- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #11.041
aslında buzlukta var da onu bebelere kullanıyodumCanım kolojen hapı yerıne ılıklı kemık suyu yapıp shot atabılırsın ıkı uc gune bıraynı gorevı goruyor,8 saat celık tencerede kaynatıcaksın,içine karabıber lımon sıkıp mınık shot bardaklarında dondurabılırsın.tuketebılırsın.
limon sık birazda kimyon at ohh mis gibi icersinaslında buzlukta var da onu bebelere kullanıyodumkendime kıyamam içmeye. zaten öyle içebilir miyim midem alır mı o da soru işareti
Analık forever işteaslında buzlukta var da onu bebelere kullanıyodumkendime kıyamam içmeye. zaten öyle içebilir miyim midem alır mı o da soru işareti
tamam deniycem canımAnalık forever işteiçersin içersin limon karabiber kimyon ısıt shot yap.kolajen haplarının ıcerıgıde bu zaten
hadi bakalımlimon sık birazda kimyon at ohh mis gibi icersin
haha ya normal de takıntılı değilim canımın istediğini abartmadan tadarım bazen abartırım. Hamilelik hormonları bazen pimpiriklendiriyoryaaa zamanında o cici bebelerle bir nesil büyüdüü
afiyet olsun ye hiçbişey olmaz canım. canının çektiği kadarını ye, her gün yemezsen hiç bişey olmaz, cips de öyle herşey aynı şekilde
Semt farkeder mi? Ve normal doğum yanlısı bir doktor mu istersin?avrupa yakasında kadın doğumcu önerisi olan var mı ben doktorumdan memnunum ama hastane çoook eski
EveeeeeetGünaydın hanımlar
Demir takviyesine başlamış arkadaşlar sorum; büyük abdestinin renginin koyulaştığını fark eden oldu mu? Bir haftadır sebebini merak ediyordum bugün internetten bakayım dedim demir ilacından olma olasılığı yüksek diye okudum yine de sizlere de sorayım dedim
Benim kanama alanı vardı en son kapandı dedi doktor ama arada özellikle eğilip kalkarsak zorlarsam kendimi leke geliyo oksapar kullanıyodum 3 ay dolunca onu kestik şuan corasprin ile devam ediyoruz kan sulandırıcılara bağlıyorum gelen lekeyi ama şöyle durum var doktorlar 9 ay lekelenme yaşayan da var diyor maalesef dinlenip hep istirahat etmeniz lazımKızlar bugün kontrole gittim tekrardan 2 adet kanama alanı mevcut hala. Aktif kanama yok kahverengi devam ediyor. Doktor 1 ay daha heyet raporu yazdı çalıştığım için. Şiddetli kusmaya bağlı oluştu bende ki kanama alanı. İğne verdi karından progestan. Kimisinin doğuma kadar kapanmıyor kanama alanı endişe etme dedi ama hala o endişem geçmiyor. Hiç tecrübe eden var mı.
evet ya aşırı bi rahatlık inanılmazHamileligin en guzel yonlerinden biri bence tartismasiz regl olmamak diyebilir miyiz?
yaa bu olaya o kadar çabuk adapte oldum ki sanki hayatımda regl diye bişey bilmiyorum hahahah ev de ped görünce bu ne ya diyorum sdfsdHamileligin en guzel yonlerinden biri bence tartismasiz regl olmamak diyebilir miyiz?
Ben pedleri kız kardeşime yolladım hahdhdjhdjdjjdjdyaa bu olaya o kadar çabuk adapte oldum ki sanki hayatımda regl diye bişey bilmiyorum hahahah ev de ped görünce bu ne ya diyorum sdfsd
ayyy haber ver hemeeenKızlaaaar şimdi doktora gidiyorum. Ay çok heyecanlıyımbizim için duan edin . Screening olacak
ben de kardeş yok annem zaten regl olmuyor dfasfs kuzenler gelince kullanıyor rahat oluyorBen pedleri kız kardeşime yolladım hahdhdjhdjdjjdjd
yaa bu olaya o kadar çabuk adapte oldum ki sanki hayatımda regl diye bişey bilmiyorum hahahah ev de ped görünce bu ne ya diyorum sdfsd
ama sonu güzel bişey için hepsiiii :) reglin sonu neee asfsgMuazzam bir seyGerci onun yerini bir dunya baska sikintilar geldi
haha ya normal de takıntılı değilim canımın istediğini abartmadan tadarım bazen abartırım. Hamilelik hormonları bazen pimpiriklendiriyor
Semt farkeder mi? Ve normal doğum yanlısı bir doktor mu istersin?
baya uzaktasın ya, sana en yakın yenibosna medipol de derya hanım var onu öneririm. Ama normal doğum yanlısı mı onu bilemiyorum. Normal doğum yanlısı bir doktor olarak; Rami hastanesinde Nehir Bayram var ama sana aşırı uzaakHastane düsünüyorum cünkü özel sağlık sigortam var doğumu da orada yapayım diyebahçeşehir beylikdüzü civarı benim için daha kolay ama normal doğum yanlısı olsun istediğim için bulmak zor başka semtlerde de değerlendirebilirim
yok anam yok bu bizim bebeler göstermicek bence sjhjasd Hadi tahmin yürüteyim erkekKızlar sizce cinsiyetimiz nene hissettinizEki Görüntüle 3481281
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?