- 26 Ocak 2021
- 446
- 1.181
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #14.161
Bende bu modelden var, ben rahat edemedim ya, her sabah yastik kafama cikmis bir halde uyaniyorum, diger buyuklerden kullananlar varsa bir de onu mu denesem diyorumBundan mi var bide uzun baya kocaman yastık var o rahatmis galiba hangisini alsam tecrübeye göre kullanmam lazim
Tam olarak oyle yaSeninki iyiymiş ben altı kilo aldım 19 haftadadikkat edelim dedikçe daha mı artıyor ne
Benim ilk süreçte belim aşırı ağrıyordu göbeğim çıkmamasına rağmen. Fakat şuan minimuma indiBende alayım ondan ozaman şimdiden bel ağrıları başladı ilerleyen zamanlarda daha zor olcak canım
sen nasıl yatıyorsun yani direkt ortasına mı yatıyorsun? arkadan önden destek gibi mi?Benim ilk süreçte belim aşırı ağrıyordu göbeğim çıkmamasına rağmen. Fakat şuan minimuma indi
Asla mutlu edemezsinAy inanmıyorum iyi sakin kalmışsın ya. Benimki de işte ikincide kız olur olsun demişti. Altı yıldır başımızın etini yedi çocuk diye şimdi de cinsiyet beğenmiyoryine olmadı
Ortasına yatıyorum canım aynen iki tarafa destek yapıyorum. Uyanınca da kahvaltı ederken arkamı destekliyorum falan çok amaçlısen nasıl yatıyorsun yani direkt ortasına mı yatıyorsun? arkadan önden destek gibi mi?
ben de tv izlerken falan bel boşluğuma koyuyorum. gece de bacak aramaOrtasına yatıyorum canım aynen iki tarafa destek yapıyorum. Uyanınca da kahvaltı ederken arkamı destekliyorum falan çok amaçlı
17 haftada 5 kilo kankaMaşallah bebısımmyaw biraz ödem atalım derken ben bı kılo daha almısım yandım yandım 18 haftada 4 kılooo
Arkadaşım almış çok memnun büyükten bende karar vermeye çalışıyorum yastığaBende bu modelden var, ben rahat edemedim ya, her sabah yastik kafama cikmis bir halde uyaniyorum, diger buyuklerden kullananlar varsa bir de onu mu denesem diyorum
Bu sorunun cevabını bende cok merak edıyorum gecen sordugumda tecrubelı annişler karında sertlık oldugunu soylemıslerdı ama ben onu anlayamam sanırımcevaplarınızı beklıyoruz sekerler benımde işteyken hep kuyruk sokumum cok agrıyor bu arada.
Ay böyle toksik insanlardan uzaklaşmak en doğrusu sözde yakın davranıp insanı aşağı çekiyorlarKilo takıntılı bi arkadaşım ben ilk öğrendiğimde (4 haftalıktı) sen kilo aldın dedi
Kilomda 12. Haftaya kadar bi değişiklik yoktu.
Bir sonraki buluşmamızda bakalım nasıl vercen bu kiloları dedi.
Göğüslerin de sarkacak dedi.
Bir sonraki buluşmamızda ikiz olmadığına emin misin dedi
Artık buluşmuyoruz
Bende 16. Haftadayım +3 kilo ile yola devam şuan17 haftada 5 kilo kanka
Eymende 12 haftada 5 kiloydu
Çok iyi benceBende 16. Haftadayım +3 kilo ile yola devam şuan
Ben de bugün tartıldım 16+3, 2.6 kilo almışımBende 16. Haftadayım +3 kilo ile yola devam şuan
Aradığımız cevapMaviesra kızlar benim karnım çok gergin oluyordu o gerginliği hissediyordum şiş sert ve gergin doktora gittiğimde de ultrasonda doktor gördü yalancı kasılmaların başlamış dedi magnezyum verdi o gerginlik geçti kasılmada o gerginlik hissedilmeyecek gibi değil mutlaka hisssedersiniz ama rutin ağrılar sancılar arada oluyor banada
ben 17+1 1.800 almışımBende 16. Haftadayım +3 kilo ile yola devam şuan