- 3 Eylül 2023
- 1.197
- 1.091
- 53
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #10.281
Ben de şiştim. 15. Hafta bitti 3.6 kg almışım doktorumdan azar yicem15. Hafta bitecek birden şiştim ben de
Ya ben hiç kilo almadım normal mi acaba? Kusmam vs yokBen de şiştim. 15. Hafta bitti 3.6 kg almışım doktorumdan azar yicemgeçen ayak bileklerim bi şişti hemen turşu yemeyi bıraktım tuzu azalttım da düzeldi çok şükür çok korktum
Normal normal merak etmeYa ben hiç kilo almadım normal mi acaba? Kusmam vs yok
Yaa maşallah gayet iyi görünüyorsunBen de şiştim. 15. Hafta bitti 3.6 kg almışım doktorumdan azar yicemgeçen ayak bileklerim bi şişti hemen turşu yemeyi bıraktım tuzu azalttım da düzeldi çok şükür çok korktum
Sıkıntı yapma canım o zamanYok ağrı yok canım
bebeğinizin sağlıklı olmasına çok sevindim inşallah hepimizin çocukları sağlıklı mutlu ve uzun bir hayat sürsün. mesajlarınız birazda olsa içimi rahatlatıyor teşekkür ederim.Benim ilk çocuğumda 2li tarama testim sıkıntılı idi. Ense kalınlığı da yüksek çıkmıştı. Perinatoloğa yönlendirilmiştim. Perinatolog aldırmamı söylemişti. Çok ağladık çok üzüldük. Bütün gebeliğim zehir olmuştu. Doğduğunda bile bir sıkıntı var mı diye baktım bebeğime. Çok şükür Rabbime hiçbir sıkıntı yokmuş bu şekilde olan çok duydum sonradan. Siz de canınızı sıkmayım desem de olmuyor biliyorum ama ayrıntılı ultrason daha önemli bu sadece bir risk belirtiyor birebir yaşamış biri olarak
Bir daha geldi mi nasıl oldun?
Ben yarim kg almisim canim doktor her gittigimde olcuyor 54 bucukYa ben hiç kilo almadım normal mi acaba? Kusmam vs yok
Yok kız ne kalmış zaten 16 hafta içindesin git gitKızlar doktorum 16 haftalıkken kontrole gel demişti sizce 15+4te gitsem erken olmuş olur muuu?
Hamilelik dönemi boyunca mı yarım kilo?Ben yarim kg almisim canim doktor her gittigimde olcuyor 54 bucuk
Normal kız benim normal değil ama ben bebekten önce çok az beslenirdim mümkün mertebe aç bırakırdım kendimi şimdi ne bulursam yiyorum da düzenlicemYa ben hiç kilo almadım normal mi acaba? Kusmam vs yok
Ben de bebekten önce 2 öğün beslenirdim bi de spora gidiyordumm. Bir de her gün çikolata yerdim. Şu anda da öyle abartılı beslenmem yok. Tatlı tamamen hayatımdan çıktı tiksindim. Sanırım paketli gıdayı hayatımdan çıkardığım için kilo almıyorum bilemedim. Çünkü hamur işi vs yiyorum her gün olmasa daNormal kız benim normal değil ama ben bebekten önce çok az beslenirdim mümkün mertebe aç bırakırdım kendimi şimdi ne bulursam yiyorum da düzenlicem
Yok kuzu gelmedi tekrar. Belki diğer bebeği attı vücut diye düşünüyorum o an oldu bitti çünküBir daha geldi mi nasıl oldun?
Ben de öyle düşündüm bir de benim bebiş 4 gün önde gidiyorYok kız ne kalmış zaten 16 hafta içindesin git git15+1 olunca 16 hafta diyorlar ya
Hamilelik dönemi boyunca mı yarım kilo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?