- 29 Mart 2024
- 185
- 368
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.201
Bebekler için mi organik bambu aldım ben trendyoldanKızlar ben%100 pamuklu çorap bulamıyorum hiçbir yerde. Hep karışık anlamadım, çoraplarda tamamı pamuklu üretilmiyor mu acaba
Evet bebek için. Baktım trendyola ama baktıklarımın hepsi %80 bambu, kalanı poliamid ve elestan içerikli. Kimisi bilgi yazmamış hiç, bir kaçına sordum onların da içeriği aynı.Bebekler için mi organik bambu aldım ben trendyoldan
Ben mayıs annelerinden geliyorum henüz göbüşüm çıkmadı buradakilerle motive edicem şimdilik kendimiAt bakalımmmben hasta olduğum için foto motivasyonum sıfır
Ay bende 18+2 yim. Bana da oldu çok heyecanlandım. Özellikle sabah açken oldu. Ben 10 senedir bunu bekliyorumMerhaba mart anneleri
Nisan grubundan geldim. Cogunuz bebeginizin hareketlerini hissetmissinizdir.
Dunden onceki gece bende hissettim. Pıt pıt vurdu icerden18.haftamdayim.
Ama o geceden sonra bir daha hissetmedim bu normal mi ? Tecrubelerinizi benimle paylaşir misiniz
Maşallah kaç haftalık olduuBu da benden olsun
Pekmez ile tereyağı da iyi oluyor özellikle öksürüğü kesiyor bağışıklığı kuvvetlendiriyor bebek beyni içinde tereyağı tabikiHamilelikte grip olan arkadaşlarım, bu süreçte naptınız ay bu geçmiyor delircem her gün kalkıyorum iyi olcam diyorum yok olmuyor.
Sata göre 20 ama ultrasona göre 21+0Maşallah kaç haftalık olduu
Aaa ayni gündeyiz bende 18+2 deyim. Bizde 4 yildir bekliyoruz. Tup bebekle oldu sonunda.Ay bende 18+2 yim. Bana da oldu çok heyecanlandım. Özellikle sabah açken oldu. Ben 10 senedir bunu bekliyorumçok şükür. doktorum 5 5 buçuk aylıkken anca hıssedersın ılk bebegın olduğu için demişti. ama emin olamadım ayırd edemiyorum. Bebek hareketı mı.
Onu da yapayım ya akşam da biraz dışarı çıkıp çorba içicez. Kaç gündür evdeyim biraz hava alayım. O da iyi gelir belkiBana karbonatlı su ya da limonlu tuzlu su demişlerdi. Yutmadan karbonatlıyla da yapabilirsin.
Ihlamur yapayım akşam aynen limonlu ballı su içiyorum hep. Bitki çaylarında ıhlamur da olsa az korkuyorum sanki 1-2 bardak içiyorum. Buharı da yapayım içine okaliptus damlatayımYapabiliyorsan limonu komple ye Ben azıcık tuzlayıp yiyordum. Öksürük için günde bir limonlu ıhlamur içip sonrasında da bitki çayları da çok fazla önerilmiyor diye boş boş sıcak su bazen limon damlatıp bazen ballı bir şekilde içtim maksat boğazını kendi haline bırakma akıntı soluk borusuna değilde yemek borusuna doğru gitsin. Ayrıca tencerede su kaynatıp az soğuyunca havlu ile üstüne kapanıp burundan nefes alarak tıkanıklığı özellikle sabah ve akşamları açtım ben. Yoksa baş ağrısı da yapıyor zaten .Öksürük için tereyağını eritip pekmezle karıştırıp içenler varmış Onu denemedim Çocuklara yapıyorlarmış genelde Öksürük uzun sürse onu deniycektim Bir ara ayağımın altına Viks sürüp yattım bilmiyorum bir işe yaradımı o .
Çok minik pıt şeklinde oluyorAy bende 18+2 yim. Bana da oldu çok heyecanlandım. Özellikle sabah açken oldu. Ben 10 senedir bunu bekliyorumçok şükür. doktorum 5 5 buçuk aylıkken anca hıssedersın ılk bebegın olduğu için demişti. ama emin olamadım ayırd edemiyorum. Bebek hareketı mı.
Anam onu da yapayım mide çorba oldu zatenPekmez ile tereyağı da iyi oluyor özellikle öksürüğü kesiyor bağışıklığı kuvvetlendiriyor bebek beyni içinde tereyağı tabiki
17+3Detaylı anlattığınız için teşekkür ederim kaç aylık hamilesiniz acaba
Benımde tüp bebek canım. 8. Tedavımde çok şükür sonuç aldımAaa ayni gündeyiz bende 18+2 deyim. Bizde 4 yildir bekliyoruz. Tup bebekle oldu sonunda.
Bu hissettigimiz sey hergun olmazmis onu ogrendim. Biraz daha bekleyeceğiz Anlayacagin
İşte okyanus suyu doğal hamileler kullanabiliyor ben de fısfıs kullanmam onu kullandım canım onu kullanabilirsinYok fısfıs kullanmam hiç canım çok sağolasıın
Sürekli ballı limonlu su içiyoruum aynen sağol canım inşallah
Öksürük var aynen dediğin gibi az yeşil sümük. Hap zaten yutamıyorum kidediklerini yapıcaamm çok sağol canımm
Karbonatlı suyla ya gargara yapsam nasıl olur acaba
Masallah saglikla alalim kucagimizaBenımde tüp bebek canım. 8. Tedavımde çok şükür sonuç aldım10 yıldır bellıyordum miniğimi.
Aşkım senden de bekliyoruz göbüş fotosumaya91 mayacıgım strerımarın burun damlasını al okyanus suyu burnunu ıyıce temızle onunla mıkroplar bı gıtsın,bogazınada tuzlu karbonatlıı suyla gargara yap gunde 4-5 kez,mıkroplar uzaklassın bogazından burnundan,onun dısında zencefıllı ballı lımonlı cay,bol kemık sulu corba,bunları yaparsan daha kolay toparlanırsın.bogazın agrıyorsa arkadasım dedıgı gıbı pekmez tereyag bogaza cok ıyı gelıyor
Aynen ondan kullanayımm eczaneden alırıım evde bulunsunİşte okyanus suyu doğal hamileler kullanabiliyor ben de fısfıs kullanmam onu kullandım canım onu kullanabilirsin
Sağolasın canımm, boğaz acım geçti çok şükürmaya91 mayacıgım strerımarın burun damlasını al okyanus suyu burnunu ıyıce temızle onunla mıkroplar bı gıtsın,bogazınada tuzlu karbonatlıı suyla gargara yap gunde 4-5 kez,mıkroplar uzaklassın bogazından burnundan,onun dısında zencefıllı ballı lımonlı cay,bol kemık sulu corba,bunları yaparsan daha kolay toparlanırsın.bogazın agrıyorsa arkadasım dedıgı gıbı pekmez tereyag bogaza cok ıyı gelıyor
Ayy ben bugun pertim kuzum,dün hep dısardaydım tüm gün,bugunde annemler kahvaltıya geldı benegın yatagını falan kurduk o kadar zordukı kurmak 2 saat sürdü,yatıyorum sabahtan beri,yarın atayım amaAşkım senden de bekliyoruz göbüş fotosu