• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    108
Kızlar, doğum şekli konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben vajinal doğum istiyorum ama bir yandan da korkuyorum. Acaba epidural ile mi doğursam diyorum. Ama bir yandan da epiduralin bel ağrısı yaptığını söyleyenler var. Annem, "Sezaryen ol," dedi ilk defa dün. "E hani sen hep normal doğum taraftarıydın?" dedim. "Kıyamıyorum acı çekmene anne yüreği işte" dedi. Çok belli etmek istemiyordu bugüne kadar. Dün ilk defa yorum yaptı. "Doğumdan sonra acı var onda da" dedim. Galiba kendi doğumlarını düşündü de öyle söyledi, yazık.
Ben de seninle aynı hisleri yaşıyorum :( vajinal olsun istiyorum ama bi yandan acaba yapabilecek miyim diye düşünüyorum aklım çok karışık :( benim annem ilk doğumunda bile çok rahat doğurmuş bakalım vücudum el verirse doktorum da normal doğurursun sen derse vajinal olarak şansımı denicem, baktım çok zorlanıyorum olmuyor bebek riske giriyor sezaryene döner falan orasını bilemicem ama şansımı denemek istiyorum 🥲

Bazen bu kadar zaman nasıl geçti anlamıyorum 30 haftalık oldum resmen 8 9 hafta sonra patır patır dogururz ama son haftalar daha yavaş geçiyor normal bı insan olduğumu unuttum sanki devamlı böyle egilemiyordum donemiyordum sürekli tuvaletim geliyor 1 saat içinde nerdeyse 6 kez tuvalete girdim o doğum sonrası hafiflik var ya müthiş bişey
Evet daha dün kan verip artış oranına bakıyorduk kese kalp muhabbeti yapıyorduk yakında doğum muhabbeti başlayacak🥹 çok duygusal, çok hızlı. Evet bir o kadar da zor. Gerçekten hem bedenen hem ruhen. Hem sağ Salim kavuşmak istiyorsun bir an önce hem de elin kalbinde bekliyorsun ama bu dönemleri de çok özleyeceğiz buna eminim

Valla bir ayağımız doğumhanede sanki artik bana öyle geliyo jsnxjx benim tarih alengirli biraz bepki şubata kayar diye orayı da takip ediyorum ve dün bir Şubat anası doğurdu bebişi şimdilik kuvezde biraz daha toparlayinca eve geçerler 🧿 🥹 ben iyice götüm götüm yaşıyorum günleri son eksikleri de halledeyim diyom ama dersim tasam o da değil gerginlik korku heyecan of karmakarışık 😂

Kızlar, doğum şekli konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben vajinal doğum istiyorum ama bir yandan da korkuyorum. Acaba epidural ile mi doğursam diyorum. Ama bir yandan da epiduralin bel ağrısı yaptığını söyleyenler var. Annem, "Sezaryen ol," dedi ilk defa dün. "E hani sen hep normal doğum taraftarıydın?" dedim. "Kıyamıyorum acı çekmene anne yüreği işte" dedi. Çok belli etmek istemiyordu bugüne kadar. Dün ilk defa yorum yaptı. "Doğumdan sonra acı var onda da" dedim. Galiba kendi doğumlarını düşündü de öyle söyledi, yazık.
Aynı şeyi annem söylemişti seni elinden tutup sezaryene götüreceğim
Son zamanlardada illa git gün al gün al dedi
Ama normal doğurdum doğumdada yanımdaydı ebelerede söyledi sezaryen yapın diye birde bana destek olamadı ağladı keşke ben doğursaydım tekrar falan dedi cesaretlendireceği yerde anne yüreği işte

normal doğurmayı planlıyorum

Ben de seninle aynı hisleri yaşıyorum :KK43: vajinal olsun istiyorum ama bi yandan acaba yapabilecek miyim diye düşünüyorum aklım çok karışık :KK43: benim annem ilk doğumunda bile çok rahat doğurmuş bakalım vücudum el verirse doktorum da normal doğurursun sen derse vajinal olarak şansımı denicem, baktım çok zorlanıyorum olmuyor bebek riske giriyor sezaryene döner falan orasını bilemicem ama şansımı denemek istiyorum 🥲
Eğer istiyorsanız yapabilirsiniz inşallah aksi bir durum olmazsa gerçekten ben yaptıysam herkes yapar gibi geliyor vajinismusken doğurdum ve canımda çok tatlıdır muayene bile ettirmedim 🫢

Ben epiduralle vajinal dogum deneyecegim, ama vajinal olsun diye zorlamayacagim ya da kendimi sartlamiyorum asla. Oglus nasil ve ne zaman gelmek istedigine kendisi karar verecek. İki dogumdan da cok korkuyorum o ayri😂
Ama normal doğurdum doğumdada yanımdaydı ebelerede söyledi sezaryen yapın diye birde bana destek olamadı ağladı keşke ben doğursaydım tekrar falan dedi cesaretlendireceği yerde anne yüreği işte
benim annem sezeryan yapmis hep, normal doguma dair hicbir bilgisi yok. Ama asiri panik birisi, dogum basladiginda hastaneye bile goturmek istemiyorum. Kalkip 13 saat ucakla yol tepecek buraya gelmek icin, anne yanlis anlamazsan doguma sadece esimin girmesini istiyorum dedim, o da oh cok rahatladim, ben giremem zaten kan bagrislar beni zorlar, ama girmemi de istersin diye korkuyordum dedi😂😂😂 ikimiz de cok rahatladik. Ama esim de cok guven vermiyor, videolarda gordugumiz bayilan erkeklerden olabilir😅😅

Annelik gerçekten bambaşka bir şey ya iyi ki varlar Allah eksikliklerini göstermesin 🙏🏻☺️

Ben epiduralle vajinal dogum deneyecegim, ama vajinal olsun diye zorlamayacagim ya da kendimi sartlamiyorum asla. Oglus nasil ve ne zaman gelmek istedigine kendisi karar verecek. İki dogumdan da cok korkuyorum o ayri😂

benim annem sezeryan yapmis hep, normal doguma dair hicbir bilgisi yok. Ama asiri panik birisi, dogum basladiginda hastaneye bile goturmek istemiyorum. Kalkip 13 saat ucakla yol tepecek buraya gelmek icin, anne yanlis anlamazsan doguma sadece esimin girmesini istiyorum dedim, o da oh cok rahatladim, ben giremem zaten kan bagrislar beni zorlar, ama girmemi de istersin diye korkuyordum dedi😂😂😂 ikimiz de cok rahatladik. Ama esim de cok guven vermiyor, videolarda gordugumiz bayilan erkeklerden olabilir😅😅
Ahahah benim eşimde öyle tiplerden doktor anne sakin baba dokuz doğuruyor demişti tansiyon yüksekken doğuma girmiştim herkese ağlaya ağlaya haber vermiş millet bir panik bana bir şey oldu zannedip nasıl geldiğini bilememişlerdi 😆 Gerçekten kötü şekilde girdim doğuma ama çok şükür sağlıklı bir şekilde çıktık ama eşim destek olmak yerine tam bir panik atak 😆

Doğum sonrası için kesinlikle vajinal doğum ama eğer ciddi bı korkunuz engeliniz varsa tabiki sezeryan tabi ki

Back
X