- Konu Sahibi elektroforez
-
- #23.701
Ben de seninle aynı hisleri yaşıyorumKızlar, doğum şekli konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben vajinal doğum istiyorum ama bir yandan da korkuyorum. Acaba epidural ile mi doğursam diyorum. Ama bir yandan da epiduralin bel ağrısı yaptığını söyleyenler var. Annem, "Sezaryen ol," dedi ilk defa dün. "E hani sen hep normal doğum taraftarıydın?" dedim. "Kıyamıyorum acı çekmene anne yüreği işte" dedi. Çok belli etmek istemiyordu bugüne kadar. Dün ilk defa yorum yaptı. "Doğumdan sonra acı var onda da" dedim. Galiba kendi doğumlarını düşündü de öyle söyledi, yazık.
Evet daha dün kan verip artış oranına bakıyorduk kese kalp muhabbeti yapıyorduk yakında doğum muhabbeti başlayacakBazen bu kadar zaman nasıl geçti anlamıyorum 30 haftalık oldum resmen 8 9 hafta sonra patır patır dogururz ama son haftalar daha yavaş geçiyor normal bı insan olduğumu unuttum sanki devamlı böyle egilemiyordum donemiyordum sürekli tuvaletim geliyor 1 saat içinde nerdeyse 6 kez tuvalete girdim o doğum sonrası hafiflik var ya müthiş bişey
Ne guzel işte hareketsiz olmasindan iyidirBi de benim minik kuş biraz fazla hareketli son bir iki haftadir hâlâ da öyle ona da geriliyorum bi yandan kendi kendime nsndjdnds
Yok anacim ortasını bulsunlar çok hareket etmeyince de deliriyoruz çok hareket edince de ay doğacak mi korkusu geliyo falanNe guzel işte hareketsiz olmasindan iyidir
Aynı şeyi annem söylemişti seni elinden tutup sezaryene götüreceğimKızlar, doğum şekli konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben vajinal doğum istiyorum ama bir yandan da korkuyorum. Acaba epidural ile mi doğursam diyorum. Ama bir yandan da epiduralin bel ağrısı yaptığını söyleyenler var. Annem, "Sezaryen ol," dedi ilk defa dün. "E hani sen hep normal doğum taraftarıydın?" dedim. "Kıyamıyorum acı çekmene anne yüreği işte" dedi. Çok belli etmek istemiyordu bugüne kadar. Dün ilk defa yorum yaptı. "Doğumdan sonra acı var onda da" dedim. Galiba kendi doğumlarını düşündü de öyle söyledi, yazık.
normal doğurmayı planlıyorumKızlar, doğum şekli konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben vajinal doğum istiyorum ama bir yandan da korkuyorum. Acaba epidural ile mi doğursam diyorum. Ama bir yandan da epiduralin bel ağrısı yaptığını söyleyenler var. Annem, "Sezaryen ol," dedi ilk defa dün. "E hani sen hep normal doğum taraftarıydın?" dedim. "Kıyamıyorum acı çekmene anne yüreği işte" dedi. Çok belli etmek istemiyordu bugüne kadar. Dün ilk defa yorum yaptı. "Doğumdan sonra acı var onda da" dedim. Galiba kendi doğumlarını düşündü de öyle söyledi, yazık.
Eğer istiyorsanız yapabilirsiniz inşallah aksi bir durum olmazsa gerçekten ben yaptıysam herkes yapar gibi geliyor vajinismusken doğurdum ve canımda çok tatlıdır muayene bile ettirmedimBen de seninle aynı hisleri yaşıyorumvajinal olsun istiyorum ama bi yandan acaba yapabilecek miyim diye düşünüyorum aklım çok karışık benim annem ilk doğumunda bile çok rahat doğurmuş bakalım vücudum el verirse doktorum da normal doğurursun sen derse vajinal olarak şansımı denicem, baktım çok zorlanıyorum olmuyor bebek riske giriyor sezaryene döner falan orasını bilemicem ama şansımı denemek istiyorum
Ben 6 gündür şeker nedeniyle hastanede yatıyorum..siz ne durumdasınız acaba?artık korkmaya başladım bende çünküBence çalışabilir al en azından o süreyi doğum süresine eklersin zaten raporda biseyyok kadın doğum doktoru veriyor hemen
Ben epiduralle vajinal dogum deneyecegim, ama vajinal olsun diye zorlamayacagim ya da kendimi sartlamiyorum asla. Oglus nasil ve ne zaman gelmek istedigine kendisi karar verecek. İki dogumdan da cok korkuyorum o ayriKızlar, doğum şekli konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben vajinal doğum istiyorum ama bir yandan da korkuyorum. Acaba epidural ile mi doğursam diyorum. Ama bir yandan da epiduralin bel ağrısı yaptığını söyleyenler var. Annem, "Sezaryen ol," dedi ilk defa dün. "E hani sen hep normal doğum taraftarıydın?" dedim. "Kıyamıyorum acı çekmene anne yüreği işte" dedi. Çok belli etmek istemiyordu bugüne kadar. Dün ilk defa yorum yaptı. "Doğumdan sonra acı var onda da" dedim. Galiba kendi doğumlarını düşündü de öyle söyledi, yazık.
benim annem sezeryan yapmis hep, normal doguma dair hicbir bilgisi yok. Ama asiri panik birisi, dogum basladiginda hastaneye bile goturmek istemiyorum. Kalkip 13 saat ucakla yol tepecek buraya gelmek icin, anne yanlis anlamazsan doguma sadece esimin girmesini istiyorum dedim, o da oh cok rahatladim, ben giremem zaten kan bagrislar beni zorlar, ama girmemi de istersin diye korkuyordum dediAynı şeyi annem söylemişti seni elinden tutup sezaryene götüreceğim
Son zamanlardada illa git gün al gün al dedi
Ama normal doğurdum doğumdada yanımdaydı ebelerede söyledi sezaryen yapın diye birde bana destek olamadı ağladı keşke ben doğursaydım tekrar falan dedi cesaretlendireceği yerde anne yüreği işte
Hareketli olması bi sorun ya benim ki de çok hareketli saat başı balık mübarekBi de benim minik kuş biraz fazla hareketli son bir iki haftadir hâlâ da öyle ona da geriliyorum bi yandan kendi kendime nsndjdnds
Şeker yüzünden neden yattınız? Bende de gebelik şekeri var ve bundan korkuyorum. Hangi durumlarda yatırılıyor?Ben 6 gündür şeker nedeniyle hastanede yatıyorum..siz ne durumdasınız acaba?artık korkmaya başladım bende çünkü
Canim ne yaptin tahlili idrarSelam, hepimize mutlu seneler
Ben hemen burnumu temizliyorum, özel spreyler vs varsa kullanabilirsin nefes kanallarına yerleşmeden.
Kac çikiyordu şekeriniz bende de var şeker insülin kullanmama ragmen yuksek cikiyor endokrin gitmye de biraktım artık aclik ve tokluk kactiBen 6 gündür şeker nedeniyle hastanede yatıyorum..siz ne durumdasınız acaba?artık korkmaya başladım bende çünkü
Annelik gerçekten bambaşka bir şey ya iyi ki varlar Allah eksikliklerini göstermesinAynı şeyi annem söylemişti seni elinden tutup sezaryene götüreceğim
Son zamanlardada illa git gün al gün al dedi
Ama normal doğurdum doğumdada yanımdaydı ebelerede söyledi sezaryen yapın diye birde bana destek olamadı ağladı keşke ben doğursaydım tekrar falan dedi cesaretlendireceği yerde anne yüreği işte
Ahahah benim eşimde öyle tiplerden doktor anne sakin baba dokuz doğuruyor demişti tansiyon yüksekken doğuma girmiştim herkese ağlaya ağlaya haber vermiş millet bir panik bana bir şey oldu zannedip nasıl geldiğini bilememişlerdiBen epiduralle vajinal dogum deneyecegim, ama vajinal olsun diye zorlamayacagim ya da kendimi sartlamiyorum asla. Oglus nasil ve ne zaman gelmek istedigine kendisi karar verecek. İki dogumdan da cok korkuyorum o ayri
benim annem sezeryan yapmis hep, normal doguma dair hicbir bilgisi yok. Ama asiri panik birisi, dogum basladiginda hastaneye bile goturmek istemiyorum. Kalkip 13 saat ucakla yol tepecek buraya gelmek icin, anne yanlis anlamazsan doguma sadece esimin girmesini istiyorum dedim, o da oh cok rahatladim, ben giremem zaten kan bagrislar beni zorlar, ama girmemi de istersin diye korkuyordum dediikimiz de cok rahatladik. Ama esim de cok guven vermiyor, videolarda gordugumiz bayilan erkeklerden olabilir
Bir sorun mu diye yazmak istemiştim mfmfmcm o hareket ettikçe ben mutlu oluyorum çünkü aggagshHareketli olması bi sorun ya benim ki de çok hareketli saat başı balık mübarek
Ay yok değildir de bi kaç yerde de erken doguran bazi analar şey demişti çok hareketli olmuş sonra doğurmuş falan jsndjsjjd bi acabaaa mi oluyorum işteBir sorun mu diye yazmak istemiştim mfmfmcm o hareket ettikçe ben mutlu oluyorum çünkü aggagsh
Bir sorun mu diye yazmak istemiştim mfmfmcm o hareket ettikçe ben mutlu oluyorum çünkü aggagsh
Doğum sonrası için kesinlikle vajinal doğum ama eğer ciddi bı korkunuz engeliniz varsa tabiki sezeryan tabi kiKızlar, doğum şekli konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben vajinal doğum istiyorum ama bir yandan da korkuyorum. Acaba epidural ile mi doğursam diyorum. Ama bir yandan da epiduralin bel ağrısı yaptığını söyleyenler var. Annem, "Sezaryen ol," dedi ilk defa dün. "E hani sen hep normal doğum taraftarıydın?" dedim. "Kıyamıyorum acı çekmene anne yüreği işte" dedi. Çok belli etmek istemiyordu bugüne kadar. Dün ilk defa yorum yaptı. "Doğumdan sonra acı var onda da" dedim. Galiba kendi doğumlarını düşündü de öyle söyledi, yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?