsa koyu muhabbetler döner ve çok yenmez boşuna telaş yaptığında kalırsın 😊

Back
X