Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de hızlandırarak izledim doğru çok uzun baktığımda park yatağı beğenmiştim ama kadının videosunu izlediğimde çok mantıklı geldi bahsettiği problemler kararsız kaldım yeni bir yatak buldum şimdi bunu çok beğendim

Ege Baby Doğal Ahşap 4 in 1 Beşik Takım (KL) Fonksiyonel-anneyanı, Karyola, Oyunparkı, Montessori 70x110
https://app.hb.biz/OVSJL6dCjdEP #reklamdeğil

Ben de park yatak alıcam. Aslında mantıklı anlattığı şey çocuk ayaklandığında bükme yerinden tutabilir ama ikisini aynı anda tutmadığı sürece yatak katlanmaz sonuçta. O bahsettiği sorunu o çok paralar verdiği 50 defa özel diktirdiği süngerleri park yatağa koyarak ya da yatağı duvara dayamayarak aşabilirmiş O karyolaya falan verilen paralara yazık bence, kısa süre kullanılacak çünkü. 70*110 park yatak alıcam, çocuk büyüyüp kendine geldiğinde sağlam bi baza alır odasına korum. Zaten 4 yaşa kadar gidiyo park yataklar.
Ayrıca bebeği sallamaya kucağa karartıcı perdelere beyaz sese vs alıştırarak uyutmak çok çok kötü bi fikir, kendi kendine uyumayı öğrenememiş bi türlü

Park yatakta hangi marka dusunuyorsun canim ?

Videoyu izlemedim ama haftasonu aldigim park yatagi kurmustum ortasindaki aparati cekmeyince katlama yerlerinden katlanmiyor zaten. Yani soyle yatak acik konumdayken kenarlarinin bukulmesi imkansiz

Park yatakta hangi marka dusunuyorsun canim ?
Ben hoffie, baby2go, maccon markalardan süngeri de dahil modeller beğendim en uygun fiyata hangisi düşerse onu alıcam. Marka çok farketmiyo çünkü mekaniği ve kalitesi farketmiyo gördüğüm kadarıyla, hepsi aynı sayılır. Süngeri de deneyerek görücem artık, bebeklerin yumuşak yüzeyde yatması önerilmiyo zaten o yetişkin tarzı yaylı pedli yataklar vs uygun değil ama denemeden bilemiyorum. Alınca burada paylaşırım ilk fırsatta alıcam

Videoyu izlemedim ama haftasonu aldigim park yatagi kurmustum ortasindaki aparati cekmeyince katlama yerlerinden katlanmiyor zaten. Yani soyle yatak acik konumdayken kenarlarinin bukulmesi imkansiz
Tecrübesiz olduğum için ben alıp pişman olmaktan korkuyorum ama söyledikleriniz içimi rahatlattı

Tesekkurler ben de arastiriyorum suan

Bana da çok mantıklı geldi zaten görsel olarak hoşuma gitmiyor park yataklar. Bende bu model ahşap büyüyen bir yatak bakacağım. Sonrasında oda yaptığımda da kullanabilirim. Daha şık gözüküyor

Kızlar yaa hastane ve doğum sonrası için nasıl pijama-gecelik almayı düşünüyorsunuz? Beğenemedim pek bişey özellikle elbise tarzda olanları

Son düzenleme:
Kızlar yaa hastane ve doğum sonrası için nasıl pijama-gecelik almayı düşünüyorsunuz? Beğenemedim pek bişey özellikle elbise tarzda olanları
Ya bana gecelik yani elbise tarzı olanlar çok rahat olur falan dediler ama ben sonradan onu giyemem ki sonradan da giyebilceğim modeller bakıyorum ama tıkandım. Gecelik mi pijama mı?

Osman hoca şöyle bişey demiş ama siz nebulizatör aldınız mı ? #reklamdeğil bunu her yere yazıcam artık her şeyden korkuttular bizi

Eklentiler

• IMG_2403.png
    463,2 KB · Görüntüleme: 15
Ya bana gecelik yani elbise tarzı olanlar çok rahat olur falan dediler ama ben sonradan onu giyemem ki sonradan da giyebilceğim modeller bakıyorum ama tıkandım. Gecelik mi pijama mı?
Heh aynı sıkıntıdayım işte ya, takım değil de o doğum sonrası 2 3 gün kanama ve ağrı biraz fazla olur depend değişimi falan için elbise rahat olur tamam da ben elbiseyle asla uyuyamam 2 tane daha sonra evde de giymelik bişey arıyorum onu da bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…