-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.521
ben direkt idrar tahlili verdim bu kültür başka bi şey mi acaba :/Evet canım bugün tekrar kültür sonucum çıktı üreme olmamış çok şükür sorun yok dedi doktor
Rica ederim canımm ne demekÇok teşekkür ederim
Bunu bende begeniyorum favoriledim fakat fiyati biraz yuksek gelince yorumlarinizi buradan iletir misinizBugün bir arkadaş anne yanı çanta sormuştu. Ben dün sipariş verdim bugün geldi çanta çok kullanışlı gözüküyor tek dezavantajı boş hali bile biraz ağır ama sağlam, kaliteli birşey belli
#reklamdeğil
MCD Bag Vista Siyah Bebek Bakım Çantası
Bebeğiniz ile günlük gezinti ya da seyahatlerinizdeyken MCD Bag’in size sundukları, onu harika bir bebek bakım çantası yapar. MCD Bag yanınızdayken ihtiyacınız olan her şeye sahip olursunuz. Vista modelimiz hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için ürün özelliklerine tıklayarak bilgi sahibi...mcdbag.com
Öyleymiş canım ben de en başında yanlış vermişim ama doktorun yönlendirir zaten. Sanırım idrar tahlilinde sorun varsa sonradan kültür isteniyorben direkt idrar tahlili verdim bu kültür başka bi şey mi acaba :/
200 TL kupon verdi bende çok araştırdım ama 1700 altında hem şık gözüken hem kullanışlı bir çanta beğenemedim.Bunu bende begeniyorum favoriledim fakat fiyati biraz yuksek gelince yorumlarinizi buradan iletir misiniz
Yani ben perinat takipliyim ilk gebeliğimde rahim ağzı kısalığı vardı alttan baktılar bunda da kısalık var diye alttan baktı hem kendi doktorum hem perinat, ayda 1 kendi doktoruma 2 haftada bir de perinata gidiyorum cuma tekrar gidicem kısalık için 35. Haftaya kadar progestan kullanıcam eğer kısalma devam etmişse de cuma serkilaj olacağımBenim doktorum rutin kontrollerde karından bakarak rahim ağzı uzunluğu ölçüsünü veriyor
Anladim tesekkur ederim benimde aklimda bu ve puredu var. Agir olmasi dezavantaj olmus200 TL kupon verdi bende çok araştırdım ama 1700 altında hem şık gözüken hem kullanışlı bir çanta beğenemedim.
Biraz önce geldi çanta o yüzden yazdım. Ben beğendim çünkü kolay kolay yıpranmaz ve çok kullanışlı. Sitesinde ki video gözüktüğü gibi. Sadece düşündüğümden büyük ve biraz ağır geldi bana
O zaman DevrimBen Deniz koymak istiyorum ama eşim hiç yakın değil bu isme jdjdj Deniz ya da Devrim olacak gibi ama du bakalım
Evet evet ben alalı çok oldu canımm 1300tl falandı düşün. Aşırı kaliteli bişey eşim bile kullanır yani böyle çok anne anne bi çanta değil bilmem anlatabildim mi sdlfk hani bebeyle işim bitince de normal kullanabilirimAnladim tesekkur ederim benimde aklimda bu ve puredu var. Agir olmasi dezavantaj olmusmaya91 siz puredu almistiniz sanirim geldi mi
Geçmiş olsun kuzum.Yani ben perinat takipliyim ilk gebeliğimde rahim ağzı kısalığı vardı alttan baktılar bunda da kısalık var diye alttan baktı hem kendi doktorum hem perinat, ayda 1 kendi doktoruma 2 haftada bir de perinata gidiyorum cuma tekrar gidicem kısalık için 35. Haftaya kadar progestan kullanıcam eğer kısalma devam etmişse de cuma serkilaj olacağım
SupermisO zaman Devrim
Evet evet ben alalı çok oldu canımm 1300tl falandı düşün. Aşırı kaliteli bişey eşim bile kullanır yani böyle çok anne anne bi çanta değil bilmem anlatabildim mi sdlfk hani bebeyle işim bitince de normal kullanabilirim
ilacı 7 gün kullanıp tekrar gideceğim inşallah geçer ya. hem ilaç içiyorum hem yoğurt kefir. çamaşırı da ütülerim bugün gördüm burada günde 3lt de su içiyorum geçmesini umuyorum canım sıkılıyorÖyleymiş canım ben de en başında yanlış vermişim ama doktorun yönlendirir zaten. Sanırım idrar tahlilinde sorun varsa sonradan kültür isteniyor
Sen de mi brütüs jsjdjdO zaman Devrim
Evet evet ben alalı çok oldu canımm 1300tl falandı düşün. Aşırı kaliteli bişey eşim bile kullanır yani böyle çok anne anne bi çanta değil bilmem anlatabildim mi sdlfk hani bebeyle işim bitince de normal kullanabilirim
ben asker yeşili aldıım bej çabuk kirlenirSupermisne renk aldiniz ben bej rengine bakiyorum fakat cabuk kirlenir mi emin olamadim
Teşekkür ederim canım bende detaylıya gidince önce üstten baktı kısalman var bir de alttan bakacağım dedi öyle baktı, sonra sonuç göstermeye gidince kendi doktorumda baktı 20.haftamda perinata gittim şimdide gidicem bol bol dinlenmek gerek bu süreçte bende elimden geldikçe dinlenmeye çalışıyorum eşim daha çok bebeğe bakar olduGeçmiş olsun kuzum.Benim 5. Ay bitecek hala progestan kullanıyorum. Bir de sürekli ayaklarımı yüksekte tutup dinleniyorum. Benim doktorum hep üstten bakıyor ölçü söylüyor uzunluğu iyi diyor. Detaylı ultrason a girince belki alttan bakar
Tamam ben de takipteyim Haberleşelim indirim konusundaTeşekkür ederim canım bilgi içinmayanın dediğini alıcam ama 11.11 i bekliyorum
hassas ölçüm yapmaları gerektiğinde rutin dışına çıkıyorlar diye biliyorum canımHatta bende kısalık var perinat doktoru vajinalden bakalım ki net sonuç görelim kaç olduğunu dedi cuma yine gidicem geçen haftada kendi doktoruma sordum alttan bakılınca daha net oluyor sıkıntı yoksa bakmıyoruz alttan demişti belki de benim var diye tam mm görmek için baktılar ilkinde de hep alttan baktılar
Bence 21 de falan gidin bende o şekil aldım 21+2 ye denk geliyor 1 hafta daha büyümüş olsun en azından şu lafı duymamayım “henüz söylemek için erken” dkfkfkfkfkf bıktım bazen bunu duymaktanCanım bende şimdi randevu için aradım 20+0 a veriyordu. Çok mu erken olur? Bende erken olur mu falan dedim o zaman 11 inde arayın o haftaya ayarlayalım doktor şehir dışında olacak çünkü dedi
Geçer canım kafana takma maalesef bu enfeksiyon gebelikte daha da artıyormuşilacı 7 gün kullanıp tekrar gideceğim inşallah geçer ya. hem ilaç içiyorum hem yoğurt kefir. çamaşırı da ütülerim bugün gördüm burada günde 3lt de su içiyorum geçmesini umuyorum canım sıkılıyor