- 1 Haziran 2022
- 527
- 1.634
- 27
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #13.981
Sağol canım benimGünaydın canımm, ay ne zaman olcaz kii acaba
Günaydıın canım, tekrardan geçmiş olsun yat dinlen ve pozitif ol başka yapabilecek bir şeyimiz yok maalesef. Ama bebişlerimiz güçlü merak etme :)
Gecms olsn cnm. Ne kullandin nasl atlattin gribiGünaydın hanımlar
Yaklaşık 4 gündür perişan bir haldeydim, ateşim bir türlü düşmedi ve felaket gribal bir enfeksiyon geçirdim. Cok şükür bugün ateşim gecti sadece burun akması ve öksürük kaldı. Umarım bebiş bu süreçte fazla etkilenmemiştir diye dua ettim hep fakat yine de endişelenmeden duramıyorum
Geçen hafta üçlü test için kan verdim, bugün yarın sonuçlar çıkacak ozamana kadar hastaneye gitme imkanım da yok. Sağlığınıza çok dikkat edin aman diyeyim özellikle çalışan kızlar maske olmadan toplu kalabalıklara karışmayın
hayat müşterek :)Sağol canım benimgüzel dinlenme imkanım oldu ve gerçekten eş desteğinin önemini anladım şu süreçte. Simdi kendisi hasta oldu ben ona bakıyorum gerçi
bana sağlık ocağında ki hemşire 20. Haftada aşı için gel demiştiGünaydın canımm, ay ne zaman olcaz kii acaba
Günaydıın canım, tekrardan geçmiş olsun yat dinlen ve pozitif ol başka yapabilecek bir şeyimiz yok maalesef. Ama bebişlerimiz güçlü merak etme :)
bana hiç bişi demediler ve aramazlarsa napmam lazım acaba benim mi direkt gitmem lazımbana sağlık ocağında ki hemşire 20. Haftada aşı için gel demişti
normal de gebeler için 2 doz diyorlar ama doktorun ne derse ona uy tabiiKızlarr günaydın, Bana Doktorum 23-24. haftada tetanoz aşısını yaptırırsın , birkaç doz derler ama gerek yok tek doz yeter demişti. siz nasıl düşünüyorsunuz ?
Keseden mi plesantadan mı ayrılmaya başlamış,keseyi duymadım ama plasentayı duydum benim bir yakınımının başına geldi ama mucize bir şekilde bebek yaşadı ve sağlıklı bir şekilde kucağına aldı,içini ferah tut yat dinlen ilaçlarını düzenli iç ,Allahım yardımcın olsunBu gün kontrolum vardı kizlar ve güzel şeyler duymadım ... Bebek kesesinde ayrılma başlamış .. aile içinde ufak çaplı bir stres geçirdim sanirim bu tetikledi Progestana başladım var mı bunu yaşayan kesenin yarısında ayrılma var . 3 hafta dinlenip hiç bir iş yapmamam gerektiğini tuvalette dahi ikinma kesinlikle dedi doktorum toparlar dedi başından geçen varmı?
Kuzum sağlık ocağı 20. Haftada çağırdı beni. 18- ile 22 hafta arasında oluyormuşuz sanırımGünaydın canımm, ay ne zaman olcaz kii acaba
Eğer 3 dozunu da olursan bir daha 10 yıl aşı olmana gerek yokmuş ama tabi nasıl istersen ona uy. Doktorun ne derseKızlarr günaydın, Bana Doktorum 23-24. haftada tetanoz aşısını yaptırırsın , birkaç doz derler ama gerek yok tek doz yeter demişti. siz nasıl düşünüyorsunuz ?
Ben kan ve idrar tahlili için gittiğimde 20. Haftada aramamı beklemeden gel demişti. Normalde arıyolarbana hiç bişi demediler ve aramazlarsa napmam lazım acaba benim mi direkt gitmem lazım
Bence direkt kendin git canım 20. Haftada cünkü bazen yoğunluktan aramayabiliyorlarbana hiç bişi demediler ve aramazlarsa napmam lazım acaba benim mi direkt gitmem lazım
Sağol kuzum, sabah akşam birer parol içtim ateş ve bogaz ağrısı için, acile gittiğimde maalesef başka bir ilaç vermeyeceklerini söylediler. Gün içerisinde 3 kez ballı süt içtim ve sürekli meyve yedim, bugün çok çok daha iyiyimGecms olsn cnm. Ne kullandin nasl atlattin gribi
Canım çok geçmiş olsun ben de dün yarım saat içinde aynı senin gibi oldum genzim yanıyor burun akıntısı öksürük falanSağol kuzum, sabah akşam birer parol içtim ateş ve bogaz ağrısı için, acile gittiğimde maalesef başka bir ilaç vermeyeceklerini söylediler. Gün içerisinde 3 kez ballı süt içtim ve sürekli meyve yedim, bugün çok çok daha iyiyim
Sağol canım benim sana da kocaman geçmiş olsun… tek çare yatmak dinlenmek ve iyi beslenmekCanım çok geçmiş olsun ben de dün yarım saat içinde aynı senin gibi oldum genzim yanıyor burun akıntısı öksürük falanateşim çok az vardı parol içtim düştü ama inanılmaz halsizim. Senin dediğin gibi yapayom ben de mandalina ballı süt falan yer içerim. İlaç içememek çok kötü. Senin de iyi olmana sevindim
Okula geldim şimdi ayaktayım da sürekli korkuyorum inşallah sıkıntı olmaz teşekkür ederimEminim canım ultrason kâğıdında ölçüm yaptığı yer rahim uzunluğun zaten karından bakmış benimde bugün karından 32.34 mm ölçtü sonra vajinal baktı 35.80 mm falan çıktı normal dedi
Ben kan ve idrar tahlili için gittiğimde 20. Haftada aramamı beklemeden gel demişti. Normalde arıyolar
e-nabız da şöyle bişey var ama bilemedimBence direkt kendin git canım 20. Haftada cünkü bazen yoğunluktan aramayabiliyorlar
Çok geçmiş olsun bende ilk defa duydum ne olduğunu bilmiyorum umarım en kısa sürede toparlarsınız bol bol dinleninBu gün kontrolum vardı kizlar ve güzel şeyler duymadım ... Bebek kesesinde ayrılma başlamış .. aile içinde ufak çaplı bir stres geçirdim sanirim bu tetikledi Progestana başladım var mı bunu yaşayan kesenin yarısında ayrılma var . 3 hafta dinlenip hiç bir iş yapmamam gerektiğini tuvalette dahi ikinma kesinlikle dedi doktorum toparlar dedi başından geçen varmı?
Ay çok geçmiş olsun bu süreçte hastalık çok zor oluyor insan gerçekten perişan oluyor bende iki hafta önce öyleydim kemiklerim ağrıyordu ayağa kalkamıyordum resmen umarım bir daha olmayızGünaydın hanımlar
Yaklaşık 4 gündür perişan bir haldeydim, ateşim bir türlü düşmedi ve felaket gribal bir enfeksiyon geçirdim. Cok şükür bugün ateşim gecti sadece burun akması ve öksürük kaldı. Umarım bebiş bu süreçte fazla etkilenmemiştir diye dua ettim hep fakat yine de endişelenmeden duramıyorum
Geçen hafta üçlü test için kan verdim, bugün yarın sonuçlar çıkacak ozamana kadar hastaneye gitme imkanım da yok. Sağlığınıza çok dikkat edin aman diyeyim özellikle çalışan kızlar maske olmadan toplu kalabalıklara karışmayın