- 17 Nisan 2020
- 184
- 161
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #17.161
Yok canım kokusuz benimki zaten öyle sapsarı da değil ama sanki beyazdan sarıya dönmüş gibiydi bi ara şu an zaten renksiz veya beyazımsı geliyorAkıntiyla birlikte kötü koku var mi ? Benim akıntım renksizdi ama yogun koku sikayetim vardi. Doktorda fitil vermisti gecmisti cnm
Canım benimki de geceleri coşuyor maşallahTünaydın hanimlar
Benim bebiş iki gündür inanılmaz hareketli ve idrar kesemde özellikle yatarken (pozisyon farketmeksizin) bir baskı var, dün gece huzursuz uyumama sebep oldu. Uykusuz geceler başlıyor gibi
Canım çok sevindim senin adına. Gerçekten hamilelik çok stresli bir şeymiş, ben de en ufak bir şeyde kafama takıyorum elimde değil. Bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallahh tüm anne adayları dualarımdaKızlar hepinize iyi haftasonları diliyorum
İkili testimin riskli gelmesi sebebiyle fetal dna testi yaptırdım. Şükürler olsun ki bebeğim sağlıklıymışİkili testin sonucunu aldığımdan beri o kadar stresli ve kötü bir hafta geçirdim ki anlatamam.. Bu mesajı yazarken bile yaşadığım stres ve mutluluğun etkisiyle ağlıyorum Bir daha gebe kalırsam kesinlikle yaptırmayacağım Cinsiyeti doktora atmışlar ama hiç merak etmiyorum sağlıkla gelsin yeterli benim için
23 e kadar olabiliyormuş canım bende kistlerden dolayı merak ediyorum bir an önce gireyim derken bir hafta daha ötelendi güzel sonuçlar alırız hep beraber inşallahBana da 20+5 erken mi acaba dedim 21 in içinde mi girsem diyorum. Bazen kalbi vs tam oluşmamış oluyor ya ekstra tekrar girmek istemiyorum
Benimde hamileyken akıntım artti renksiz yada beyaz geliyor. Ama nadirde olsa açık sari geliyor aynen. Korkma benceYok canım kokusuz benimki zaten öyle sapsarı da değil ama sanki beyazdan sarıya dönmüş gibiydi bi ara şu an zaten renksiz veya beyazımsı geliyor
Canım bu başka markamaya91 aşkım e bebekte daha uyguna düşmüş
Muadili ama bununda yorumlarını okudum memnuniyeti fazlaCanım bu başka marka
Çok güzelmiş, fiyatı da uygunBende sonunda bebek arabamı aldımm arkadaşımın tavsiyesiyle yoykoya karar verdim onun bebeği 3 aylık oldu çok memnun inşallah bizde memnun kalırızgerçekten düşünmekten kurtulduğuma seviniyorum
Yoyko City Seyahat Sistem Bebek Arabası 3 İn 1 Siyah
Evett o kadar çok yorum okudum ki gelsin bütün şeffaflığıyla yorum yazıcam bendeÇok güzelmiş, fiyatı da uygunkullanışlı duruyor
Çok güzelmiş mutlu günlerde kullanın inşallah. Ben de nisan anneleri grubundan eş zamanlı olarak burayı da takip ediyorum.Bende sonunda bebek arabamı aldımm arkadaşımın tavsiyesiyle yoykoya karar verdim onun bebeği 3 aylık oldu çok memnun inşallah bizde memnun kalırızgerçekten düşünmekten kurtulduğuma seviniyorum
Cift yonlu mu canimBende sonunda bebek arabamı aldımm arkadaşımın tavsiyesiyle yoykoya karar verdim onun bebeği 3 aylık oldu çok memnun inşallah bizde memnun kalırızgerçekten düşünmekten kurtulduğuma seviniyorum
Evet evet ama bu farklı marka, bu içine çok gömülüyor falan demişler yavrum o yüzden yataş tercih ettimmaya91 aşkım e bebekte daha uyguna düşmüş
Sorma valla ben de hamileliğimde hiç olmadığım kadar grip oldum tiroit çıktı idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Bozma moralini bir çoğumuz karşılaşıyoruz üstüste böyle şeylerle haklısın ben de oturdum ağladım geçen 1 aydır süren grip mi olur?Günaydın herkese. Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Böbrek genişlemesi ile ilgili ay sonuna detaylı randevusu aldım inşallah düzelir bol su içiyorum.
Dün kendimi biraz halsiz hissettim gözlerimi açamadım pek. Doktora gittik acile kan idrar verdim. Şimdide de lökosit 2+ çıktı. Sürekli bi şey çıkıyor vallahi kafayı yemek üzereyim artık. O kadar dikkat etmeme rağmen. Akıntı ara ara sadece beyaz. Renkli veya yeşil vs. Değil. Yanma yok kaşınma vs yok..Yani tesadüf öğrendim idrar yolu enfeksiyonu olduğumu dr. Sadece kan istedi ben idrar da vereyim dedi. Piyeloseptyl diye bi ilaç verdi devlet acil. Kendi dr uma attım özelde kullanabilirsin dedi. Bu idrar yolu enfeksiyonu nasıl geçer? Bebeğe bi zararı olur mu? İlacı da içmeye başladım.
İdrar yolu enfeksiyonu hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi ?
Robot süpürge alalı robot süpürge fiyatlarına hiiiç bakmadım vallahKızlar özür dileyerek başlıktan bağımsız bir sorum olacak. Bu indirime girmiş ama Kasım boyunca acaba başka indirime girer mi yoksa max bu kadar mı düşer sizce nsbdjdjdjd indirim bilir kişilerini sahneye davet ediyorum HELP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?