- 9 Ağustos 2016
- 6.090
- 20.203
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.181
At bakalımmmEeee hani göbüş güncellemeleri
Merhaba bunda sanırım yatak yok kendi sitesinde olan yatakda vardı yatağını hangi marka dusunuyorsunuzKızlar parkyatağı da aldım ben .
Bebek10 koduyla hepsi buradadan 3780 e geldi haberiniz olsun.
Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70X110 cm
Çok teşekkürler içim rahatladı biraz. Elimden geleni yapıyorum uğraşıyorum ama en ufak bi zorlukta kafamı toplayamıyorum. Dağıldım yine sabah sabah ilacı içiyorum bol su içmeye özen gösteriyorum 3-3.5 lt içtim dün kendimi zorluyorum. İnşallah iyi olurlar gerçekten stres çok yoruyor insanı. Çok teşekkürler yorumunuz iyi geldi :)Sorma valla ben de hamileliğimde hiç olmadığım kadar grip oldum tiroit çıktı idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Bozma moralini bir çoğumuz karşılaşıyoruz üstüste böyle şeylerle haklısın ben de oturdum ağladım geçen 1 aydır süren grip mi olur?
İdrar yolu enfeksiyonu antibiyotik ve su. Bolca su. Bir yemek kaşığı dut kurusunu kaynatıp içmenin iyi geldiğini söylemişlerdi yaptım ama neyin fayda ettiğini bilmiyorum.
Ben de pazartesi idrar kültürü vericem hayırlısı bakalım bazı şeylere dikkat etsen de müdahale edemiyorsun. Bebeklerimiz iyi olsun da yeter ki
Çok güzelmiş mutlu günlerde kullanın inşallah. Ben de nisan anneleri grubundan eş zamanlı olarak burayı da takip ediyorum.Bebek arabası arayışında olduğum için dikkatimi çekti. Acaba kaç yaşa kadar kullanımı uygunmuş?
Çok teşekkür ederimCift yonlu mu canim
Eveeet çok normallMerhaba mart anneleri
Nisan grubundan geldim. Cogunuz bebeginizin hareketlerini hissetmissinizdir.
Dunden onceki gece bende hissettim. Pıt pıt vurdu icerden18.haftamdayim.
Ama o geceden sonra bir daha hissetmedim bu normal mi ? Tecrubelerinizi benimle paylaşir misiniz
Bunun içindeki yatağı önermiyorlardı zaten sünger gibi oluyor diye. Yataş da indirim var şimdi onu da oradan aldımMerhaba bunda sanırım yatak yok kendi sitesinde olan yatakda vardı yatağını hangi marka dusunuyorsunuz
Ben de yataş aldım çok iyiEvet evet ama bu farklı marka, bu içine çok gömülüyor falan demişler yavrum o yüzden yataş tercih ettim
O haftada her gun hissetmezsiniz zaten. 20 den sonra hemen hemen hergun hissetmeye baslarsinuzMerhaba mart anneleri
Nisan grubundan geldim. Cogunuz bebeginizin hareketlerini hissetmissinizdir.
Dunden onceki gece bende hissettim. Pıt pıt vurdu icerden18.haftamdayim.
Ama o geceden sonra bir daha hissetmedim bu normal mi ? Tecrubelerinizi benimle paylaşir misiniz
Çok su içtim deli gibi. Sebze meyve c vitamini içeren besinelere çok ağırlık verdim. Burnum çok kapanmıştı inanılmaz nefes alamıyordum okyanus suyu fısfıs kullandım. Ben fısfıs kullanan bir insan değildim herhangi bir bagımlılığım olmadı için o bana iyi gelmişti. Ama sürekli kullandıysan önceki hastalıklarında bu hafif gelebilir. Bir de zencefilli ballı ılık su/çay önerenler olmuştu burdan onu uygulayamamıştım aklında olsun. Çok geçmiş olsunHamilelikte grip olan arkadaşlarım, bu süreçte naptınız ay bu geçmiyor delircem her gün kalkıyorum iyi olcam diyorum yok olmuyor.
Eveeet çok normall
Cok teşekkür ederim kizlarO haftada her gun hissetmezsiniz zaten. 20 den sonra hemen hemen hergun hissetmeye baslarsinuz
Canım ben günde bir ballı limonlu su içtim. Evde limonata yaptık onu içtim. Mandalina, elma meyveler yedim. Ama yine de 10 günde falan geçti. İnsallah biran önce atlatırsınHamilelikte grip olan arkadaşlarım, bu süreçte naptınız ay bu geçmiyor delircem her gün kalkıyorum iyi olcam diyorum yok olmuyor.
SanadaCok teşekkür ederim kizlarkafamdan kocaman bi soruyu kaldırdınız
Sağlıklı gebelik ve kolay bir dogum diliyorum kendinize iyi bakin
Valla mayacım öksürük var mı?Hamilelikte grip olan arkadaşlarım, bu süreçte naptınız ay bu geçmiyor delircem her gün kalkıyorum iyi olcam diyorum yok olmuyor.
Bir de burun tıkanıklığı için serum fizyolojik aldım şırıngayla burnuma fıslatarak kullandım. Limonlu tuzlu suyla da günde birkaç kez gargara yaptımHamilelikte grip olan arkadaşlarım, bu süreçte naptınız ay bu geçmiyor delircem her gün kalkıyorum iyi olcam diyorum yok olmuyor.
Yok fısfıs kullanmam hiç canım çok sağolasıınÇok su içtim deli gibi. Sebze meyve c vitamini içeren besinelere çok ağırlık verdim. Burnum çok kapanmıştı inanılmaz nefes alamıyordum okyanus suyu fısfıs kullandım. Ben fısfıs kullanan bir insan değildim herhangi bir bagımlılığım olmadı için o bana iyi gelmişti. Ama sürekli kullandıysan önceki hastalıklarında bu hafif gelebilir. Bir de zencefilli ballı ılık su/çay önerenler olmuştu burdan onu uygulayamamıştım aklında olsun. Çok geçmiş olsun
Sürekli ballı limonlu su içiyoruum aynen sağol canım inşallahCanım ben günde bir ballı limonlu su içtim. Evde limonata yaptık onu içtim. Mandalina, elma meyveler yedim. Ama yine de 10 günde falan geçti. İnsallah biran önce atlatırsın
Öksürük var aynen dediğin gibi az yeşil sümük. Hap zaten yutamıyorum kiValla mayacım öksürük var mı?
Varsa ballı süt
Zencefil limon bal macun kıvamında
Mandalina portakal limon suyu sıkıp sıcak suyla ılıştırıp içtim
Zeytinyağı limon karabiber yaptım
Ihlamur günde 2 fincan
Burun akıntısına deniz suyu kullanabilirsin tıkalıysa eczanelerde sprey var
Baş ağrım oluyordu parol
Benim burunda sinüzit ve alerji, boğazda faranjit vardı. Bi tane antibiyotik yazıldı klamoks diye kbb doktoru tarafından doktorum da 3 ayı geçtiğin için kullanabilirsin dedi ama yarısını içtim yarısını içmedim ama gribim tam geçmediği için kalanı da içicem
Halen azcık rüzgar alayım boğazım kaşınmaya başlıyor. Tam bir ay oldu geçmiyor. Benim burun akıntım bile yeşildi o derece. Öksürürken ciğerim çıkacak gibi geliyordu. Çok zor grip hele hamilelikte
Karbonatlı suyla ya gargara yapsam nasıl olur acabaBir de burun tıkanıklığı için serum fizyolojik aldım şırıngayla burnuma fıslatarak kullandım. Limonlu tuzlu suyla da günde birkaç kez gargara yaptım
Bana karbonatlı su ya da limonlu tuzlu su demişlerdi. Yutmadan karbonatlıyla da yapabilirsin.Yok fısfıs kullanmam hiç canım çok sağolasıın
Sürekli ballı limonlu su içiyoruum aynen sağol canım inşallah
Öksürük var aynen dediğin gibi az yeşil sümük. Hap zaten yutamıyorum kidediklerini yapıcaamm çok sağol canımm
Karbonatlı suyla ya gargara yapsam nasıl olur acaba
Bu da benden olsunEeee hani göbüş güncellemeleri
Yapabiliyorsan limonu komple ye Ben azıcık tuzlayıp yiyordum. Öksürük için günde bir limonlu ıhlamur içip sonrasında da bitki çayları da çok fazla önerilmiyor diye boş boş sıcak su bazen limon damlatıp bazen ballı bir şekilde içtim maksat boğazını kendi haline bırakma akıntı soluk borusuna değilde yemek borusuna doğru gitsin. Ayrıca tencerede su kaynatıp az soğuyunca havlu ile üstüne kapanıp burundan nefes alarak tıkanıklığı özellikle sabah ve akşamları açtım ben. Yoksa baş ağrısı da yapıyor zaten .Öksürük için tereyağını eritip pekmezle karıştırıp içenler varmış Onu denemedim Çocuklara yapıyorlarmış genelde Öksürük uzun sürse onu deniycektim Bir ara ayağımın altına Viks sürüp yattım bilmiyorum bir işe yaradımı o .Yok fısfıs kullanmam hiç canım çok sağolasıın
Sürekli ballı limonlu su içiyoruum aynen sağol canım inşallah
Öksürük var aynen dediğin gibi az yeşil sümük. Hap zaten yutamıyorum kidediklerini yapıcaamm çok sağol canımm
Karbonatlı suyla ya gargara yapsam nasıl olur acaba