- 20 Temmuz 2010
- 528
- 1.443
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #23.541
Üşüttün mü acaba Kadın doğum acile bir git istersenKizlar selam ben dun bayagi mide agrisi bulantisi bagirsak guruldamasi yasadim ishal vs bunlar hafifledi ancak kustugum icin su icsem de bir ise yaramadim simdi idrarim cok yaniyor ve sol bobregim agriyor ne yapsam
Doktoruma yazdim usutmus olabilirsin dediÜşüttün mü acaba Kadın doğum acile bir git istersen
Bol su icmeye devam etDoktoruma yazdim usutmus olabilirsin dedi
Hiç ayıp olmuyor vallahi eşimin kuzeni gelecekti hamileliğin başlarında kabul etmedim.Merhaba bayanlar yarın evime yatılı iki aile geliyo ve benim hiç halim yok yatıp duruyorum evimi dâhi temizleyemedim nasıl yapicam bilmiyorum yemek yemeğe üşeniyorum benim gibi olan varmı neden bukadar halsizim kimseyi istemiyorum resmen buda çok ayıp oluyo
En son Çarşamba msjlaştık buradan canım. İlaç vermişti doktor kullanmaya başlamıştı.Kızlar selamimagination forever dan haber var mı ? Forumu çok takip edemedim bu aralar
Icmeye calisiyorum ama ictikce cikariyorum geriBol su icmeye devam et
Limonlu su falan dene istersenIcmeye calisiyorum ama ictikce cikariyorum geri
Midemi yakiyor ya reflu oluyorum 3.trimester gercekten pek iyi degilmisLimonlu su falan dene istersen
Gaviscon canim ve sut bana ikisi iyi geliyorKızlar uyuyamıyorum gırtlağıma kadar yanıyor midem jsjxjsndj bana update ler geç geldi ben gelmez saniyodumsüt öneriyodu maya sanırım bunun dışında var mi çözüm
Canim tam nereden geldiginden emin ol istersen, ona gore git. Basurdan, sivilceden, belki iliskiden ya da cizikten gelmediyse ben olsam giderdim sanirim icini rahatlatmak icin
Aslında hiç biri değil ama devamı olmadığı için gitmedim bende umarım tekrarlamaz benim de yine de bu hafta içi kontrole gideceğim normalde iki hafta sonraydı kontrolüm ama iki hafta duramamBenden geldi ama E elektroforez dediği gibi basürden şüphelendiğim için gitmedim ben sonrasında da hiç gelmedi
Canım selam benim de tam olarak 28 de oldu aynısı hatta burayada yazmıştım geçen hafta. Sonra doktoruma mesaj attım bebek baskı yapıyor olabilir dedi öyle içim rahatladıKızlar iyi akşamlarumarım hepiniz iyisinizdir. 28. Haftanın ortalarındayım. Bu akşam bebeğin olduğu taraftaki kasığıma böyle ince ince iğne batıyormuş gibi ağrı gelmeye başladı. Bu haftada bunu yaşayanlar var mı? Daha önce kasık ağrısı yaşamadım. İnce ince iğne batıyor sanki
Benim 1 ve 2 cok iyiydi ağrı sizo kusma bulantı hiç yaşamadım ama suan 3. Trimester yatakta dönemiyorum ağrılı donuyom zor bela gece hep gec uyurdum ama sabah 6-7 gibi fix uyanıyorum bazen geri uyuyamıyorum da skndkejdkd bi kaç gündür mide yanmasi da başladı hiç yoktu normalde uzaninca başlıyor jsndiejid birden çetin girdi bu 3. Trimester3. Trimester gercekten birinci trimesterin ağırlaşmış hareket edemeyen halikızlar sizde de böyle mi sürekli miğdem yanıyor bulanıyor akciğerlerime yer kalmadı sanki nefes alamıyorum ay bir de birinci trimesterdeki saçma duygu değişimleri ve aşermelerim de geri döndü teşekkürler teşekkürler
Benim de uykularım çok kötü 2 de 3 de uyuyup sabah 6-7 de uyanıyorum senin gibi en geçBenim 1 ve 2 cok iyiydi ağrı sizo kusma bulantı hiç yaşamadım ama suan 3. Trimester yatakta dönemiyorum ağrılı donuyom zor bela gece hep gec uyurdum ama sabah 6-7 gibi fix uyanıyorum bazen geri uyuyamıyorum da skndkejdkd bi kaç gündür mide yanmasi da başladı hiç yoktu normalde uzaninca başlıyor jsndiejid birden çetin girdi bu 3. Trimester
Bu kadar kişi aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz vücudu doğum sonrasi uykusuzluk krizine alistiriyo galibaBenim de uykularım çok kötü 2 de 3 de uyuyup sabah 6-7 de uyanıyorum senin gibi en geç
en azından yalnız hissetmiyoruz hep birlikte olmak güzelBu kadar kişi aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz vücudu doğum sonrasi uykusuzluk krizine alistiriyo galiba
Bende 2 sefer oldu canım ama bi sorun olmadı cok sükür dediğin gibi cok kücükKızlar selam aranızda hiç bir damla kan gelen oldu mu? İğne ucu kadar bir damla sadece ama endişendim görünce ben yinede şuan sizce doktora gitsem mi
Tekrarlamaz umarımBende 2 sefer oldu canım ama bi sorun olmadı cok sükür dediğin gibi cok kücük