- 8 Ağustos 2023
- 5.844
- 6.672
- 118
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #11.341
Benim doktorumda yükselmesin yeterli düşük olması önemli değil demişti. Hamişlikte yüksek tansiyon sıkıntıymışYa benim de tansiyonumun hiç oynadığını hatırlamıyorum, dün gayet iyi hissediyordum dr öylesine ölçmek istedi düşmüş. Anlamadım. Demek sürekli takipte kalacağız mecbur, tansiyon özellikle hamilelikte önemli diye biliyorum
İşte bu yüzden yanımda kocamı götürüyorum dinleyemediğim her şeyi soruyorumO hep asistanına bilgi verdi ama ben hep bebeğe bakıyordumasla dediklerini dinlemedim
Biz hem bebeğin hareketleri için hem de doktorun anlattıkları için hep video çekiyoruz muayenedeO hep asistanına bilgi verdi ama ben hep bebeğe bakıyordumasla dediklerini dinlemedim
Bende 12+3te gitmiştim canım ama dayanamadım 15haftalıkkende devletten randevu almıştım gittim gördümCanımmm kızlarımmmherkese merhabalar.. Nasılsınız, uzun zamandır giremedim okul yoğunluğundan.. 35 saat dersim var ve bayağı yoğun geçiyor, vakit bulamıyorum hiçbir şeye. Benim sizlere bir sorum olacak, 16 haftalık olduk bugün itibariyle, en son 12+3'te gitmiştim ve her şey yolunda mı diye endişelerim oluyor. Bir de 1 haftadır falan kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Gerçi koku hassasiyetiyle gelen bulantılar ve birkaç gündür devam eden bel ağrısı hamile olduğumu hissettiriyor ama işte yine de korkuyorum. Var mı aramızda benim gibi olan? Perşembe günü için randevu aldım, demire de daha başlamadım, dr 16. Hafta başlayalım dediği için.
Bende oluyor canım hatta ani kalktığımda ayaktayken falan çok hissediyorum benim doktorumda normal diyor ama her seferinde tedirgin oluyorumKızlar biz bugün 13+6 yız kasıklarımda hafif ağrı batmalar oluyor sizde de oluyor mu. Cuma dr kontlünde sorduğumda bebiş iyiydi büyüdüğü içindir demişti.
Ya beraber gittik ama ikimizde ultrasona odaklandıkİşte bu yüzden yanımda kocamı götürüyorum dinleyemediğim her şeyi soruyorum
Çok mantıklıymış bi dahakine eşime öyle diyim yaa hiç aklımıza gelmediiiiBiz hem bebeğin hareketleri için hem de doktorun anlattıkları için hep video çekiyoruz muayenedeEşim ultrasonu videoya alıyor muayene boyu kdjdk belkii 100 kere izlemişimdir videoları
Ben sabahlıklı bişey düşünüyorum canımmm. Bir de kısa kollu hiç giymediğim pijamam var onu da alırım yanımaKızlar merhaba,hastanede giymek için pijama takımı uzun kollu mu kısa kollu mu almalıyız?
Anlaşılmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz dönem hamilelikle başlıyor, lohusalıkla ilerliyor.Bilmeden ne çok aynı şeyi yazmışız. Çünkü gerçekten bu noktada bu dönemde hepimiz aynıyız. Ve aslında en çok ihtiyacımız olan şey destek sevgi şefkat.ve huzur..
Ol ol canım
İnce uzun kollu pijama bence ideal. Üşüme olursa üzerinize hırka, terleme olursa da sadece pijama ile durulabilir. Hormonlar ve emzirmeye çalışmanın etkisiyle bir terle, bir üşü durumu olabilir. Ama muhakkak patik olmalı, ayaklar biraz fazla üşüyor doğum sonrası.Kızlar merhaba,hastanede giymek için pijama takımı uzun kollu mu kısa kollu mu almalıyız?
Geçmiş olsun.Kızlar kızlar kaptım şifayı, sanırım okulda çocuklardan bulaştıboğazım acıyor ne yapmam lazım korkuyorum ateş falan olursa kendimden önce bebeğimi düşünüyorum akıl verin ilerlerse antibiyotik kullanmak zorunda kalır mıyım acaba hemen mi doktora gitmeliyim biraz beklemeli miyim
geçmiş olsun canımmKızlar kızlar kaptım şifayı, sanırım okulda çocuklardan bulaştıboğazım acıyor ne yapmam lazım korkuyorum ateş falan olursa kendimden önce bebeğimi düşünüyorum akıl verin ilerlerse antibiyotik kullanmak zorunda kalır mıyım acaba hemen mi doktora gitmeliyim biraz beklemeli miyim
Yaa evet buna ben de takıldım. Bu süreçlerden defalarca geçen kadınlar bile yaşadığımız süreci küçümsüyor çok tuhaf geliyor bana. Misal merdiven çıkıyorum yoruluyorum. ofisteki kadın oo daha ağırlaşınca napcaksın diyor. Yani ilk 3 ay zaten halsizlik oluyor ilginçlerAnlaşılmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz dönem hamilelikle başlıyor, lohusalıkla ilerliyor.Ama gelin görün ki erkekler bir yana bu süreçlerden geçen kadınlar bile anlamıyorlar bazen bizi. Allah yardımcımız olsun. Çevremizdeki insanların yüreğine merhamet versin
Ben şaşırmamayı öğrendimgeçmiş olsun canımm
Yaa evet buna ben de takıldım. Bu süreçlerden defalarca geçen kadınlar bile yaşadığımız süreci küçümsüyor çok tuhaf geliyor
Evet evet bazen anlamıyorlar bizden daha çok gebe oluyorlarBen şaşırmamayı öğrendimBen doktorlar ve hem meslektaşım hem de anne olan hemşirelerin bile anlayışsız tavırlarını görünce dedim ki kimseden fayda yok kızım sana Allah'tan eşim çok yardımcı bazen anlamadığı durumlar oluyo ama o da normal geliyor
Hiç bir fikrim yok ama ben de böyle koku olaylarında aşırı tedirgin oluyorumKızlar hamile olduğumu öğrenmeden önce banyo tadilatına girişmiştik geçen banyo dolapları takıldı lake dolap ama aşırı tiner kokusu var çok endişeliyim bebeğe bi zararı olur mu diye kızımda 9 aylık onun içinde endişeliyim bi fikri olan var mı bu tiner kokusu nasıl geçerzararlı mıdır
Zararlı mıdır bilemiyorum ama bu gibi durumlar için 114 Ulusal Zehir Danışma Hattı var. Yanlış ilaç kullanıldığında, kimyasal ürün maruziyetinde vs aranabiliyor. Orayı arayıp danışabilirsin canım doktorlardan oluyor ekip bildiğim kadarıyla, hastaneler de kendilerini arıyor zehirlenme vakalarında falanKızlar hamile olduğumu öğrenmeden önce banyo tadilatına girişmiştik geçen banyo dolapları takıldı lake dolap ama aşırı tiner kokusu var çok endişeliyim bebeğe bi zararı olur mu diye kızımda 9 aylık onun içinde endişeliyim bi fikri olan var mı bu tiner kokusu nasıl geçerzararlı mıdır
Çok teşekkür ederim arıyıp bilgi alayım hızlıca geçmesi konusunda ne yapılabilirZararlı mıdır bilemiyorum ama bu gibi durumlar için 114 Ulusal Zehir Danışma Hattı var. Yanlış ilaç kullanıldığında, kimyasal ürün maruziyetinde vs aranabiliyor. Orayı arayıp danışabilirsin canım doktorlardan oluyor ekip bildiğim kadarıyla, hastaneler de kendilerini arıyor zehirlenme vakalarında falan
Canım koklamasan ıyı olur aslında,aılen yanındaysa bır ıkı gun orada kalın kızınla beraber.kesın bısey olcak dıye bısey yok ama ımkanın varsa bır gunlugune uzaklas evden pencerede acık dursun o bır gun boyunca bır sıkıntı olmaz o zamanKızlar hamile olduğumu öğrenmeden önce banyo tadilatına girişmiştik geçen banyo dolapları takıldı lake dolap ama aşırı tiner kokusu var çok endişeliyim bebeğe bi zararı olur mu diye kızımda 9 aylık onun içinde endişeliyim bi fikri olan var mı bu tiner kokusu nasıl geçerzararlı mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?