Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Akıntiyla birlikte kötü koku var mi ? Benim akıntım renksizdi ama yogun koku sikayetim vardi. Doktorda fitil vermisti gecmisti cnm
Yok canım kokusuz benimki zaten öyle sapsarı da değil ama sanki beyazdan sarıya dönmüş gibiydi bi ara şu an zaten renksiz veya beyazımsı geliyor

Canım çok sevindim senin adına. Gerçekten hamilelik çok stresli bir şeymiş, ben de en ufak bir şeyde kafama takıyorum elimde değil. Bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallahh tüm anne adayları dualarımda

Bana da 20+5 erken mi acaba dedim 21 in içinde mi girsem diyorum. Bazen kalbi vs tam oluşmamış oluyor ya ekstra tekrar girmek istemiyorum
23 e kadar olabiliyormuş canım bende kistlerden dolayı merak ediyorum bir an önce gireyim derken bir hafta daha ötelendi güzel sonuçlar alırız hep beraber inşallah

Yok canım kokusuz benimki zaten öyle sapsarı da değil ama sanki beyazdan sarıya dönmüş gibiydi bi ara şu an zaten renksiz veya beyazımsı geliyor
Benimde hamileyken akıntım artti renksiz yada beyaz geliyor. Ama nadirde olsa açık sari geliyor aynen. Korkma bence

Kızlar özür dileyerek başlıktan bağımsız bir sorum olacak. Bu indirime girmiş ama Kasım boyunca acaba başka indirime girer mi yoksa max bu kadar mı düşer sizce nsbdjdjdjd indirim bilir kişilerini sahneye davet ediyorum HELP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…