- 15 Ağustos 2010
- 455
- 60
- Konu Sahibi elektroforez
- #23.581
28 haftayı 1 gün bile geçse 29 gösterir yani 29dan gün alıyoruz. 28 bitmis oluyor normal bence e nabizda gösterilen. 1 gun bile gectigi icin sonucta o haftaya girmis oluyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne sınavııı canımm inşallah istediğin gibi sonuç alırsınGünaydın kızlar
Sınavdan çıkmış bir hamiş olarak baya zorlandım ama çok şükür kurtuldum son sınavımdı
Ben de çoook merak ediyorum bir de beniö sat 16 hazirandı perinatolog 11 hazirana çekti kafam iyice karıştıKızlar merhaba şimdi size bir sorum olacak.
Şimdi ben 28. Haftamdayım ancak e nabızda 29. Hafta olarak gözüküyor 28+ olunca bir sonraki haftayı yazıyor.
32. Haftada çalışabilir raporu için 31+ da herhangi bir gün mü gitmek gerekiyor yoksa 32+ da mı gitmemiz gerekiyor ?
Auzefin sınavı vardı bugün canım ona girdim ay inşallah dua et son sınavımdı. Seneler önce öyle bi ikinci üniversite için giriş yaptım sınavlarını bitirmeye çalışıyordum bugün 4.sinifin son sınavına girdim tek dersim kalmıştı bakalım ne olcak mezun Olcam mıNe sınavııı canımm inşallah istediğin gibi sonuç alırsın
Hermione Grenger maya91 canlar merhabamoralim hala düzelmedi malesef ,o yüzden pek giremedim.ilaç kullanmaya başladım,bikaç profla konustuk detaylı kontrol altında olmanız lazım dedi,iki haftada bir kontrol olucam bakalım.korkuyorum biraz ventriküler taşikardi çok tehlikeli bir durummuş,gebelikte çok nadir karşılaşılan bir durummuş,gebelik yapmışta olabilirmiş,eger dogum yapınca düzelmez ise ablasyon olacakmışım.hiç aklımdan çıkmıyor üzülüyorum.inşallah iyi olur herşey elden bşley gelmez hayırlısı olsun inşallah herseyınEn son Çarşamba msjlaştık buradan canım. İlaç vermişti doktor kullanmaya başlamıştı. imagination forever umarım daha iyi olmuştur
Çünkü 32 yi doldurmamış oluyorsun. 32.nin tam dolması demek bir haftanın tamamlanması demek 31+1 31+2 31+3 31+4 31+5 31+6 ve 32+0 32 nin günlerinin dolduğu son gün. Mesela 31+1 de rapor alamazsın çünkü daha 32’den 1 gün yaşamış oluyorsun. İzni haketmek in 32 dolmuş olacak.Bunu bende anlamıyorum 32. Hafta izin haftası normalde 32+0 da izne çıkıyormuşuz doktor öyle söyledi. O zaman 31+... olunca neden e nabızdan 32.hafta yazıyor? O zaman 31+... olunca izne çıkılsın
Duam, aklım ve kalbim seninle kankamHermione Grenger maya91 canlar merhabamoralim hala düzelmedi malesef ,o yüzden pek giremedim.ilaç kullanmaya başladım,bikaç profla konustuk detaylı kontrol altında olmanız lazım dedi,iki haftada bir kontrol olucam bakalım.korkuyorum biraz ventriküler taşikardi çok tehlikeli bir durummuş,gebelikte çok nadir karşılaşılan bir durummuş,gebelik yapmışta olabilirmiş,eger dogum yapınca düzelmez ise ablasyon olacakmışım.hiç aklımdan çıkmıyor üzülüyorum.inşallah iyi olur herşey elden bşley gelmez hayırlısı olsun inşallah herseyın
Ne de güzel açıklamış ne de olsa eğitimci işte canım benimmmmmÇünkü 32 yi doldurmamış oluyorsun. 32.nin tam dolması demek bir haftanın tamamlanması demek 31+1 31+2 31+3 31+4 31+5 31+6 ve 32+0 32 nin günlerinin dolduğu son gün. Mesela 31+1 de rapor alamazsın çünkü daha 32’den 1 gün yaşamış oluyorsun. İzni haketmek in 32 dolmuş olacak.
Sanırım herşey zamanında rahat çok zorlanıyorum gerçekten hayırlısı ile doguralim inşallahSizin de mi üçüncü gebelik. Ben de aynıyım ya ilk ikisi çok rahattı. Şimdi sürekli bir yerlerim ağrıyor. Şikayet etmekten ben yoruldum. Doğum sonrası zor olur mu diye ayrı bir korkuyorum
Çünkü 32 yi doldurmamış oluyorsun. 32.nin tam dolması demek bir haftanın tamamlanması demek 31+1 31+2 31+3 31+4 31+5 31+6 ve 32+0 32 nin günlerinin dolduğu son gün. Mesela 31+1 de rapor alamazsın çünkü daha 32’den 1 gün yaşamış oluyorsun. İzni haketmek in 32 dolmuş olacak.
Evet oyle cidden ben uc gundur asiri gergindim, esim korkudan yanima yaklasamadi ne dersem tamam dedi ikinci trimesteri cok sevmisti o, keske bitmeseydi diyor hala haftada uc dort gun spor yapmaya calisiyorum ama gecen egilemedim dizlerimin agrisindan bir de bana gecen hafta omuz tutulmasi yuklendi, surekli sicak su torbasiyla geziyorum evde. 32. Haftaya girerken aldigim kilo 15 oldu, buna da gerilmeye basladim biraz
Bende her gün yürüyüşe koşarak giderdim şimdi biraz yürüyünce karnımda batmalar oluyor korkuyorum yürümekten de bir de uyumadığım için neredeyse hiç aynı gerginlik bende de var allah yardımcımız olsunAynen öyle o kadar aynıyız kiii ben de 14 aldım 32. Hafta geliyor neredeyse 31 im şimdi. Yürüyüş yapmayı çok severdim artık yürüyemiyorum belim çok ağrıyor. Sol dizimde ufak bir ağrı da var daha önce spor yaparken ufak bir sakatlık yaşamıştım yine aynı dizim . Ayy nasıl olacak daha ilerleyen haftalarda kimbilir.
—>E nabızEnabızın neresinde yazıyor hamilelik? Benimkinde yazmıyor nedense. Acaba daha önce hiç sağlık ocağına gitmediğim için mi ki...
Dualarımız seninleHermione Grenger maya91 canlar merhabamoralim hala düzelmedi malesef ,o yüzden pek giremedim.ilaç kullanmaya başladım,bikaç profla konustuk detaylı kontrol altında olmanız lazım dedi,iki haftada bir kontrol olucam bakalım.korkuyorum biraz ventriküler taşikardi çok tehlikeli bir durummuş,gebelikte çok nadir karşılaşılan bir durummuş,gebelik yapmışta olabilirmiş,eger dogum yapınca düzelmez ise ablasyon olacakmışım.hiç aklımdan çıkmıyor üzülüyorum.inşallah iyi olur herşey elden bşley gelmez hayırlısı olsun inşallah herseyın
Bu hafta dr gidecek anneler olursa, sorabilirse öğreniriz ne iyi olurNe sınavııı canımm inşallah istediğin gibi sonuç alırsın
Ben de çoook merak ediyorum bir de beniö sat 16 hazirandı perinatolog 11 hazirana çekti kafam iyice karıştı
Gecmis olsun canim gebeliktwndir yaa bende kolestaz oldugundan supheleniyorum kendimde yani diskilama acik karaciger desen 66 bilemedim ya gebelikte hersey altüst oluyo ole olursa 37.haftada dogum oluyormusHermione Grenger maya91 canlar merhabamoralim hala düzelmedi malesef ,o yüzden pek giremedim.ilaç kullanmaya başladım,bikaç profla konustuk detaylı kontrol altında olmanız lazım dedi,iki haftada bir kontrol olucam bakalım.korkuyorum biraz ventriküler taşikardi çok tehlikeli bir durummuş,gebelikte çok nadir karşılaşılan bir durummuş,gebelik yapmışta olabilirmiş,eger dogum yapınca düzelmez ise ablasyon olacakmışım.hiç aklımdan çıkmıyor üzülüyorum.inşallah iyi olur herşey elden bşley gelmez hayırlısı olsun inşallah herseyın
Benim de 3. Gebelik 38 yasindayim sizler kac yasindasiniz. 3. Gebelik olanlarBu hafta dr gidecek anneler olursa, sorabilirse öğreniriz ne iyi olur
36 yaşındayım 16 yaşında kızım 10 yaşında oğlum var bu biraz sürpriz olduBenim de 3. Gebelik 38 yasindayim sizler kac yasindasiniz. 3. Gebelik olanlar
Çok güzelmiş nerden aldınız?Ben bunu aldım anne yanı. Kurunca gelişi güzel uyku setini taktım denemek için. Çok hoşuma gitti. Kendi yatağımla da neredeyse aynı yükseklikte yenidoğan yükseklik ayarı. Tabi herkesin zevki ve düşüncesi ayrı şahsım adına konuşuyorum park beşik bana kaba geliyor. sepet de işlev olarak çok iyi değil, yengem memnun kalmamıştı hiç.