- 26 Aralık 2015
- 11.814
- 19.107
- 298
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #11.161
Seninle aramızda 2 gün var sanırım. Arada pıt pıt bir şeyler oluyor bende ama emin olamıyorumAmin aminAzcık hissetsem merağım azalacak cidden ama yook anam yok
Kefiri sevmezdim ama bıdık için alıştık napalım ksjsBen deeeee hem de çok severimo yüzden zorlanmıyorum içmekte sevdiğim için
Ya o bende de oluyo pıtır pıtır bişeyler ama ben bağırsak hareketidir heralde diyorumSeninle aramızda 2 gün var sanırım. Arada pıt pıt bir şeyler oluyor bende ama emin olamıyorumo mu değil mi diye. Şöyle gümbür gümbür duysak keşke shjdjdj
Oy çok şükür sonuçların iyi gelmesine çok sevindimmKızlar ikili test sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür.Benim bebiş bu sefer açmadı bacaklarını
evet ya çok halsiz bırakıyor açta kalmıyorum tuzlu şeyler tüketiyorum maden suyu içiyorum ama arada böyle bikaç gün düşük tansiyon geziyorumBen, 8/5 tansiyonla geziyorumGeçen bayılacaktım neredeyse zor uzandım alet tansiyonumu ölçemedi bile Ve evet biraz daha fazla hissediyorum kalp atışımı ama çok rahatsız etmiyor
içmeye çalışıyorum aslında maden suyu da içiyorum ama bilemedim. Arada böyle tutuyor işteBenim de ara sıra çok ayakta kalınca, aniden ayağa kalkınca oluyor 90/60 90/50 gibi ölçüyorum suyu en az 2 lt içmemiz lazım galiba
Ay evet ya göstermedi. Gösterse kiyafet alsakkOy çok şükür sonuçların iyi gelmesine çok sevindimmAy artık hepimizin bebişleri göstersin cinsiyetinii çok heyecanlı
ya canım çok sevindiimmm. Bizimkiler yeminli yook açmıcaklarKızlar ikili test sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür.Benim bebiş bu sefer açmadı bacaklarını
Ben cok seviyorum yaa onlar midemi tutuyor ancakBende poğaça çok sevmiyorum simit de nadir yiyorum midemi yakıyorlar benim börek bile yiyemiyorum şuan normalde çok severdim ama hamileliğimde denedim bi kaç kere rahatsız ediyor
Bende haftada 1 yiyorum cumartesi ya da pazar onlar tutuyor midemi birtekayy durrr tamamm bascam her seylere inşallah gösterir göstermezse de artık 1 hafta sonra da devlete randevu alırım ahhaa
Günaydııın, ben daha dün simit yedim. :) Geçen pazar da kıymalı börek yedim :) her gün yememek kaydıyla yenebilir ya.
Evet genelde mide yakiyor ama haftada 1 canim cok istiyor bu sabahta esim almis firina gidip sicak olunca bi de miss insanin cani cekiyor midemi tutuyor bariSelam ben karbonhidratı genelde sabah tükettiğim için canım çekerse denk falan gelirse haftada bir iki oluyor o da tüketmiş oluyorum simiti Daha fazla istersem de tüketirim kafasındayım ondan çok kısıtlı hissetmiyorum Ama kendimi bildim bileli poğaça bana iyi gelmez mideme özellikle dışarıdan onu hiç tüketmiyorum
Mideye bazen kotu geliyor esim de yiyeniyor pogaca bir tek simit yiyebiliyor bejim midemi yakmiyor bu yuzden miss gibi hep yiyesim geliyorya evet ben de poğaça yiyemiyorum. Yiyince şiddetli karın ağrım oluyoor
Ben her gitttigimde olcuyorlar 12 ye 8 cikiyor genelde cok rahatsiz oluyorum tansiyonumu olcerken biri sanki damarlarim agriyor gibiBen, 8/5 tansiyonla geziyorumGeçen bayılacaktım neredeyse zor uzandım alet tansiyonumu ölçemedi bile Ve evet biraz daha fazla hissediyorum kalp atışımı ama çok rahatsız etmiyor
Ben su hic icemiyorum zorluyorum midem bulaniyor daha cok bu yuzden de surekli idrarda yanma oluyor Allahim hayirlisiyla dogursaydimevet ya çok halsiz bırakıyor açta kalmıyorum tuzlu şeyler tüketiyorum maden suyu içiyorum ama arada böyle bikaç gün düşük tansiyon geziyorum
içmeye çalışıyorum aslında maden suyu da içiyorum ama bilemedim. Arada böyle tutuyor işte
Ben de ne yaparsam yapayım hep düşük, günde en az 3 su içiyorum, 1 tane sade maden suyu içiyorum, aç kalmıyorum ama düşükevet ya çok halsiz bırakıyor açta kalmıyorum tuzlu şeyler tüketiyorum maden suyu içiyorum ama arada böyle bikaç gün düşük tansiyon geziyorum
içmeye çalışıyorum aslında maden suyu da içiyorum ama bilemedim. Arada böyle tutuyor işte
Senin tansiyonun normal canımBen her gitttigimde olcuyorlar 12 ye 8 cikiyor genelde cok rahatsiz oluyorum tansiyonumu olcerken biri sanki damarlarim agriyor gibi
Bence yakındır hissetmemiz az daha sabırKefiri sevmezdim ama bıdık için alıştık napalım ksjs
Ya o bende de oluyo pıtır pıtır bişeyler ama ben bağırsak hareketidir heralde diyorum
Canim Cok gicik birsey ya o hisSenin tansiyonun normal canımtansiyon basınçla ölçülen bişey olduğu için o damar ağrısı, baskı hissi normal
Kanama alanı olup geçen arkadaşlar oldu. Dert etme, dinlen fitilini kullan. Kusma falan mı oldu ?Kızlar 21 haftalık hamileyim hafif kanama alanı var dedi progesteron fitil verdi bu kanama alanı geciyormu yatiyorum 4 gündür
Hadi gözünaydın canım şükürKızlar ikili test sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür.Benim bebiş bu sefer açmadı bacaklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?