Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de iki tane olsa öyle yapardım. Kızlar bir de kulaktan ateş ölçer,hava nemlendiricisi ve burun aspiratörü önerilerine de açığım😄
Burun için otri bebe aldım . Ateş ölçer braun iyiymiş ama çok pahalı geldi İndirim olursa belki değerlendiririm dedim Ben de başka önerilere açığım. Hava nemlendiricisi hakkında fikrim yok

Bişe sorcam benim JUNOm geldi ama ayak kısmı yüksek ortası boş gibi sevmedim ben bunu sizin gelince baksanıza bi aynı mı
Evet canım biraz çökük olması gerekiyormuş. Anne karnı konforunu veriyormuş 🥰
Bende de iki tane olsa öyle yapardım. Kızlar bir de kulaktan ateş ölçer,hava nemlendiricisi ve burun aspiratörü önerilerine de açığım😄
Ateş ölçer, nebulizatör, burun aspiratörü nexus düşünüyorum #reklamdeğil
Bana da odanın ısısını ölçen termometre önerisi pls 😁😁
Xiaomi aldım ben kullanıyorum şu an minnacık #reklamdeğil 😅😅

Ben de bugün idrar kültürü verdim 3 gün sonra çıkacak bir de idrar tahlili oldum idrarda ne çıktı biliyor musun KETON? Keton uzun süre aç kalma durumunda ortaya çıkar vücudun aç kalıp yağları yaktığını gösterir ben en son gece 12 de bişeler ısıtıp yiyordum😂😂😂
Bende de keton çıktı keton+ yazıyor? Kafayı yememek elde değil o anlamı mi geliyormuş keton. Off off vallahi bi bitsin artık ya tahlil verdikçe stres oluyorum.

Bez olarak bunu aldım deneme amaçlı uyacak mı pişik yapacak mı vs 115,22 tl olmuş:
Deterjan da bundan aldım 248 tl:
ateşölçer bundan aldım: Genel Markalar Dijital Ateş Ölçer Derece Hafızalı - Hızlı Ölçüm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lazımlık bundan aldım: IKEA Yeşil Lilla Çocuk Lazımlık Tuvalet Eğitimi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Şampuanı da klasik dalin aldım vücudunu da onla yıkarım

Lökosit iyi çıkmış bence ondan bi şey dememiş olabilir dr. Bende 23 çıktı ilaç kullanıyorum
Canım kasıklarda sızı girmesş gibi bi şey yaptı mı idrar yolu enfeksiyonu ben de şu an öyle de en son ilaç kullanmıştım yarın çıkıcak yeni kültür sonucum stres oldum ben de

X