- 16 Haziran 2018
- 764
- 1.885
- 113
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #7.161
İgm bağışıklık demekti diye hatırlıyorum pozitif çıkmasında sorun yok igg tehlikeli doktorunuzla görüştünüz mümerhaba aranızda kan verip toksoplazma pozitif çıkan var mı benim bugun igm 1,72 çıktı çok üzgünüm
Tam tersi değil miydi?İgm bağışıklık demekti diye hatırlıyorum pozitif çıkmasında sorun yok igg tehlikeli doktorunuzla görüştünüz mü
afiyet olsun canım sağol iyi gittiValla bir tane yedim dayanamadım ikimize de afiyet olsun
Aaa evet tam tersiymiş benim de igg pozitif yanlış hatırlamışımTam tersi değil miydi?
Evet ben de tam tersi diye biliyorumTam tersi değil miydi?
Evet yanlış hatırlamışım ben de. Şimdi bebeğe geçip geçmediğini araştıracaklar sanırım öyle okudum araştırdım birazEvet ben de tam tersi diye biliyorum
İgm o an ki enfeksiyon ama çok yüksek değil sanki. Referans değerlerini de bilemiyorum o yüzden doktora gidene kadar içini ferah tutsun yaniAaa evet tam tersiymiş benim de igg pozitif yanlış hatırlamışım
Sen=ben cinsiyetini çok merak ediyorumKızlar burada bazılarımız belirli haftalarda aynı şeylere aşerdikmesela haşlanmış mısır, simit, tuzlu ve ekşi şeyler.. ben hala tatlıdan uzağım ki öncesinde yemek yemezdim sırf midemde tatlıya yer ayırabilmek için öyle düşkündüm önünüzdeki Salı 12+3 oluyorum perinatolog randevum var, cinsiyeti belli olur diye tahmin ediyorum çok heyecanlıyım
Ya benim de benim deeeSen=ben cinsiyetini çok merak ediyorumçikolata görünce midem hala dalgalanıyor
Tatlıdan tiksinme bana geri geldi ay. Tam zamanında geldi kilo almaya başlamıştımSen=ben cinsiyetini çok merak ediyorumçikolata görünce midem hala dalgalanıyor
Ya bana erkek doğuyordu sonradan kız gibi hissettim belirtilerden dolayı. Şimdi dediğin gibi hissizimYa benim de benim deeeilk zamanlar kız hissediyordum şimdi hiçbir şey tahmin edemiyorum
Akşam üstü şöyle çikolata çok güzel koktu bikaç kaşık yedim. Ama sonrasında bi iğrenme geldiTatlıdan tiksinme bana geri geldi ay. Tam zamanında geldi kilo almaya başlamıştım
Merhaba. Cranberry extresini doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim. Antibiyotik tedavisinden sonra başlayabilirsiniz. Ayrıca sulandırılmış sirkeyle (bir bardak suya bir kaşık elma sirkesi) vulvayı silmek ve çamaşıra nioli yağı damlatmak da iyi geliyor. Geçmiş olsun.Kızlar bende 10 haftalık gebeliğim ve gebeliğim boyunca hep idrar yolu enfeksiyonum var yani geçmiyor bir türkü ne yaptıysam şase verdi doktor işe yaramadı sonrasında antibiyotik kullandım bende 5 günlük bitti antibiyotik tahlil verdim yine enfeksiyon var ve yeşil akıntı yani bu durumdan kurtulamıyorum kronikleşti resmen bende ve endişeleniyorum bu enfeksiyon yüzünden aklıma bir sürü kötü şey geliyor ne olabilir ne yapmam lazım nasıl sıkıntılıar yaratabilir çok tedirginim bu konuda
Canım benim en son çıkan kanım toxoplazma ıggydi. Doktorum çıkınca bana bildir ona göre sana çiğköfte yiyip yiyemeyeceğini söyleyecem dedi senin de bilgin olsun. Sanırım etlerden falan bulaşabilecek bir virüse bağışıklığın var mı onu belirliyor. Demek ki daha önceden bu hastalığı geçirmemişsin o yüzden pozitif çıkmışmerhaba aranızda kan verip toksoplazma pozitif çıkan var mı benim bugun igm 1,72 çıktı çok üzgünüm
canım 1 büyük bardak suya 1 yemek kaşığı kuru dut koyup kaynamaya başlayınca 3-4 dakika tutup al, bekle bikaç dakika da öyle demlensin, sabah akşam iç. bu verdiğim tarif enfeksiyon, nezle, grip ne varsa antibiyotik görevi görüyor bi zararı da yok, şeker hastalığınız yoksaKızlar bende 10 haftalık gebeliğim ve gebeliğim boyunca hep idrar yolu enfeksiyonum var yani geçmiyor bir türkü ne yaptıysam şase verdi doktor işe yaramadı sonrasında antibiyotik kullandım bende 5 günlük bitti antibiyotik tahlil verdim yine enfeksiyon var ve yeşil akıntı yani bu durumdan kurtulamıyorum kronikleşti resmen bende ve endişeleniyorum bu enfeksiyon yüzünden aklıma bir sürü kötü şey geliyor ne olabilir ne yapmam lazım nasıl sıkıntılıar yaratabilir çok tedirginim bu konuda
Kızlar bende 10 haftalık gebeliğim ve gebeliğim boyunca hep idrar yolu enfeksiyonum var yani geçmiyor bir türkü ne yaptıysam şase verdi doktor işe yaramadı sonrasında antibiyotik kullandım bende 5 günlük bitti antibiyotik tahlil verdim yine enfeksiyon var ve yeşil akıntı yani bu durumdan kurtulamıyorum kronikleşti resmen bende ve endişeleniyorum bu enfeksiyon yüzünden aklıma bir sürü kötü şey geliyor ne olabilir ne yapmam lazım nasıl sıkıntılıar yaratabilir çok tedirginim bu konuda
canım antibiyotik tabi ki masum değil gerekmedikçe tabi ki kullanılmaz. keyfe keder bir antibiyotik kullanımı mümkün değil. fakat gerekliyse kullanılmak zorunda, zira ben kullanmadığım için 20. haftada bebeğimi kaybettim. doktorlar çok araştırdı etti, bebeğimde ödem vardı gelişemedi kalbi durdu çok zor dönemler geçirdik, bana sorduğu şey şu oldu; gebeliğinin başlarında bir enfeksiyon geçirdin mi? ben o an hayır dedim çünkü aklıma gelmedi, sonradan düşününce, ayak tırnağımdaki batma geldi aklıma, bende çok kronik bi durum olduğu için hiç ciddiye almamıştım, fakat tırnağım enfeksiyonlu bir şekilde 1 ay gezdim öyle. hiç de tahmin etmedim çünkü bilmiyordum bir zatarı olabileceğini enfeksiyonun, tamamen cahilliğime geldi, kimse de uyarmadı beni. yani diyeceğim o ki; doğal yöntemlerle geçemeyen durumlar mevcut, o durumlarda antibiyotik şart.acı bi şekilde öğrendim, Allah kimseye kötü acılar yaşatmasınArkadaşlar bu arada antibiyotik kullanımıyla ilgili bir şeye değinmek istiyorum. Kesinlikle zorda kalmadıkça gebelikte antibiyotik tüketmemeye çalışın. Gerçekten anne karnındaki bebeğe yan etkileri gebelik kategorisi B olsa bile çok fazla. Bebeklerin doğduktan sonraki dönemde alerjik olmaları anne karnında alınan antibiyotik ile ilişkili.. Otizmin anne karnında alınan antibiyotik ile kesinlikle ilişkisi varmış. Bu konuda korkutmak istemem ama ben tıbbi makaleler çok okurum, araştırırım bakarım eşim de mesleğinden ötürü bilir söyler neye dikkat etmem gerektiğini. Bunların klinik çalışmaları da mevcut. Hastalık döneminde doğal şeylerden yararlanmanız en iyisi. Ne yazık ki antibiyotik bi ağrı kesici kadar masum değil. Bu bilgiyi şu anda hamile bir anne olarak size aktarmak zorundayım
Çok üzüldüm canım keşke yaşanmamış olsaydıcanım antibiyotik tabi ki masum değil gerekmedikçe tabi ki kullanılmaz. keyfe keder bir antibiyotik kullanımı mümkün değil. fakat gerekliyse kullanılmak zorunda, zira ben kullanmadığım için 20. haftada bebeğimi kaybettim. doktorlar çok araştırdı etti, bebeğimde ödem vardı gelişemedi kalbi durdu çok zor dönemler geçirdik, bana sorduğu şey şu oldu; gebeliğinin başlarında bir enfeksiyon geçirdin mi? ben o an hayır dedim çünkü aklıma gelmedi, sonradan düşününce, ayak tırnağımdaki batma geldi aklıma, bende çok kronik bi durum olduğu için hiç ciddiye almamıştım, fakat tırnağım enfeksiyonlu bir şekilde 1 ay gezdim öyle. hiç de tahmin etmedim çünkü bilmiyordum bir zatarı olabileceğini enfeksiyonun, tamamen cahilliğime geldi, kimse de uyarmadı beni. yani diyeceğim o ki; doğal yöntemlerle geçemeyen durumlar mevcut, o durumlarda antibiyotik şart.acı bi şekilde öğrendim, Allah kimseye kötü acılar yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?