- 25 Haziran 2024
- 872
- 2.831
- 35
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #14.141
Bal neden yasak olsun ki doktorum bana yiyebilirsin dediBal yasak diye biliyorum baktım değilmil yanlış bilgilendirme olmasın
Balı doktoruma sormuştum tüketebilirsin bir zararı yok demişti canımBal yasak diye biliyorum baktım değilmil yanlış bilgilendirme olmasın
bal hamilelikte değil de bebeklere ilk 1 yaş yasak falan diye bişey vardıBal yasak diye biliyorum baktım değilmil yanlış bilgilendirme olmasın
oy oy maşallahMarkete mandalina ve limon almaya giden 19 haftayı bitirmiş hasta bir anne göbüşü ekliyorum size
Ben yatarken kullanıyorumya şu an sadece bacak arama kullanıyorum hani karnım çok yok diye, bikaç kişi daha almıştı dur bakalım görürlerse yazarlar.ParlayanGece sende de vardı di mi
Maşallah bebısımmMarkete mandalina ve limon almaya giden 19 haftayı bitirmiş hasta bir anne göbüşü ekliyorum size
Seninki iyiymiş ben altı kilo aldım 19 haftadaMaşallah bebısımmyaw biraz ödem atalım derken ben bı kılo daha almısım yandım yandım 18 haftada 4 kılooo
Aynen, alerjik reaksiyon durumu olabilir o yüzden bebişlere yasak fakat gebelikte herhangi bir tehlike teşkil etmiyor balbal hamilelikte değil de bebeklere ilk 1 yaş yasak falan diye bişey vardı
Maşallah bebısımmyaw biraz ödem atalım derken ben bı kılo daha almısım yandım yandım 18 haftada 4 kılooo
Siz bi ara dikkat edicektiniz di mi sdfsc o nasıl gidiyor sahiiSeninki iyiymiş ben altı kilo aldım 19 haftadadikkat edelim dedikçe daha mı artıyor ne
Ben de giderek almaya devamMaşallah bebısımmyaw biraz ödem atalım derken ben bı kılo daha almısım yandım yandım 18 haftada 4 kılooo
Valla gitmiyor yirminci haftaya girdim altı kilo aldımSiz bi ara dikkat edicektiniz di mi sdfsc o nasıl gidiyor sahii
Maşallah canımMarkete mandalina ve limon almaya giden 19 haftayı bitirmiş hasta bir anne göbüşü ekliyorum size
olsun canımm sonra verilirrrValla gitmiyor yirminci haftaya girdim altı kilo aldım
Yaa hayatımda muhtemelen bir kez yaşayacağım bir olay diyorum öyle teselli ediyorum kendimiolsun canımm sonra verilirrr
Benimki olabilir, niptle birlikte sonuc cikti, saglikli bir erkekmis diyince ‘olsun, saglikliymis ‘ dediAy bana kayınvalide aynı tepkiyi verdi cinsiyet erkek deyince olsun ikincisi kız olur dediboşboğaz ya bakmayın gülüyorum ama çok sinir bozucu. Burada biri vardı ya kayınvalidesi kız istiyordu kimdi o geldi aklıma
Ay inanmıyorum iyi sakin kalmışsın ya. Benimki de işte ikincide kız olur olsun demişti. Altı yıldır başımızın etini yedi çocuk diye şimdi de cinsiyet beğenmiyorBenimki olabilir, niptle birlikte sonuc cikti, saglikli bir erkekmis diyince ‘olsun, saglikliymis ‘ dedisonra da benim iki erkek cocuktan sonra cok icimde kaldi, saclari uzayinca bi toka takicam onune dedi, olur hevesinizi alin tabi dedim ben de kskddkdkei
Bende alayım ondan ozaman şimdiden bel ağrıları başladı ilerleyen zamanlarda daha zor olcak canımBen yatarken kullanıyorumMaviesra baya rahat ettim
15 de 5 kiloValla gitmiyor yirminci haftaya girdim altı kilo aldım
Tadını çıkarıyorum valla ooh15 de 5 kilobakalım Allah sonumu hayır etsin