- 25 Haziran 2024
- 872
- 2.831
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #14.181
Hala sınır içinde miyiiiiz süper o zaman olmasak da sorun değil ya aman veririz sonra ne yapalımTam olarak oyle ya ben de 20. Hafta icindeyim ve 5-6 kilo civari aldim. Hesaplayinca sınırlar icindeyiz hala sorun yok
Bu konuda ben de çok doluyum kayınvalide için ben de senin gibi sakin kalabiliyordum ama dediğin gibi hormonlardan galiba artık dayanamıyorum bir iki söylüyorum ya. Hamileliğin başından beri hamur yeme sakın falan deyip duruyor. Belki de ondan bu kadar taktım kiloma ben de. Bazı kadınların düşünce yapısının komple değişmesi gerekiyor. Erkek gibi eril düşünüyorlar aslında ve doğrusu o sanıyorlar. Fikrini kendine sakla diyesim geliyor öylelerine ama diyemiyorum.Asla mutlu edemezsin ya ben cok zorlaniyorum, eskiden asiri politik bir insandim, ahahah diyip gecerdim her seyi, ama artik hormonlardan herhalde yine zorlayip ahaha ya da tabi diyorum ama gunlerce sinirim gecmiyor. Bu kilo konusunda da, hamile kaldigimda tatildeydim, hem yemek hem odem ben birden 3 kilo aldim ogrendigim gibi, bi arkadasim da nasil kilo aldin ya, insanlar 4 aya kadar gostermiyor, oha falan dedi. En sinir oldugum sey de kadinin kadina zulmu boyle konularda. Zaten kadin olarak yeterince zorlayici bir hayatimiz var, insan hemcinslerinden biraz destek bekliyor. Hamile arkadaslarimin hepsine hem hamilelikte hem lohusalikta sadece cok guzelsin cok iyisin mukemmel gidiyorsun falan dedim ben yillarca. Tahmin etmesi hic de zor degil cunku, orada kadinin tum bedeni degisiyor, hormonlari alt ust oluyor. Tek yapacagin sey guzel bir iki laf etmek. Edemiyosan da olumsuz bir sey deme yeter. Ay cok sinirliymisim, biraz rahatladim yazinca