- 9 Ağustos 2016
- 6.090
- 20.203
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.401
EsoşumMaşallah
Yok bakışıyorum ama gereksiz pahalı hahah benim sepetim iki bölmeli beraber mi kullansak acabaKirli sepeti alan var mı
Evet bende bakışıyorum o yüzden size de sorayım dedimYok bakışıyorum ama gereksiz pahalı hahah benim sepetim iki bölmeli beraber mi kullansak acaba(eşimin ayrı sepeti var, beyfendi bi gün de doldurduğu için yetmiyor )
Hepsiburada yorumlarında biri ayak desteği olmadığını yazmış. Bir de biri baş kısmı çabuk çöktü yazmıştı. https://app.hb.biz/w5JFPua61Gsn şu ürünü de değerlendiriyorum. Karar veremedimBişe sorcam benim JUNOm geldi ama ayak kısmı yüksek ortası boş gibi sevmedim ben bunu sizin gelince baksanıza bi aynı mı
Bime bı ara ucuz gelmisti kalitesi nasıl bilmiyorum belki yine gelir bendede iki sepet var biri bebeğin olur diye düşünüyorumEvet bende bakışıyorum o yüzden size de sorayım dedim
Bende de iki tane olsa öyle yapardım. Kızlar bir de kulaktan ateş ölçer,hava nemlendiricisi ve burun aspiratörü önerilerine de açığımBime bı ara ucuz gelmisti kalitesi nasıl bilmiyorum belki yine gelir bendede iki sepet var biri bebeğin olur diye düşünüyorum
Bana da odanın ısısını ölçen termometre önerisi plsBende de iki tane olsa öyle yapardım. Kızlar bir de kulaktan ateş ölçer,hava nemlendiricisi ve burun aspiratörü önerilerine de açığım
Ateş ölçer nexux marka düşünüyorum uygun ve kaliteli diğerleri daha araştırmadım kivi iyi değilmiş nemlendiricisi bi arkadaşım dedi ama bilemiyorum tabiBende de iki tane olsa öyle yapardım. Kızlar bir de kulaktan ateş ölçer,hava nemlendiricisi ve burun aspiratörü önerilerine de açığım
Teşekkür ederim uygunmuş gerçekten bu markayı görmemiştim hiçAteş ölçer nexux marka düşünüyorum uygun ve kaliteli diğerleri daha araştırmadım kivi iyi değilmiş nemlendiricisi bi arkadaşım dedi ama bilemiyorum tabi
Bu ikisini favladım ama iyice yorumlara bakmam lazım tabiAteş ölçer nexux marka düşünüyorum uygun ve kaliteli diğerleri daha araştırmadım kivi iyi değilmiş nemlendiricisi bi arkadaşım dedi ama bilemiyorum tabi
Ay ben ateş ölçeri normal çubuk olandan aldım eczanede görüp hoşuma gidince ilk aylarimdaAteş ölçer nexux marka düşünüyorum uygun ve kaliteli diğerleri daha araştırmadım kivi iyi değilmiş nemlendiricisi bi arkadaşım dedi ama bilemiyorum tabi
Benimde favimda 6 kasımı bekliyomBu ikisini favladım ama iyice yorumlara bakmam lazım tabi
Ben kulaktan ölçenlerden istiyorumAy ben ateş ölçeri normal çubuk olandan aldım eczanede görüp hoşuma gidince ilk aylarimdahepsi aynı işi görmez mi acaba bilemedim şimdi
Ondanda var bende evde pili bitti deneme yapcam da Canim iş görür varsa tabi bunlar daha pratik oluyo büyüyünce bence koltuk altına koydurmuyolar yaAy ben ateş ölçeri normal çubuk olandan aldım eczanede görüp hoşuma gidince ilk aylarimdahepsi aynı işi görmez mi acaba bilemedim şimdi
Ben braunun kulaktan ates olcerini aldim bebek gelmeden bizde kullanmaya basladik yaklasik 2 snde olcuyorBende de iki tane olsa öyle yapardım. Kızlar bir de kulaktan ateş ölçer,hava nemlendiricisi ve burun aspiratörü önerilerine de açığım
Evt panik aklima geldi ama sadece sola yattigimda oluyor. Saga yatinca geciyor. Neyse doktora soracam mecburenDoktora sor tabiki kuzum ama sen bu ara çok stres de yaptın belki panik atak gibi birleyen olabilir. Ben de çoook nadiren olur