- 25 Haziran 2024
- 854
- 2.740
- 35
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.641
Hayırlı olsun öncelikleselam kızlar bebeğim 28 +2 günlük oldu kilosu 1260 gr dedi doktor sizinkiler bu haftada kaç kilo çocuklar doktor normal dedi.farklı bişe söylemedi.
Benim 5.6 çıkmıştı. 6 sınır
29+3 1270 gr normal haftasıyla uyumlu dedi XDselam kızlar bebeğim 28 +2 günlük oldu kilosu 1260 gr dedi doktor sizinkiler bu haftada kaç kilo çocuklar doktor normal dedi.farklı bişe söylemedi.
Keşpiş olsun okuduğum kadarıyla çok yüksek değil dikkat edersin sen zaten eminim sorun yapma kendineDoktordan geldiiim kızlar, doktor diyet yapcaz dedi yani şekerli gıdalar hamur işleri falan hayatımızdan çıkarıyoruzz. Bir de evinde şeker aleti varsa yemekten 1 saat sonra ölçebilirsin dedii
Bu salata Bursa belediyesi canta başvurusu için uygulama yapmış sağolsun. Duyuru kısmı 9 aydır tedarik aşamasında olduğu için durdurulmuş xd helal olsun bi çanta tedariği kaç sene sürüyor acaba sjnxksjkdj başvuru da yapılmıyor haliyle ben umudumu kestimKızlar ibbnin yenidoğan desteğine başvuran var mı. Bir hafta bile olmadı başvuralı bu şekilde gözüküyor. Çıkmış mı oluyor acaba bilen var mı
Mersin belediyeside dogduktan sonra basvuru kabul ediyormus allahm yaaKeşpiş olsun okuduğum kadarıyla çok yüksek değil dikkat edersin sen zaten eminim sorun yapma kendine
Bu salata Bursa belediyesi canta başvurusu için uygulama yapmış sağolsun. Duyuru kısmı 9 aydır tedarik aşamasında olduğu için durdurulmuş xd helal olsun bi çanta tedariği kaç sene sürüyor acaba sjnxksjkdj başvuru da yapılmıyor haliyle ben umudumu kestim
Sağol canım da baya paranoya yaptım. Bu yükseltir mi yükseltmez mi ndnxnxmKeşpiş olsun okuduğum kadarıyla çok yüksek değil dikkat edersin sen zaten eminim sorun yapma kendine
Bu salata Bursa belediyesi canta başvurusu için uygulama yapmış sağolsun. Duyuru kısmı 9 aydır tedarik aşamasında olduğu için durdurulmuş xd helal olsun bi çanta tedariği kaç sene sürüyor acaba sjnxksjkdj başvuru da yapılmıyor haliyle ben umudumu kestim
Ben de az önce tam buğdaylı makarna aldımBenim 26+6 1111 gram çıktı canım. Bana da doktor normal dedii
Makarnadan uzak durmak
Sende de mi şeker çıktıBen de az önce tam buğdaylı makarna aldımbirde tam buğday unu belki canım birsey ister falan ve cok tuhaf ki normal günlerde sabah kahvaltısı tost yanına 1 bardak süt domates zeytin yerdim. Sonra arada belkş cok acıkırsam muz yiyordum. Akşamada ne pişerse o bu kadardı. Ama şuan psikolojik olarak bence diyet denildiği icin asla doymuyorum hep aclık hissi var. Yediğim şeyler beni tatmin etmiyor.
Ay nasıl bi sorumsuzlukAyy son bi kaç saattir ağlamaktan helak oldum durduk yere...
Şeker yükleme sonucum gecikti de gecikti, laboratuvarda kit bozulmuş dediler, sonra çıktı sonuçlar 1. Saat tokluk refesansın üstü görünüyo, doktorum da buna göre diyabet teşhisini koyuyorum diyetisyen + hergün şeker ölçümü dedi ben yıkıldım tabi ağla ağlaaaa
Doktorum aradı az önce. Laboratuvar referans aralığını yanlış yazmış tekrar testlerine baktım öyle fark ettim özür dilerim bişeyin yok dedi
Doktorum 2. Kere bakmasa şeker hastası gibi devam edecektim, kime kızayım şimdi bilemedim yaa
Evet aclık 5.4 2 saat sonra tokluk 9.4 çıktı. Çarşamba diyetisyen randevum var önden diyet programı attılar çarşambaya kadar. Hergün sabah akşam aclık tokluk şekeri ölcecekmisim çarşamba bilgilendireceklermis.Sende de mi şeker çıktı
Hem de nasıl var ya, doktorum da köpürmüş nası yaparlar böyle bi hata diye. Bin kere özür diledi adamAy nasıl bi sorumsuzluk
Beni doktor diyetisyene yönlendirmedi. Sadece işte paketli gıdalar şekerli gıdalar hamur işi falan yasak dedi onun harici anlattı nasıl beslenceğimi falan. Cihazın varsa yemekten 1 saat sonra ölçersin dediEvet aclık 5.4 2 saat sonra tokluk 9.4 çıktı. Çarşamba diyetisyen randevum var önden diyet programı attılar çarşambaya kadar. Hergün sabah akşam aclık tokluk şekeri ölcecekmisim çarşamba bilgilendireceklermis.
Ne önerdiler ne yasak yarın bende dahiliye gidiyom diyet ve cihaz alcakmisimEvet aclık 5.4 2 saat sonra tokluk 9.4 çıktı. Çarşamba diyetisyen randevum var önden diyet programı attılar çarşambaya kadar. Hergün sabah akşam aclık tokluk şekeri ölcecekmisim çarşamba bilgilendireceklermis.
Şaka gbi yaaaaAyy son bi kaç saattir ağlamaktan helak oldum durduk yere...
Şeker yükleme sonucum gecikti de gecikti, laboratuvarda kit bozulmuş dediler, sonra çıktı sonuçlar 1. Saat tokluk refesansın üstü görünüyo, doktorum da buna göre diyabet teşhisini koyuyorum diyetisyen + hergün şeker ölçümü dedi ben yıkıldım tabi ağla ağlaaaa
Doktorum aradı az önce. Laboratuvar referans aralığını yanlış yazmış tekrar testlerine baktım öyle fark ettim özür dilerim bişeyin yok dedi
Doktorum 2. Kere bakmasa şeker hastası gibi devam edecektim, kime kızayım şimdi bilemedim yaa
Gidip boğasım var o laboratuvardakileriŞaka gbi yaaaa
Canmmm yaa cok buyuk talıhsızlık olmus gercekten.ıyıkı farkedılmısAyy son bi kaç saattir ağlamaktan helak oldum durduk yere...
Canım kesınlıkle haklısın.Bende bu hafta bebek 15 gun onden gıdıyor dıye dıkkat edecektım,aksaö oturdum kaşık kaşık çikolata yedim ki hamile oldugumdan beri hiç kaşık kaşık cıkolata yememıstımBen de az önce tam buğdaylı makarna aldımbirde tam buğday unu belki canım birsey ister falan ve cok tuhaf ki normal günlerde sabah kahvaltısı tost yanına 1 bardak süt domates zeytin yerdim. Sonra arada belkş cok acıkırsam muz yiyordum. Akşamada ne pişerse o bu kadardı. Ama şuan psikolojik olarak bence diyet denildiği icin asla doymuyorum hep aclık hissi var. Yediğim şeyler beni tatmin etmiyor.
Doğduktan sonra yenidoğan esyalarini napacakmışız onu da soyleselermiş bari skdndjdjdijf akıl yok vallaMersin belediyeside dogduktan sonra basvuru kabul ediyormus allahm yaa
Çikolata yememek için kendimi çok zor tutuyorumCanmmm yaa cok buyuk talıhsızlık olmus gercekten.ıyıkı farkedılmısağlama sonucu guzel olmus en azından
Canım kesınlıkle haklısın.Bende bu hafta bebek 15 gun onden gıdıyor dıye dıkkat edecektım,aksaö oturdum kaşık kaşık çikolata yedim ki hamile oldugumdan beri hiç kaşık kaşık cıkolata yememıstımbişey yasak olunca insanı çekiyor ama kendımıze hakım olucaz alısıcaz ınsallah
Canımmmmmmm geçmiş olsun kuzum benimKızlar selam günlerdir çok hastayım girmedim buraya. 5-6 gündür geçmeyen aralıklı gelen öksürük krizleri, burun tıkanıklığı, sanki sinüslerim dolu gibi. Ama öksürük canımı sıkıyor her türlü doğal metodu uygulamaya çalışıyorum. Korkuyorum öksürmekten bir şey olacak diye bebişime. Boğazım tahriş oldu hep acıyor .Yarın 26+0 oluyorum. Kontrolümüz var. Bebişim göreceğim. Bir de kbb uzmanına gideceğim bir baksın bakalım boğaz filan öksürük belki çare bulurum