- Konu Sahibi elektroforez
- #17.421
Bu amazonda 188 TL di ya aynısı degilmjhttps://app.hb.biz/bQEaZ6lBgHUs bunu favladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu amazonda 188 TL di ya aynısı degilmjhttps://app.hb.biz/bQEaZ6lBgHUs bunu favladım
E nabızdan baktım cumartesi günü lökosit 4.5 çıkmış , dansite 1010, epitel 20, ph 6.5geçmiş olsun lökosit değeriniz ne çıktı peki hatırlıyor musunuz.? bende akıntı vs yok lökosit 23 çıktı dr ilaç başladı
Elektirikli olan şahsi olarak diyim hiçbir işe yaramıyor ben Manuel otri kullanıyorum beni tatmin etmediBu ikisini favladım ama iyice yorumlara bakmam lazım tabi
Yaaa teşekkür ederimElektirikli olan şahsi olarak diyim hiçbir işe yaramıyor ben Manuel otri kullanıyorum beni tatmin etmedi
Bilmiyorum ki aynısı mıBu amazonda 188 TL di ya aynısı degilmj
Bende kulaktan istiyorum teşekkür ederim canimBen braunun kulaktan ates olcerini aldim bebek gelmeden bizde kullanmaya basladik yaklasik 2 snde olcuyor
Burun için otri bebe aldım . Ateş ölçer braun iyiymiş ama çok pahalı geldi İndirim olursa belki değerlendiririm dedim Ben de başka önerilere açığım. Hava nemlendiricisi hakkında fikrim yokBende de iki tane olsa öyle yapardım. Kızlar bir de kulaktan ateş ölçer,hava nemlendiricisi ve burun aspiratörü önerilerine de açığım
Evet canım biraz çökük olması gerekiyormuş. Anne karnı konforunu veriyormuşBişe sorcam benim JUNOm geldi ama ayak kısmı yüksek ortası boş gibi sevmedim ben bunu sizin gelince baksanıza bi aynı mı
Ateş ölçer, nebulizatör, burun aspiratörü nexus düşünüyorum #reklamdeğilBende de iki tane olsa öyle yapardım. Kızlar bir de kulaktan ateş ölçer,hava nemlendiricisi ve burun aspiratörü önerilerine de açığım
Xiaomi aldım ben kullanıyorum şu an minnacık #reklamdeğilBana da odanın ısısını ölçen termometre önerisi pls
Yaa burun aspiratörü mü manuel daha iyi?Elektirikli olan şahsi olarak diyim hiçbir işe yaramıyor ben Manuel otri kullanıyorum beni tatmin etmedi
Bende de keton çıktı keton+ yazıyor? Kafayı yememek elde değil o anlamı mi geliyormuş keton. Off off vallahi bi bitsin artık ya tahlil verdikçe stres oluyorum.Ben de bugün idrar kültürü verdim 3 gün sonra çıkacak bir de idrar tahlili oldum idrarda ne çıktı biliyor musun KETON? Keton uzun süre aç kalma durumunda ortaya çıkar vücudun aç kalıp yağları yaktığını gösterir ben en son gece 12 de bişeler ısıtıp yiyordum
Canımm teşekkür ederimm incelicemm
Lökosit iyi çıkmış bence ondan bi şey dememiş olabilir dr. Bende 23 çıktı ilaç kullanıyorumE nabızdan baktım cumartesi günü lökosit 4.5 çıkmış , dansite 1010, epitel 20, ph 6.5
Çekim gücü açısından bence evetYaa burun aspiratörü mü manuel daha iyi?
Bu nioli yağı gebelikte de kullanılabiliyor mu canımNiola yağını ben de hamilelikten önce almıştım aman bitmiyor bu akıntı ben saldım artık günlük pet ama 1.5-2 saatte bir değiştiriyorum napim. Ütü fayda eder ben de ütüleyeyim
Canım kasıklarda sızı girmesş gibi bi şey yaptı mı idrar yolu enfeksiyonu ben de şu an öyle de en son ilaç kullanmıştım yarın çıkıcak yeni kültür sonucum stres oldum ben deLökosit iyi çıkmış bence ondan bi şey dememiş olabilir dr. Bende 23 çıktı ilaç kullanıyorum