Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Ben anne yanı park yatak aldım canım. Bugünde içine yatağını almaya gidiyoruz

Bizde papatya gibi anne yanı park beşik almıştık senin ihtiyacın doğrultusunda değişebilir bu sallamak istersen park yatak oek tavsiye etmem ama uzun süre kullanayım kullanışlı hafif olaun dersen park yatak güzel diğer beşikler genelde bebek ayaklanınca emekleyince kullanılamıyor

Kızlar merhaba şimdi size bir sorum olacak.
Şimdi ben 28. Haftamdayım ancak e nabızda 29. Hafta olarak gözüküyor 28+ olunca bir sonraki haftayı yazıyor.
32. Haftada çalışabilir raporu için 31+ da herhangi bir gün mü gitmek gerekiyor yoksa 32+ da mı gitmemiz gerekiyor ?

Ben bunu aldım anne yanı. Kurunca gelişi güzel uyku setini taktım denemek için. Çok hoşuma gitti. Kendi yatağımla da neredeyse aynı yükseklikte yenidoğan yükseklik ayarı. Tabi herkesin zevki ve düşüncesi ayrı şahsım adına konuşuyorum park beşik bana kaba geliyor. sepet de işlev olarak çok iyi değil, yengem memnun kalmamıştı hiç.

Eklentiler

• 1000033399.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 57
  • 1000034058.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 58
Evet oyle cidden ben uc gundur asiri gergindim, esim korkudan yanima yaklasamadi ne dersem tamam dedi ikinci trimesteri cok sevmisti o, keske bitmeseydi diyor hala haftada uc dort gun spor yapmaya calisiyorum ama gecen egilemedim dizlerimin agrisindan bir de bana gecen hafta omuz tutulmasi yuklendi, surekli sicak su torbasiyla geziyorum evde. 32. Haftaya girerken aldigim kilo 15 oldu, buna da gerilmeye basladim biraz

Ben bebeğin ağırlığını hissetmeye başladım. Ağrı da yapıyor. Geceleri dön allah dön. Tam dönüyorum bi tarafa rahat ediyorum 10 dk sonra tekrar dönme ihtiyacı oluyor. Ara sıra mide yanması da oluyor eğer dikkat etmediysem o gün yediğime

Bunu bende anlamıyorum 32. Hafta izin haftası normalde 32+0 da izne çıkıyormuşuz doktor öyle söyledi. O zaman 31+... olunca neden e nabızdan 32.hafta yazıyor? O zaman 31+... olunca izne çıkılsın

Ben kasım ayı indirimlerinde aldım elele baby den anne yanı park yatak kenarı iniyor yatağımızla aynı hizada oluyor o zaman içindeki yatak da hediyeydi. Kurduk gayet güzel kaliteli.

Neden canım sallanıyor park yataklar da hiç ses çıkmıyor sallanırken

Neden canım sallanıyor park yataklar da hiç ses çıkmıyor sallanırken
Biraz haşır huşur ediyor içinde yük varken
Diğer sallanan beşiklerle kıyaslayınca iyi sallanmıyor bence ben hiç sallanmasını kullanamadım içinde oğlum altında kıyafetleri vardı çok zorlıyordu sallanırken zaten ben de sallamadan büyüttüm bunuda sallamayı düşünmüyorum

Enabızın neresinde yazıyor hamilelik? Benimkinde yazmıyor nedense. Acaba daha önce hiç sağlık ocağına gitmediğim için mi ki...

Aynen öyle o kadar aynıyız kiii ben de 14 aldım 32. Hafta geliyor neredeyse 31 im şimdi. Yürüyüş yapmayı çok severdim artık yürüyemiyorum belim çok ağrıyor. Sol dizimde ufak bir ağrı da var daha önce spor yaparken ufak bir sakatlık yaşamıştım yine aynı dizim . Ayy nasıl olacak daha ilerleyen haftalarda kimbilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…