Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
Kızlar iyi akşamlar umarım hepiniz iyisinizdir. 28. Haftanın ortalarındayım. Bu akşam bebeğin olduğu taraftaki kasığıma böyle ince ince iğne batıyormuş gibi ağrı gelmeye başladı. Bu haftada bunu yaşayanlar var mı? Daha önce kasık ağrısı yaşamadım. İnce ince iğne batıyor sanki

Hiç ayıp olmuyor vallahi eşimin kuzeni gelecekti hamileliğin başlarında kabul etmedim.

Canim tam nereden geldiginden emin ol istersen, ona gore git. Basurdan, sivilceden, belki iliskiden ya da cizikten gelmediyse ben olsam giderdim sanirim icini rahatlatmak icin
Benden geldi ama E elektroforez dediği gibi basürden şüphelendiğim için gitmedim ben sonrasında da hiç gelmedi
Aslında hiç biri değil ama devamı olmadığı için gitmedim bende umarım tekrarlamaz benim de yine de bu hafta içi kontrole gideceğim normalde iki hafta sonraydı kontrolüm ama iki hafta duramam

Canım selam benim de tam olarak 28 de oldu aynısı hatta burayada yazmıştım geçen hafta. Sonra doktoruma mesaj attım bebek baskı yapıyor olabilir dedi öyle içim rahatladı

3. Trimester gercekten birinci trimesterin ağırlaşmış hareket edemeyen hali kızlar sizde de böyle mi sürekli miğdem yanıyor bulanıyor akciğerlerime yer kalmadı sanki nefes alamıyorum ay bir de birinci trimesterdeki saçma duygu değişimleri ve aşermelerim de geri döndü teşekkürler teşekkürler

Benim 1 ve 2 cok iyiydi ağrı sizo kusma bulantı hiç yaşamadım ama suan 3. Trimester yatakta dönemiyorum ağrılı donuyom zor bela gece hep gec uyurdum ama sabah 6-7 gibi fix uyanıyorum bazen geri uyuyamıyorum da skndkejdkd bi kaç gündür mide yanmasi da başladı hiç yoktu normalde uzaninca başlıyor jsndiejid birden çetin girdi bu 3. Trimester

Benim de uykularım çok kötü 2 de 3 de uyuyup sabah 6-7 de uyanıyorum senin gibi en geç

Kitap önerisi falan arayan arkadaşlar biraz evvel Özgür Bolat "Beni Ödülle Cezalandırma" okumaya başladım, %1500 tavsiye ediyorum çok güzel bilgiler var daha 50. sayfada olmama rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…