Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabaaa güzel hanımlar
Herkes çok iyidir umarım. Bayadır yokum işim aşırı yoğunlaştı ama geldimm hem de koca göbeğimle
Bugün 20+0 olduk, artık yarısını geçtikk. Burda ilk kalp atışını duymayı beklediğimiz günler sanki dün gibii, hepinize sevgileeerr

Eklentiler

• 20241103_151755.jpg
    132,5 KB · Görüntüleme: 76
Ay bende 18+2 yim. Bana da oldu çok heyecanlandım. Özellikle sabah açken oldu. Ben 10 senedir bunu bekliyorum çok şükür. doktorum 5 5 buçuk aylıkken anca hıssedersın ılk bebegın olduğu için demişti. ama emin olamadım ayırd edemiyorum. Bebek hareketı mı.

Aaa ayni gündeyiz bende 18+2 deyim. Bizde 4 yildir bekliyoruz. Tup bebekle oldu sonunda.
Bu hissettigimiz sey hergun olmazmis onu ogrendim. Biraz daha bekleyeceğiz Anlayacagin

Bana karbonatlı su ya da limonlu tuzlu su demişlerdi. Yutmadan karbonatlıyla da yapabilirsin.
Onu da yapayım ya akşam da biraz dışarı çıkıp çorba içicez. Kaç gündür evdeyim biraz hava alayım. O da iyi gelir belki
Ihlamur yapayım akşam aynen limonlu ballı su içiyorum hep. Bitki çaylarında ıhlamur da olsa az korkuyorum sanki 1-2 bardak içiyorum. Buharı da yapayım içine okaliptus damlatayım
Çok minik pıt şeklinde oluyor
Pekmez ile tereyağı da iyi oluyor özellikle öksürüğü kesiyor bağışıklığı kuvvetlendiriyor bebek beyni içinde tereyağı tabiki
Anam onu da yapayım mide çorba oldu zaten allah kimseye vermesin ya türk dizisi tadında bir grip yaşıyorum ağır çekim ve upuzunnnnn

İşte okyanus suyu doğal hamileler kullanabiliyor ben de fısfıs kullanmam onu kullandım canım onu kullanabilirsin

maya91 mayacıgım strerımarın burun damlasını al okyanus suyu burnunu ıyıce temızle onunla mıkroplar bı gıtsın,bogazınada tuzlu karbonatlıı suyla gargara yap gunde 4-5 kez,mıkroplar uzaklassın bogazından burnundan,onun dısında zencefıllı ballı lımonlı cay,bol kemık sulu corba,bunları yaparsan daha kolay toparlanırsın.bogazın agrıyorsa arkadasım dedıgı gıbı pekmez tereyag bogaza cok ıyı gelıyor

Aşkım senden de bekliyoruz göbüş fotosu

İşte okyanus suyu doğal hamileler kullanabiliyor ben de fısfıs kullanmam onu kullandım canım onu kullanabilirsin
Aynen ondan kullanayımm eczaneden alırıım evde bulunsun
Sağolasın canımm, boğaz acım geçti çok şükür şu mikropları kovayım biii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…