- 10 Temmuz 2024
- 790
- 1.664
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #23.121
Ne iyi geldi msjinNe güzel ağırlaşmayan son haftaya kadar ağırlaşmıyor valla belki hep böyle gider ilk hamilelik insan daha hafif oluyor hem
Cok tesekkur ederimSelam, ben kendim süslemeyi düşünüyorum çok şatafat sevmediğim için. İstanbuldaysanız eminönünde her türlü süs için malzeme bulmak mümkün ben balon ve birkaç bişey haricinde bir şey almayacağım
Fotoğraf için de profesyonel makinem var bir yakınıma verip çektiririm diye düşündüm, ama maddi olarak çok rahat bir dönemimde olsaydım fotoğrafçı da tutardım
Aynen öyleVay sıpadaha anne karnında bile huyları farklı farklı ya aşırı merak ediyorum zamanı gelse de sevsek
Ben de cok heyecanliyim yaa gercekten panik haldeyim nasil olcak ne olcak bebis gelince nasil olcak vs vs hep bu dusuncelerKızlarrr bugün itibariyle 29+1deyim en son ki muayenede bir hafta öndeydi bebek. Yani 30+1 oluyor. Aman Allah'ım 30.haftada olmak bir tuhaf hissettirdi bana.. Doğum çok yaklaşmış gibiiii
Sizlerde böyle hissediyormusunuz. Biraz endişeli biraz heyecanlı biraz mutlu duygularım karmaşık
Benim 20 haftadan beri kasılmam var ve aynı şekil çatı ağrısı gerçekten çok zorluyor doktora da gidemedim uzun süredir . Bişey kullanıyor musunKuzum bende var 1 hafta 10 gündür. Zor yürüyorum gerçekten çok zorluyor beni25+5 deyim. Çok erken değil mi diye düşünüyorum bende. Doktoruma yazdım kas ağrısıdır dedi
Aynı benim de öyle yürümekte zorluk çekiyorum adetaİki üç aydır bendede var sağa sola da dönemiyorum hatta gece yatamıyorum oturuyorum genelde
Doğuma kadar sabretmemiz lazım doğurunca geçiyor çok şükürAynı benim de öyle yürümekte zorluk çekiyorum adeta
Gün içinde iyiyiz geceleri çok kötüyüm maalesef felç gibi yatıyorum yatak diken oluyorNe iyi geldi msjinbana moral motivasyon oldu canım benim amin inşallah öyle olur. Senin nasıl gidiyor?
Tabii etkiliyorAğrı bebeğede mi etki edermişş
Ah o telaş ve heyecanımız hiç bitmeyecek gibiBen de cok heyecanliyim yaa gercekten panik haldeyim nasil olcak ne olcak bebis gelince nasil olcak vs vs hep bu dusunceler
Ferah ferah geçsin inşallah bu hamileliğinGün içinde iyiyiz geceleri çok kötüyüm maalesef felç gibi yatıyorum yatak diken oluyor
İlkinden daha fena oldu bu
Ama bende ağırlık hissetmemiştim doğuracağım gün yürüyerek hastaneye gittim geldim evde büyük temizlik yaptım akşama yemekli misafir ağırlamıştım hareket kısıtlılığım yoktu ağrılar olsada
Evet bakalım gönlünü edicez bir şekildeYa kıyamam ama o da minik dahaaneyse eksikler tamamlanır nasılsa minikler iyi olsun kendilerini kötü hissetmesinler
Gözün aydın canımKizlar dun oglusu gordum 2 ayin sonunda29+5 dik 1450 gram ciktik, onceden cok buyuk bir bebek demislerdi ama su an sadece birgun onde cikti, biraz takildim buna. Ultrasonu yapan kadin babasi belli ama annesinden emin degiliz dedi , esimin burnu fazla karakteristiktir, minnacik bebegin burnu nasil o kadar kemerli olabilir sok icindeyim hala kafasi da asagdaymis hatta cok fazla asagda dedi, herhalde bu saatten sonra geri donmez diye dusunuyorum. Hem pozisyonu hem de agirligi dolayisiyla vajinal dogumdan kacamiyorum dunden beri depresyonda gibiyim hem bu nedenden oturu hem de azicik bana benzeseydi ya, azicik yani