- 31 Temmuz 2024
- 168
- 454
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.041
kocam görmesin üzülebilirKızlar chicco one4ever alacak varsa 12.000 TL ye düşmüş. 6 taksit yapıyor karta bilginiz olsun
Chicco ONE4EVER Çift Yönlü Bebek Arabası City Map Re_lux
Benımde yatakta geldı basıma 19.790 tl ye aldık 17bıne düşmüşkocam görmesin üzülebilirtek motivasyonum rengi değişik
Evet bende siyah istiyordum ama fiyat uygun olunca umursamadım renginikocam görmesin üzülebilirtek motivasyonum rengi değişik
Ay geçmiş olsun canımİyileşicem derken daha kötü hasta oldum uf kolayca atlatıcam sanmıştım
Ablan nasıl oldu peki canım çıktı mı ameliyattanAgrim hafifledi ama idrarimi normal yapamiyorum cok az geliyor. Idrar torbam agriyor. Ama ilac azda olsa ise yaradi gibi sükür
Aynen öyle durumda ben de umursamazdım sdjkfsEvet bende siyah istiyordum ama fiyat uygun olunca umursamadım rengini
Sağol canımmmAy geçmiş olsun canım
Buna uygun puset hangisi kızlar biliyormusunuz?Aynen öyle durumda ben de umursamazdım sdjkfs
Sağol canımmm
Kızlar chicco one4ever alacak varsa 12.000 TL ye düşmüş. 6 taksit yapıyor karta bilginiz olsun
Chicco ONE4EVER Çift Yönlü Bebek Arabası City Map Re_lux
Cikti suan yogunbakımda. Doktorlar sabah bilgi vercez dediler bekliyoruz ama cok sukur sag salim cikti allah razi olsnAblan nasıl oldu peki canım çıktı mı ameliyattan
Kaily ve kory ler oluyormuş sanırım canım. Puseti 2. E l bakıcam ben. Zaten çok kısa kullanılıyor.Buna uygun puset hangisi kızlar biliyormusunuz?
Çok çok geçmiş olsunCikti suan yogunbakımda. Doktorlar sabah bilgi vercez dediler bekliyoruz ama cok sukur sag salim cikti allah razi olsn
İlk etapta Manuel iyi oluyor ama çekim gücü şahsi olarak bir elektrikli gibi olmuyor ve bir zaman sonra bilekler aşırı yoruluyor, diğeri içinde sütü fazla olup akanlar için ideal şahsen bende vardı arkadaşim getirdi ama bende öyle oluk oluk akan bir şey yoktu bence yine kendi düşüncem eller serbest ebebek baya baya alıp memnun kalan çevrem var çekim gücüde iyiydi kendim gördüm bende onu alıcam bende elektrikli var oda priz başında olmak zorundasınız #reklamdeğilKızlar günaydın
Ben de ilk etap için elektrikli değil de manuel göğüs pompası almayı düşünüyorum . Bir de bugün kendi kendine biriktiren sanırım mochi onu gördüm önerilerde Bir göğüsten süt verirken diğerini sağmak için kullanılabiliyormuş Bilgisi olan var mı ? İkisi için yorumu olan var mı
Philips Avent Manuel Göğüs Pompası Scf430/10 | Babymall
Philips Avent Manuel Göğüs Pompası SCF430/10Rahatlatıcı etkili yumuşak masaj başlığı; Masaj başlığımızın yeni kadifemsi dokusu, cildinizin rahatlaması ve süt akışınızın nazikçe uyarılması için rahatlatıcı etki sağlar. Yastık, süt boşaltımını uyarmaya yardımcı olmak için bebeğinizin emme...www.babymall.com.tr
Mochi Manuel Göğüs Pompası
Çok şükür daha da iyi olur inşallah canım gözünüz aydınCikti suan yogunbakımda. Doktorlar sabah bilgi vercez dediler bekliyoruz ama cok sukur sag salim cikti allah razi olsn
Bunları bulamadım zahmet olmazsa link atman mümkün müKaily ve kory ler oluyormuş sanırım canım. Puseti 2. E l bakıcam ben. Zaten çok kısa kullanılıyor.
Evet yatağı görünce aklıma geldinBenımde yatakta geldı basıma 19.790 tl ye aldık 17bıne düşmüşbende görmemiş gibi yapıp kapattım hahahah
Tabi ki kaily nin sıfırını bende bulamadım.Bunları bulamadım zahmet olmazsa link atman mümkün mü
bana arkadasım direkt vericek canım goody plus modelini kullanıyor inş onun ki olurBuna uygun puset hangisi kızlar biliyormusunuz?
evet satıcı da bunları demiştiKaily ve kory ler oluyormuş sanırım canım. Puseti 2. E l bakıcam ben. Zaten çok kısa kullanılıyor.
Bu konu hakkında bilgisi fikri olan kimse yok mu?detaylu ultrasona gidenler böbreklerde genişleme ile ilgili bilginiz var mı? bu ay sonu detaylı var ama dr böbreklerde genişleme olduğunu bol su içmem gerektiğini geçebileceğini söyledi? hiç bilen duyan var mı?