- 2 Ekim 2022
- 1.364
- 1.689
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #11.321
Erkek diyorumGünaydın kızlar iyi pazarlar
Bugün ufak bir pasta keserek bebişimin cinsiyetini öğreneceğimsize de dün ki ultrason fotoğrafını atmak istedim. Tahminlerinizi merak ediyorum. Bende akşam öğrendikten sonra hemen sizinle paylaşacağım
Kasa olacağım artıkAh ah..Sen o zaman masrafları arttır da vermesin ona buna
Havalardan ziyade okulda çocuklar hep hastaydı kankam maalesef aynı ortamda olduğumuz için bulaştı hemenKankam havalardan bırazda ani sogudu ya.sen korkma tuzlu sulu gargara yap bebek burun damlasıyla burnunun gunde 3 kez temızle zencefıllı ballı lımonlu cay ıc bıseycıgın kalmaz merak etme
Ya benim de tansiyonumun hiç oynadığını hatırlamıyorum, dün gayet iyi hissediyordum dr öylesine ölçmek istedi düşmüş. Anlamadım. Demek sürekli takipte kalacağız mecbur, tansiyon özellikle hamilelikte önemli diye biliyorumBugün 10/6 ydı yemek yemiştim. Sonra biraz daha iyi hissettim ölçtüm 9/6 dı
Çok teşekkür ederim canım uygulayacağım inşallahBende aynı durum da olmuştum ya , zencefil bal kaynat canım günde 2 defa. Onun harici sürekli ballı ılık su iç iyi geliyor
Geçmiş olsuuunKızlar kızlar kaptım şifayı, sanırım okulda çocuklardan bulaştıboğazım acıyor ne yapmam lazım korkuyorum ateş falan olursa kendimden önce bebeğimi düşünüyorum akıl verin ilerlerse antibiyotik kullanmak zorunda kalır mıyım acaba hemen mi doktora gitmeliyim biraz beklemeli miyim
benimki bana ilk doğumdan sonra sen bi de benim halimi görseydin sen bir doğurdun ben dokuz doğurdum dediEşim de şey diyor seninle beraber ben doğuracağımgülsem mi ağlasam mı bilemedim. Biz kadınlar ne kadar güçlüymüşüz
Ayy yazıııkbenimki bana ilk doğumdan sonra sen bi de benim halimi görseydin sen bir doğurdun ben dokuz doğurdum dedibaya zor bi
doğum oldu benim , kendisi yanımdaydı, yaa işte öyle
Benim 2. Gebeligimde plasenta asagidaydi.agir kaldırma çok ayakta kalma bolca dinlen demisti bana çünkü belli bir haftaya kadar plasenta yukarı çıkmazsa daha çıkmaz normal doğum yapamazsın dedi ve ben doktorun dediklerini yaptim haftasını tam hatırlamıyorum ama 3 hafta içinde yukarı çıkması lazimdi kontrole gittiğimde çıkmıştı yukarı ve ben normal doğum.yaptimya bana ilerleyen haftalar yukarı çıkar dedii bakalımm
evet bize 18. haftaya kadar yasak
ya bi pipicik gibi bişi gördük ama kortdon da olabilir ded doktor . Doktor hiç tahminini söylemedi zaten
bilemedim yaaa ahaha sağlıklı olsun ben saldım artık göremicem sanırım
öyle habire onun elini sıktım zaten. bana diyor ki bi ara bana neden sesli nefes alıyosun diye kızdınAyy yazıııkneler hissettiğini bildiğin ve kontrol sende olduğunu düşğndüğün için elleri ayağında dolanmıştır elini tutmaktan başka ne yapabilir ki
Zencefili çok abartmamak gerekiyor bal limon zencefilli bi çay yapabilirsin, ben tavuk suyuna şehriye çorbayla hemen toparlarım bol limonlu istersen sen de deneHavalardan ziyade okulda çocuklar hep hastaydı kankam maalesef aynı ortamda olduğumuz için bulaştı hemenzencefilin bir zararı olmaz değil mi onu deneyeyim kuzum teşekkür ediyorum inşallah ilerlemez
Ay benim de şansıma hava yağmurluGünaydın kızlar iyi pazarlar
Bugün ufak bir pasta keserek bebişimin cinsiyetini öğreneceğimsize de dün ki ultrason fotoğrafını atmak istedim. Tahminlerinizi merak ediyorum. Bende akşam öğrendikten sonra hemen sizinle paylaşacağım
Evet tansiyon belli bi haftadan sonra çok önemli ama yükselmesi tehlikeli düşük tansiyon hamilelerin kronik sorunu tuzlu gıdalarla dengelenebilirYa benim de tansiyonumun hiç oynadığını hatırlamıyorum, dün gayet iyi hissediyordum dr öylesine ölçmek istedi düşmüş. Anlamadım. Demek sürekli takipte kalacağız mecbur, tansiyon özellikle hamilelikte önemli diye biliyorum
Kız gibi canımGünaydın kızlar iyi pazarlar
Bilmeden ne çok aynı şeyi yazmışız. Çünkü gerçekten bu noktada bu dönemde hepimiz aynıyız. Ve aslında en çok ihtiyacımız olan şey destek sevgi şefkat.ve huzur..Estağfurullah, ne bunaltması...
Ne yazık ki bazen eşlerimiz bizim hormonal değişikliklerimizi anlayamayabiliyorlar. Yorgun olman, halsiz ve depresif hissetmen normal. Vücudumuzun kimyası değişiyor. Geleceğe dair korkular endişeler olabilir ve bu duygu bizi depresif yapabilir. Eşinle konuşup, bunun bir süreç olduğunu hep böyle devam etmeyeceğini, bu süreçte biraz anlayışlı olmasını ve desteğini hissetmek istediğini anlatsan anlar mı acaba?
Diğer yandan evet, kişiye kendinden başka yardım eden olmuyor. Kendine biraz zaman ver ve bu durumdan çıkmak için çözüm ara. Sana iyi gelen şeyler neler, onları yapmaya çalış. Küçük adımlar at. İyi pişirilmiş bir kahve, güzel bir kitap, kulağında son ses kulaklıkla hareketli müzikler eşliğinde kendi kendine dans etmek. Emin ol faydasını görürsün. Bırakma kendini. Eşinden uzaklaşmak araya daha çok soğukluk koyabilir. Yine de sizin ilişkinizi en iyi sen bilirsin. Umarım kendini daha iyi hissedersinŞunu da unutma birçoğumuz bunları yaşıyoruz zaman zaman, yalnız değilsin.
Ol ol canımKasa olacağım artık
Ya ben sormayı unuttum hep, cinsiyete odaklandık bi de hahaaTeşekkür ederim kuzum. Bende dün öğrendim 13+5 ti. 79 gramdı. Normal mi diye merakta kaldım sonra bunu okudum. Size de sormak istedim
Kız gibi sankiGünaydın kızlar iyi pazarlar
Bende doğumda nst ye bağlamışlar yatiyorum sancılarım var başım ağrıyor felaket hemşire dedi ki aç mısın bende herhalde açım dersem nst yi açarlar belki rahatlarim dedim tabi ne mümkün o sancı asla bitmiyor neyse eşime demişler eşiniz çorba istiyor bzimkide diyormuş oh keyfi yerinde herhalde çorba istediğine göre diyorbenimki bana ilk doğumdan sonra sen bi de benim halimi görseydin sen bir doğurdun ben dokuz doğurdum dedibaya zor bi
doğum oldu benim , kendisi yanımdaydı, yaa işte öyle
Bizde de öyle doktor kendi söyledi ölçüm yaparken. Bizde cinsiyete odaklıydıkta açmadı bacağınıYa ben sormayı unuttum hep, cinsiyete odaklandık bi de hahaa
Kız gibi sanki
Düşük tansiyon kötü değilmiş dedi arkadaşlar canımm. Doktorları öyle söylemiş. Ben daha soramadım ama beni bikaç gün kötü yapıyor sonraki günler geçiyor çok şükürYa benim de tansiyonumun hiç oynadığını hatırlamıyorum, dün gayet iyi hissediyordum dr öylesine ölçmek istedi düşmüş. Anlamadım. Demek sürekli takipte kalacağız mecbur, tansiyon özellikle hamilelikte önemli diye biliyorum
Ay hadi inşallah çıkar yaa. Normal doğum düşünmüyorum ama hareketlerimi kısıtlamaması açısında yukarı çıksın yaaBenim 2. Gebeligimde plasenta asagidaydi.agir kaldırma çok ayakta kalma bolca dinlen demisti bana çünkü belli bir haftaya kadar plasenta yukarı çıkmazsa daha çıkmaz normal doğum yapamazsın dedi ve ben doktorun dediklerini yaptim haftasını tam hatırlamıyorum ama 3 hafta içinde yukarı çıkması lazimdi kontrole gittiğimde çıkmıştı yukarı ve ben normal doğum.yaptim
İstanbuldaysan hava açtıAy benim de şansıma hava yağmurlu
O hep asistanına bilgi verdi ama ben hep bebeğe bakıyordumBizde de öyle doktor kendi söyledi ölçüm yaparken. Bizde cinsiyete odaklıydıkta açmadı bacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?