- 20 Temmuz 2010
- 363
- 875
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.381
Evinin durumuna göre karar ver bence canımEn çok kararsız olduğum şey dolap konusu hala. Dolap mı alsam, şifonyer mi alsam bilemiyorum.
Şöyle bişey mantıklı değil mi sizce şifonyerle aynı fiyat:
Metalia Gm 308 Ece Lüx 3 Kapı 3 Çekmeceli Düğme Kulplu Gardırop Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Metalia Gm 308 Ece Lüx 3 Kapı 3 Çekmeceli Düğme Kulplu Gardırop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ben hic baktirmadim burada oyle bi surec yokbende hiç akıntı yokken enfeksiyon çıktı ya. acaba bu nasıl oluyor onu hiç anlamadım. siz en son ne zaman baktırdınız idrar tahlili. yani bi şeylere dikkat ettikçe sürekli başıma bi iş geliyor artık su içmekten bana gına geldi :/
hiç gidip idrar tahlili verdiniz mi? ben ctesi günü gittiğimde lökosit ++ çıktı. dr enfeksiyon var dedi ilaç verdi. sizin değerleriniz nasıl ona göre belli olurİdrar yolu enfeksiyonu başından beri bende de var. Doktorum hamilelikte akıntı olduğu için normal olduğunu söyledi ilaç vermedi. Herkes ilaç kullanıyor mu bende şimdi endişelendim kullanmalı mıyım acaba diye
Benimde aynı şekilde yürüdükçe ya da hareket ettikçe artıyor. Doktorum normal demişti.ben hic baktirmadim burada oyle bi surec yokama ne zaman ebeye sorsam sorun yok diyor, kasinti vs. de yok. yine de bol bol su icmeye calisiyorum en az 3 litre ve mandalina falan yiyorum saglikli yemeye calisiyorum cogunlukla kefir osu busu, ama yine de sari akintim var ozellikle yuruyunce edince. ebe sorun yok dedigi icin kurcalamadim ben de bol bol su icin yine de olsun
geçmiş olsun lökosit değeriniz ne çıktı peki hatırlıyor musunuz.? bende akıntı vs yok lökosit 23 çıktı dr ilaç başladıKızlar ben test yaptırdım cumartesi günü bir şey çıkmadı ama dr bol bol su iç dedi sadece. Akıntım olmasına rağmen çıkmadı yani. Ama akıntım beyaz renk. Bekleyince sarıya dönüyor o da normal sanırım.
benim de akıntım öyleeKızlar ben test yaptırdım cumartesi günü bir şey çıkmadı ama dr bol bol su iç dedi sadece. Akıntım olmasına rağmen çıkmadı yani. Ama akıntım beyaz renk. Bekleyince sarıya dönüyor o da normal sanırım.
ben de ordan aldım benim ki 11 liydi ama gereksiz bişi yok içinde ya. Ayılıyı hatırlamıyorum kaçlıydıKızlar bir sorum da yine hastane çıkışıyla ilgili . Tiny lamp de indirimler var. Ya 3 lü olan ya da 10 lu var 3 lü olanlar az geliyor gözüme içine ekstra zıbın almak mı gerek . 10 lu olan da çok fazla gibi. Burda çoğu aslanlı bir model almıştı sanki o kaçlıydı mesela ?
Evinin durumuna göre karar ver bence canım
tekrar gideceğim doktora geçti mi diye. bende anlamadım ya tahlil devlette yapıldı acilde. yanlış bakmamışlardır inşallah ya. burada devlette acil çok kötü çünkü. hep yeni başlayan vs deneyimli yok :/benim de akıntım öylee
Bence en guzelı annenın kendı secmesı amaBiz bu hızla gidersek insanların bize hediye alacağı hiç birşey kalmayacak
Ya gebelikte beyaz akıntı normal diye biliyorum ama tabii haftaya ben de bi gidip tahlil vereyim. En son 6. Haftada verdimbe
tekrar gideceğim doktora geçti mi diye. bende anlamadım ya tahlil devlette yapıldı acilde. yanlış bakmamışlardır inşallah ya. burada devlette acil çok kötü çünkü. hep yeni başlayan vs deneyimli yok :/
Aslanda olabilirben de ordan aldım benim ki 11 liydi ama gereksiz bişi yok içinde ya. Ayılıyı hatırlamıyorum kaçlıydı
Oyy maşallah ne güzel büyümüşBayadır göbiş güncellemesi yapmamıştım büyümüş müyüz
Günlük pedi sık sık değiştiriyorum ben iç çamaşırı dayanmıyor çünkü çalışırken değiştirme imkanım da yok. Scarlet marka var bim de hem ucuz hem ben onlarla çok rahat ettim #reklamdeğiltavsiyeKızlar selamlar akıntılarım beyaz renkte geliyor fakat mesela çalışıyorum sabah akıntım geliyor beyaz renk akşam üzeri eve gelince bekleyen akıntı sararmış oluyor. Sizin de böyle mi. Günlük ped kullanmıyorum çevremdekiler hep zararlı diyor sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum.
Doktora sor tabiki kuzum ama sen bu ara çok stres de yaptın belki panik atak gibi birleyen olabilir. Ben de çoook nadiren olurKızlar sol tarafıma yattıgım zaman kalbim cok hizli carpıyor uzun sure sola yatamiyorum. Sizdede oluyormu. Acaba doktora sorsammi
Ben de bugün idrar kültürü verdim 3 gün sonra çıkacak bir de idrar tahlili oldum idrarda ne çıktı biliyor musun KETON? Keton uzun süre aç kalma durumunda ortaya çıkar vücudun aç kalıp yağları yaktığını gösterir ben en son gece 12 de bişeler ısıtıp yiyordumHiç akıntım vs yoktu dr gittiğimde idrar tahlili yaptırdım lökosit++ çıktı. ilaç kullanmaya başladım. yani bu enfeksiyon nasıl oluyor nasıl belirti veriyor hiç bi şey anlamadım ben
Niola yağını ben de hamilelikten önce almıştım aman bitmiyor bu akıntı ben saldım artık günlük pet ama 1.5-2 saatte bir değiştiriyorum napim. Ütü fayda eder ben de ütüleyeyimGünlük ped kullanma demişti doktot benimde var akıntım pamuklu iç çamaşırı bir de iç çamaşırın ağ kısmını ütüle dedi bir de ilkinde enfeksiyon öylesin diye niola yağı kullanıyordum #reklamdeğil