- Konu Sahibi elektroforez
-
- #11.301
Ya bunlar da çok güzelmiş Bana da hediye geldi arkadaştan ve birden sanki düğmeye basıldı çok bir şeyler alaşım geldi
Yaa çok güzel ben de yapabilirim böyle şeylerKanka ben de geçen içimden geldi anne kız pijama takımı aldım biliyor musun
Yaa çok değişik olmuş yıllarca anlatılacak anıEvet yaaa doktor diyo ki bakın füze gibi ortadanub teorisine göre kızdı gerçekten, paraleldi çünkü o çıkıntı:) boşuna kızım diye sevmişiz
Ekledim canım, diğer bilgilerini de yaz onları da ekliyimart annesiyim
Mart annesiyim 4. Gebelik sezeryan olucak son adet 20 haziranEkledim canım, diğer bilgilerini de yaz onları da ekliyim
16. Hafta 146 gram canımKızlar bebişleriniz kaçıncı haftada kaç gram biliyor musunuz
Benimkinin henüz cinsiyeti belli değil ama deli cesareti işteYa bunlar da çok güzelmiş Bana da hediye geldi arkadaştan ve birden sanki düğmeye basıldı çok bir şeyler alaşım geldi
Yaa çok güzel ben de yapabilirim böyle şeyler
Yaa çok değişik olmuş yıllarca anlatılacak anıYerinize koydum kendimi baya sürpriz olur
Ben hic progestan kullanmamistim canim, 2 tane de kanama alanim vardi. Onlem amacli veriyor doktorlar bazen de, kuculduyse kanama alanin azaltmasi normal geldi banaSelam kızlar. Benimde bugün kontrolüm vardı. Çok şükür bebiş iyikanama alanımda küçülmüş ama kaybolmamış hala maalesef. Doktorum progestanı günde 1 e düşürdü. Kanama alanı olmayanlar bile günde 2 kullanırken benim 1 e düşmesi biraz garip geldi açıkcası. Aynı durumda olan var mı?
Peki deli cesaretime ne demeliAyyyy cokk tatlıııı yerııımmm
Bende dün kontrolde öğrendim 14. Haftada 79 gramdı normal mi acaba diye merak ettim16. Hafta 146 gram canım
Teşekkür ederim kuzum. Bende dün öğrendim 13+5 ti. 79 gramdı. Normal mi diye merakta kaldım sonra bunu okudum. Size de sormak istedimCanım ben geçen hafta çarşamba gittim 14+5 ti 115 gr dedi
Bende aynı durum da olmuştum ya , zencefil bal kaynat canım günde 2 defa. Onun harici sürekli ballı ılık su iç iyi geliyorKızlar kızlar kaptım şifayı, sanırım okulda çocuklardan bulaştıboğazım acıyor ne yapmam lazım korkuyorum ateş falan olursa kendimden önce bebeğimi düşünüyorum akıl verin ilerlerse antibiyotik kullanmak zorunda kalır mıyım acaba hemen mi doktora gitmeliyim biraz beklemeli miyim
Kankam havalardan bırazda ani sogudu ya.sen korkma tuzlu sulu gargara yap bebek burun damlasıyla burnunun gunde 3 kez temızle zencefıllı ballı lımonlu cay ıc bıseycıgın kalmaz merak etmeKızlar kızlar kaptım şifayı, sanırım okulda çocuklardan bulaştıboğazım acıyor ne yapmam lazım korkuyorum ateş falan olursa kendimden önce bebeğimi düşünüyorum akıl verin ilerlerse antibiyotik kullanmak zorunda kalır mıyım acaba hemen mi doktora gitmeliyim biraz beklemeli miyim
Çok tesekkurler.bu benı etkıledı ne yaparsan yap kabız kalma cümlesıEvet kabizlik cok etkiliyormus, benim doktorum ne icersen ic ama kabiz kalma sakin dedi. Magnezyum sitratla birlikte fiber kullaniyorum bazen.
Canim endiselenme doktor bana da prenses denilen zamanlara geliyoruz hamile oldugunu bile unutacaksin bir kac hafta sonra demisti bulanti da yavas yavas gecicekmis birden kesilmiyormusCanımmm kızlarımmmherkese merhabalar.. Nasılsınız, uzun zamandır giremedim okul yoğunluğundan.. 35 saat dersim var ve bayağı yoğun geçiyor, vakit bulamıyorum hiçbir şeye. Benim sizlere bir sorum olacak, 16 haftalık olduk bugün itibariyle, en son 12+3'te gitmiştim ve her şey yolunda mı diye endişelerim oluyor. Bir de 1 haftadır falan kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Gerçi koku hassasiyetiyle gelen bulantılar ve birkaç gündür devam eden bel ağrısı hamile olduğumu hissettiriyor ama işte yine de korkuyorum. Var mı aramızda benim gibi olan? Perşembe günü için randevu aldım, demire de daha başlamadım, dr 16. Hafta başlayalım dediği için.
Merhaba canım, bana da doktor bu dönem için hamileliğin balayı dönemi dedi. Böyle hissetmen çok normal endişelenme tadını çıkarCanımmm kızlarımmmherkese merhabalar.. Nasılsınız, uzun zamandır giremedim okul yoğunluğundan.. 35 saat dersim var ve bayağı yoğun geçiyor, vakit bulamıyorum hiçbir şeye. Benim sizlere bir sorum olacak, 16 haftalık olduk bugün itibariyle, en son 12+3'te gitmiştim ve her şey yolunda mı diye endişelerim oluyor. Bir de 1 haftadır falan kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Gerçi koku hassasiyetiyle gelen bulantılar ve birkaç gündür devam eden bel ağrısı hamile olduğumu hissettiriyor ama işte yine de korkuyorum. Var mı aramızda benim gibi olan? Perşembe günü için randevu aldım, demire de daha başlamadım, dr 16. Hafta başlayalım dediği için.
Normaldir bence çünkü uygulamada ağırlığı önceki haftaların iki katına çıktı yazıyorBende dün kontrolde öğrendim 14. Haftada 79 gramdı normal mi acaba diye merak ettim
Kız benceGünaydın kızlar iyi pazarlar
Bugün ufak bir pasta keserek bebişimin cinsiyetini öğreneceğimsize de dün ki ultrason fotoğrafını atmak istedim. Tahminlerinizi merak ediyorum. Bende akşam öğrendikten sonra hemen sizinle paylaşacağım
Merhaba canım, ben de aynı senin gibiyim 15+5 oldum özellikle son birkaç gündür bel ağrısı dışında hiçbir şey yok beni de endişelendiriyor açıkçası, balayı denen döneme girdik sanırımCanımmm kızlarımmmherkese merhabalar.. Nasılsınız, uzun zamandır giremedim okul yoğunluğundan.. 35 saat dersim var ve bayağı yoğun geçiyor, vakit bulamıyorum hiçbir şeye. Benim sizlere bir sorum olacak, 16 haftalık olduk bugün itibariyle, en son 12+3'te gitmiştim ve her şey yolunda mı diye endişelerim oluyor. Bir de 1 haftadır falan kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Gerçi koku hassasiyetiyle gelen bulantılar ve birkaç gündür devam eden bel ağrısı hamile olduğumu hissettiriyor ama işte yine de korkuyorum. Var mı aramızda benim gibi olan? Perşembe günü için randevu aldım, demire de daha başlamadım, dr 16. Hafta başlayalım dediği için.
Eşim de şey diyor seninle beraber ben doğuracağımVallah erkeklerde bizlerle hamile oluyor onu çok iyi biliyorum. Acaba hangimiz önce doğurcazBenim ki bana deyince bişi diyorum ben mi böyle olmak istiyorum. Hormonlarım bunu yapıyor. Sadece kendi bebeğim değil bu ikimizin bebeği yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?