Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hala hissedemedim bazen pıt pıt biseler var ama emin değilim o günü bekliyorum sata göre 18+3 USG göre 19+3 ilk çocuk heralde 21 e kadar kendini belli eder oğluşum

Kızlar kendimi kasıma şartlamışım alış verişe düştüm baya Yapmasam da sürekli bir araştırma içerisindeyim . İndirimini beklediğiniz almayı düşündüğünüz yada gerekli görmediğiniz ürünler hakkında yorum yapabilir misiniz ? Marka önerilerinize açığım.
1.sling/ana kucağı
2. Bebek şampuanı/pişik önleyici/masaj yağı ç
3.Bebek kamerası
4.uyku tulumu
5.şu tummy time için herhangi bir düzenek falan

Bebek kamerasını kuzenim tavsiye etti çok memnunmuş ben şunu aldım canım.

Eklentiler

• IMG_0493.jpeg
    54,1 KB · Görüntüleme: 47
Ben de kaplan gibi bekliyorum tüm indirimleri
Benim listem şöyleee
1) Slingi arkadaşım verdi marka bilmiyorum
2) Mustela'nın şampuan, losyon, pişik kremi setini aldım
3) Weewel Wmv865 alıcam
4) Antalya'da yaşadığım için almicam ama bence 1 tog almanız yeterli
5) Tummy time kartı yazan herhangi bişey alabilirsin bence e bebekte galan indirime giriyor

1-Sling ana kucağı almayı düşünmüyorum şu an
2-Bunları mustela aldım
3-Kamera alıcaktım ama sonra vazgeçtim. Ben kameraya da güvenmem dondu mu acaba diye ikide bir gidip bakarım kesin.
4- uyku tulumu ilk aylarda lazım olur mu ki?
5- tummy time şeyleri ebebekte vardı aynalı falan ondan alırım

Ben hala hissedemedim bazen pıt pıt biseler var ama emin değilim o günü bekliyorum sata göre 18+3 USG göre 19+3 ilk çocuk heralde 21 e kadar kendini belli eder oğluşum
İnşallah canım. Benımkının cınsıyetı yarın netleşecek. 12. Haftada erkek dedı. 15 de kız. Bakalım yarın Kesın olarak ne diyecek

Sling kolay takılır mı acaba ya? Sanki çok uğraştırcak gibi geldiğinden almıyorum tavsiyede ediliyor bilemedim

Ana kucağı evde var diye almadım marka hatırlamıyorum ama bel destekli
Mustela set kullanıyorum
Xiominin kamerası var memnunum
Evin derecesine göre değişiyor ben şuan 2.5 tog kullanıyorum ama yeni doğan ken de 1.5 kullanıyordum
Onlar için oyun halısı vardı kartlar sesli oyun halısı hala duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…