- Konu Sahibi elektroforez
-
- #11.181
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız gerçekten hep duam o, üye olmadan da bu grubu takip ediyordum uzun süredir. Hep dualarımdasınızÇok üzüldüm canıminşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın yaşadıklarından dolayı tedirgin olman çok normal çoğumuz en ufak bişeyde kafaya takıp düşünüyoruz burası o yüzden çok güzel birbirimizi anlıyoruz yardımcı oluyoruz paylaşıyoruz güzel düşünelim hep inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza sonrada bebeklerimizle ilgili birbirimize destek oluruz
Canım benim kültür sonucu çıktı, çocuğa zarar verecek bir problem olmadığını söyledi. Sarı akıntının da idrar yolu enfeksiyonundan olduğunu düşünüyorum. Çünkü hep idrara çıktıktan sonra veya önce geldiğini farkettim. İdrar yolu enfeksiyon için de 1 aylık ilaç yazdı. Günde 2 kez kullanacağım. Onun dışında tabii ki her zaman ki dedikleri bol sıvıkızlaar akıntısı yoğun olan var mı ben doktora sordum da normal hormonlardan dedi korkuyorum ama bu kadar yoktu sanki
Selam, benim 13. Haftadan itibaren azalmaya başladı ama tamamen bitmedi. Şuan 13+4Selam kızlar; Nisan annelerinden geliyorumBulantılarınız geçti mi? 10+4’teyim aşırı zorlanıyorum; 6. haftadan beri çok bulanıyor midem ve gün içinde asla durmadan sürekli bulanıyor 12. haftada biter mi cidden…
Bende sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ama en son yaptığım tahlilde çıkmamış 1 ay oldu ama cuma günü tekrar idrar verdimCanım benim kültür sonucu çıktı, çocuğa zarar verecek bir problem olmadığını söyledi. Sarı akıntının da idrar yolu enfeksiyonundan olduğunu düşünüyorum. Çünkü hep idrara çıktıktan sonra veya önce geldiğini farkettim. İdrar yolu enfeksiyon için de 1 aylık ilaç yazdı. Günde 2 kez kullanacağım. Onun dışında tabii ki her zaman ki dedikleri bol sıvı
İdrar yolu enfeksiyonu olunca yanma falan da olmuyor mu doktor bana yanma ve koku yoksa normal dedi çünküCanım benim kültür sonucu çıktı, çocuğa zarar verecek bir problem olmadığını söyledi. Sarı akıntının da idrar yolu enfeksiyonundan olduğunu düşünüyorum. Çünkü hep idrara çıktıktan sonra veya önce geldiğini farkettim. İdrar yolu enfeksiyon için de 1 aylık ilaç yazdı. Günde 2 kez kullanacağım. Onun dışında tabii ki her zaman ki dedikleri bol sıvı
Geçiyor canım, sadece kendini yorma. DinlenKızlar 21 haftalık hamileyim hafif kanama alanı var dedi progesteron fitil verdi bu kanama alanı geciyormu yatiyorum 4 gündür
Canım, ben yurtdışında olduğum için referans aralıkları, indikatörler çok farkediyormuşBende sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ama en son yaptığım tahlilde çıkmamış 1 ay oldu ama cuma günü tekrar idrar verdimsizin sonucunuz kaç çıktı peki
Ben hiç seyahat etmedim bu süreçte ama uzun süre aynı pozisyonda oturunca belim ağrımaya başlıyorKızlar önünüzdeki hafta 1 hafta sürelik iş seyahatına yurt dışına gidicem. Biraz heyecanlıyım. Çok istekliydim zaten ama biraz sürecimde sorunlar olduğu için vazgeçmiştim . Doktorum beni çok rahatlattı iptal edicekken böyle bir fırsatı bence kaçırma deyince cesaret ettim. Normalde de telaşlı bir tip değilimdir zaten en zoru yakın çevremi ikna etmek oldu aslında 5saat uçuşum var giderken. Yurt dışında yaşayanlar ya da hamileyken seyahat edenler tavsiyeniz var mıdır?
13+5 olmuşuzHadi gözünaydın canım şükürtüh nazlı desene bebişşş kaç haftalık oldu?
Arabada giderken mola verip yürümek iyi oluyordu Uçakta da koridorda yürürüm mümkün mertebe saat başı diye düşündüm TeşekkürlerCanım, ben yurtdışında olduğum için referans aralıkları, indikatörler çok farkediyormuş. Hem aynı anda farklı farklı değerlere bakıldı
Ben hiç seyahat etmedim bu süreçte ama uzun süre aynı pozisyonda oturunca belim ağrımaya başlıyor. Mutlaka kalkıp gezmem daha sonra da uzanmam lazım. Dolayısı ile 5 saat uçuş bana göre değil ama sende öyle bir problem yoksa neden olmasın git gez, olumlu duygular bebeğine de iyi gelir
Ben avcılar hospital de nil hocaya gidiyorum ama hastane biraz eski ve nil hocanın inanılmaz çok hastasıve yoğunluğu oluyoryaaa yerim o minik parmacıklarıııı
Gözün aydıınnn canımmm
Demirim yüksek o yüzden vermedi ama dediğin gibi magnezyum olayını sormam gereek. Sen şu an kime gidiyorsun
Ben bu hafta kontrolümde doktorumla americano için çok pazarlık yaptım ama izin vermediHanımlar günlük ne kadar kahve ve çay tüketiyorsunuz? Her kahve içtiğimde içimde kötü bir his olmaya başladı, kaygılanıyorum (her gün bir küçük amerikano ve çok açık 2 veya 3 çay içiyorum), 16. haftadayım şükür bir problem yaşamadım ama sizin deneyimlerinizi de merak ettim.
Evet kabizlik cok etkiliyormus, benim doktorum ne icersen ic ama kabiz kalma sakin dedi. Magnezyum sitratla birlikte fiber kullaniyorum bazen.Bu arada fetal DNA yaptırmadım henüz onumuzdekı hafta yaptırıcam.yaptırmayı düşünmüyordum fakat doktorum ısrar ettı ve yaptırıcam.inşallah guzel sonuçlar alırız.Hamılelıgımde benı en çok geren şey arada kanamam oluyor hatta bu sabah da oldu.sanırım bagırsaklarla ılgılı sorun oldugunda(kabızlık) genelde o zaman kanamam oluyor ve hemen progestan ıcıyorum .hepımızın sağlıkla bebeklerımızı kucağımıza almayı dılıyorum
Benim de tansiyonum hep düşük 9/5 lerdem yukarı hiç çıkmıyor. Ebe bu çok iyi dedi düşük olması bizim sevindiğimiz birsey cünkü tansiyon yüksekliği zararlı dedi. Senin icin yorucu olabilir baş dönmesi falan olarak oturuyorsan veya uzanıyorsan hemen ayağa kalkma dedi dinlen dediKızlar nabız yükselmesi falan diyorum ya, o aslında tansiyon düşüklüğünden oluyormuş sanırım. Çünkü tansiyonum düşük dünden beri. Tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı?
En zorlandığım konu benimdeHanımlar günlük ne kadar kahve ve çay tüketiyorsunuz? Her kahve içtiğimde içimde kötü bir his olmaya başladı, kaygılanıyorum (her gün bir küçük amerikano ve çok açık 2 veya 3 çay içiyorum), 16. haftadayım şükür bir problem yaşamadım ama sizin deneyimlerinizi de merak ettim.
Ben onumuzdeki ay planliyorum, hamileligin ilk zamanlarinda da 4 saatlik ucuslar yapmistim, okudugum kadariyla rahat olun, bol su icin odem olacak cunku, kabin bavulunuz varsa dikkat edin hani indirip kaldirma uzanma konusunda, belinizi destekleyin ucus sirasinda, az tuz tuketmeye calisin, bir de yarim saatte - bir saatte bir ucagin icinde kalkip yuruyunKızlar önünüzdeki hafta 1 hafta sürelik iş seyahatına yurt dışına gidicem. Biraz heyecanlıyım. Çok istekliydim zaten ama biraz sürecimde sorunlar olduğu için vazgeçmiştim . Doktorum beni çok rahatlattı iptal edicekken böyle bir fırsatı bence kaçırma deyince cesaret ettim. Normalde de telaşlı bir tip değilimdir zaten en zoru yakın çevremi ikna etmek oldu aslında 5saat uçuşum var giderken. Yurt dışında yaşayanlar ya da hamileyken seyahat edenler tavsiyeniz var mıdır?
Ben arada Türk kahvesi içiyordum ama çok da keyif almadığımı fark edip bırakmaya karar verdim bu sıralar Günlük bir fincan kahve hakkı verdi doktor onu da filtre kahveden yana ve açken olmamak akşam saatlerine girmemek şartıyla içicem. Çay sabahları bir max 2 içip akşamları da bir içiyorum Ama onun da akşam versiyonunu biraz azaltsam mı diyorum ben de Geceleri uyku problemi yaşıyorum Bununla mı alakalı bilmiyorum ama her gece 4 te 5te uyanma rutinim başladı nedenseHanımlar günlük ne kadar kahve ve çay tüketiyorsunuz? Her kahve içtiğimde içimde kötü bir his olmaya başladı, kaygılanıyorum (her gün bir küçük amerikano ve çok açık 2 veya 3 çay içiyorum), 16. haftadayım şükür bir problem yaşamadım ama sizin deneyimlerinizi de merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?