- 25 Haziran 2024
- 885
- 2.922
- 28
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #10.301
SelamlarSelamlar herkese, ben normalde Nisan anneleri grubundayım ama arada ileride bizi neler bekleyecek anlamak için buraya göz atıyorumŞimdi de sizin deneyiminizden faydalanmak istedim
Ben bulantılardan 45 kiloya düştüm, zaten 47,5 kilo hamile kalmıstım biraz zayıflamıstım son dönemde sonrasında bulantıdan yiyememekten 10. haftamda sabah 45i gördümYine de artık alt karnım çıkmaya başladı, pantolonlarım sıkıyor 2-3 haftaya iyice zorlar gibi duruyor. Hamile pantolonu almaktansa şu pantolonlara takılan bel genişletici lastiklerden almak istiyorum ama yorumlar hep çok kötü, acaba alıp deneyeniniz oldu mu? Bir de takip ettiğim bir influencer Artış markasının hamile taytlarından çok memnun kalmış, yorumlar da epey iyi olunca içi şardonlulardan 1 tane alayım diyorum. Beli genişletiyor yazmış herkes ama şimdi bunu mesela s mi almam mantıklı olur yoksa şimdiden L vs mi? Kafam bu konuda çok karışık, siz ne düşünüyorsunuz?
Bu arada karalama kampanyası mıdır yoksa değil midir bilemiyorum tabi yılların markası sonuçta ama hamile olunca tedirgin olmadım değil. Üstelik hali hazırda kullandığım ürünleri de var evde.Kızlar selamlar herkese
Piyasada yeni bir bilgi dolanıyor Eyüp Sabri Tuncer hakkında sanıyorum Amazon bazı ürünler hakkında geri çağırma talebi yapmış piyasadaki satışta olan bazı ürünler hakkında. Alta hem Eyüp Sabri nin açıklamasını hem de çekilen ürünlerin ekran görüntüsünü ekliyorum. Siz de biraz araştırmayla detaylara ulaşabilirsiniz yine de dikkatli olmakta fayda var. Kullanılan bir madde özellikle hamilelerde bebek için zararlıymış. Yine de dikkatli olmakta fayda var dediğim gibi duyunca sevdiklerimi ve sizleri uyarmak istedim
annem bana onumuzdeki ay bir bavul yollayacak diye ben de bakmaya basladim, liste cikartmaya cikartiyorum su an kendim icin.Kızlar ben başka bi topikte başka bi arkadaştan tavsiye aldım. Bu 2. Trimester da daha rahatken kendi alışverişlerini eksiklerini al falan dedi.Eki Görüntüle 3479439
Şöyle yazdı, mantıklı geldi. Siz ne diyorsunuz. Neler alabiliriz?
Cnm valla benim gobek daha buyumedi o yuzden sana tavsiyede bulunamicam insallah sana bilgi vercek biri vardi gruptaSelamlar herkese, ben normalde Nisan anneleri grubundayım ama arada ileride bizi neler bekleyecek anlamak için buraya göz atıyorumŞimdi de sizin deneyiminizden faydalanmak istedim
Ben bulantılardan 45 kiloya düştüm, zaten 47,5 kilo hamile kalmıstım biraz zayıflamıstım son dönemde sonrasında bulantıdan yiyememekten 10. haftamda sabah 45i gördümYine de artık alt karnım çıkmaya başladı, pantolonlarım sıkıyor 2-3 haftaya iyice zorlar gibi duruyor. Hamile pantolonu almaktansa şu pantolonlara takılan bel genişletici lastiklerden almak istiyorum ama yorumlar hep çok kötü, acaba alıp deneyeniniz oldu mu? Bir de takip ettiğim bir influencer Artış markasının hamile taytlarından çok memnun kalmış, yorumlar da epey iyi olunca içi şardonlulardan 1 tane alayım diyorum. Beli genişletiyor yazmış herkes ama şimdi bunu mesela s mi almam mantıklı olur yoksa şimdiden L vs mi? Kafam bu konuda çok karışık, siz ne düşünüyorsunuz?
Ben de 4-5 civari aldim, yemege de bayaa dikkat ediyorum son zamanlarda, hergun yarim saat yuruyorum + spora da basladim ama degisiklik yokBen 5kg aldım hızlı gidiyorum galibadikkat etmem lazım
Ben iki aydır hep kendime çalıştımannem bana onumuzdeki ay bir bavul yollayacak diye ben de bakmaya basladim, liste cikartmaya cikartiyorum su an kendim icin.
3-4 tane sabahlik alicam, ben normalde de hep sabahlik giyiyorum evde , sadece simdi daha uzun tercih edecegim, polar, saten, muslin begendim, kimono begendim bir iki tane de
2 tane onu dugmeli kisa kollu gecelik hastane icin
2 tane ustu dugmeli , bol, ince pijama takimi
1-2 tane de lohusa elbisesi - ustu alirim diye basladim listeye, ama onerilere acigim
Ben de xs s beden giyiyorum normalde, triko takımı m beden aldımm. Sen de taytı m beden alabilirsiiin. Mesela mango da falan hamile pantolonlarında vs kendi bedeninizi tercih edin yazıyorrrSelamlar herkese, ben normalde Nisan anneleri grubundayım ama arada ileride bizi neler bekleyecek anlamak için buraya göz atıyorumŞimdi de sizin deneyiminizden faydalanmak istedim
Ay dışarıda falan da o kadar çok maruz kaldığımız şeyler oluyor ki insan korkuyor.Kızlar selamlar herkese
Piyasada yeni bir bilgi dolanıyor Eyüp Sabri Tuncer hakkında sanıyorum Amazon bazı ürünler hakkında geri çağırma talebi yapmış piyasadaki satışta olan bazı ürünler hakkında. Alta hem Eyüp Sabri nin açıklamasını hem de çekilen ürünlerin ekran görüntüsünü ekliyorum. Siz de biraz araştırmayla detaylara ulaşabilirsiniz yine de dikkatli olmakta fayda var. Kullanılan bir madde özellikle hamilelerde bebek için zararlıymış. Yine de dikkatli olmakta fayda var dediğim gibi duyunca sevdiklerimi ve sizleri uyarmak istedim
Tecrübeli annelerde bizi bilgilendirsin ya fazla ya da eksik bişi almak istemiyoruuumannem bana onumuzdeki ay bir bavul yollayacak diye ben de bakmaya basladim, liste cikartmaya cikartiyorum su an kendim icin.
3-4 tane sabahlik alicam, ben normalde de hep sabahlik giyiyorum evde , sadece simdi daha uzun tercih edecegim, polar, saten, muslin begendim, kimono begendim bir iki tane de
2 tane onu dugmeli kisa kollu gecelik hastane icin
2 tane ustu dugmeli , bol, ince pijama takimi
1-2 tane de lohusa elbisesi - ustu alirim diye basladim listeye, ama onerilere acigim
Evet canim su an 13+4 ama daha erken kg icin sonralari cok aliniyormusYok kız ne kalmış zaten 16 hafta içindesin git git15+1 olunca 16 hafta diyorlar ya
Hamilelik dönemi boyunca mı yarım kilo?
Kan sulandırıcı kullanıyor muydun canımHanımlar Fetal DNA freaksiyon yetersiz çıktı benimde. 15.haftada verdim testi. İkinciyi vericem çok geriliyorum..
Hayır kullanmıyorum. Sadece OMEGA 3 kullanmıştım o yapar mı acaba bilemedim.Kan sulandırıcı kullanıyor muydun canım
O konuda bilgim yok canım inşallah güzel sonuçlar alırsınHayır kullanmıyorum. Sadece OMEGA 3 kullanmıştım o yapar mı acaba bilemedim.
İnşallah.O konuda bilgim yok canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Edelim ya sonra çok huzursuz oluruzBen 5kg aldım hızlı gidiyorum galibadikkat etmem lazım
Amazon çok hassas satışını yaptığı ürünler konusunda. Benim bir müşterim loreal ürünlerini satacaktı. Teste gönderdik sonuç bekliyoruz gibi birşey söyledi. Karalama yapacağını sanmıyorum açıkçası.Bu arada karalama kampanyası mıdır yoksa değil midir bilemiyorum tabi yılların markası sonuçta ama hamile olunca tedirgin olmadım değil. Üstelik hali hazırda kullandığım ürünleri de var evde.
Gerilecek bir durum yok ben dahil çevremde ve bu sitede birçok kişi aynı şeyle karşılaştı. Çok şükür olumsuz bir durum çıkmadıHanımlar Fetal DNA freaksiyon yetersiz çıktı benimde. 15.haftada verdim testi. İkinciyi vericem çok geriliyorum..
Ama sen bulantı çok yaşamıştın dimi? Şimdi nasılsın geçti mi bulantıların. Bende sadece tiksinyi olmuştu. 12. Hafta aniden geçti maalesefEvet canim su an 13+4 ama daha erken kg icin sonralari cok aliniyormus
Ben bedenimi bilmeden alamam ki pijama. Şuan erken bence ya. Daha çok bebek arabası yatağı anakucağı reflü yatağı araştırması yapıyorum ben şuan. Ama kocam erken daha diyor. Bana kalsa düzerdim herşeyi hazır beklerdimBen de xs s beden giyiyorum normalde, triko takımı m beden aldımm. Sen de taytı m beden alabilirsiiin. Mesela mango da falan hamile pantolonlarında vs kendi bedeninizi tercih edin yazıyorrr
Ay dışarıda falan da o kadar çok maruz kaldığımız şeyler oluyor ki insan korkuyor.
Tecrübeli annelerde bizi bilgilendirsin ya fazla ya da eksik bişi almak istemiyoruuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?