- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.261
Nebilim bugün sanırım çatlama oldu oda sadece 1gun oyuzden dedimÇok geçmiş olsun öyle düşünmeyin tek ilişki bile yetiyor bazen karamsar olmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nebilim bugün sanırım çatlama oldu oda sadece 1gun oyuzden dedimÇok geçmiş olsun öyle düşünmeyin tek ilişki bile yetiyor bazen karamsar olmayın
Her sbah aynı saat canm bak 3gundur programa girmyrmm uygulamayı sildim hafıza yok dye çatlama gunu belli ve dogru vucudumla aynı oranda. Sbah 36.7 ısı andı 37.2 fln yani yumurtlama olsa düşerdi hafif uzayan akıntm geliyor inşallah gbelktendr sabahı zor beklıcem glb bel ağrım çokk batmayla hayrlsıı. Isı cktktan snra totalde 3 tane yüksek ısı olmalı o b yazan catlama sonrası.Birde ölçmek için günün belli bir saati felan var mı
Düzenli ölcum tabloma bak canmMesela yüksekten kasıt ne burada. Kaç oluyor. Ben bu ateş olayını pek bilmiyorumda
Amin canım inşallah hayırlsı diyelim vardır bundada bir hayırRabbim şifasını versin inşallah hayırlısı olsun canm Rabbimden ümit kesilmez kısmetinde varsa bulur seni hayırlısı olsun
Ayni belirtiler var adet gununu bekliyorumBat yarın ara sıra gelip giden kasık ağrıları ateş basmaları sağ sol kasıkta batmalar ve bolca şeffaf akıntı dışında bir belirtim yok evde gebelik testide kalmadı bugün 1 saatlik idrarla bir ovulasyon testi yaptım ne diyorsunuz umut var mı ?
Çok geçmiş olsun Rabbim yazdıysa olur neden olmasın insanlar tek gecelik ilişkiden gebe kalıyor ki zaten herzaman tek ilişkiden kalıyoruz:))Amin canım inşallah hayırlsı diyelim vardır bundada bir hayır
Anladım canım teşekkür ederimDüzenli ölcum tabloma bak canm
Adet olcagın sabah düşüyor cnm benimde adet olana kadar sabah ateş ölçüm 36.8. 36.9dur adet olcagim sabah 36.4 olmuştu ve öğleden sonrada regl olmuştum düşmeyip yüksek ölçüyle devam edip geçikmede oluyorsa büyük ihtimalle gebelik var demektirBenimde ateşim normalde 36.5 falan sımdı kalkıp baktım 36.9
Adete yakın ateş düşüyor muydu yükseliyormuydu
Evet benm de adete1kala 0.2 duser adet gunu de 0.3 dha. Öylelkle bedava gebelik testi:)Adet olcagın sabah düşüyor cnm benimde adet olana kadar sabah ateş ölçüm 36.8. 36.9dur adet olcagim sabah 36.4 olmuştu ve öğleden sonrada regl olmuştum düşmeyip yüksek ölçüyle devam edip geçikmede oluyorsa büyük ihtimalle gebelik var demektir
Öylede işte sanırım bugün yumurtlamam oldu oyüzden modum düştü olcaksa oğünde bugün oyuzden umudumu kestim bu aydan hayırlısı bakalım tabi Allah büyük ne olacağı bellide olmazÇok geçmiş olsun Rabbim yazdıysa olur neden olmasın insanlar tek gecelik ilişkiden gebe kalıyor ki zaten herzaman tek ilişkiden kalıyoruz:))
Teşekkür ederimHavuc ve avakadodan destek alan cok.
Peki yumurtlamayı yada çatlamayı nasıl anlıyoruzAdet olcagın sabah düşüyor cnm benimde adet olana kadar sabah ateş ölçüm 36.8. 36.9dur adet olcagim sabah 36.4 olmuştu ve öğleden sonrada regl olmuştum düşmeyip yüksek ölçüyle devam edip geçikmede oluyorsa büyük ihtimalle gebelik var demektir
Teşekkür ederimHavuç ve ceviz tükettim ben canım. Eşime de her sabah keçiboynuzu pekmezi yedirdim.
Aynen ben adet günümü ateşten anlıyorum hep düştüyse bakıyorum hiç umutlanmiyorum bugün adet olyorum diyorum zaten strese girmiyorum hiç oyüzdenEvet benm de adete1kala 0.2 duser adet gunu de 0.3 dha. Öylelkle bedava gebelik testi:)
Ben ama t c den silikti dun pik mydi seninÖylede işte sanırım bugün yumurtlamam oldu oyüzden modum düştü olcaksa oğünde bugün oyuzden umudumu kestim bu aydan hayırlısı bakalım tabi Allah büyük ne olacağı bellide olmaz
Takip edeyim ozaman teşekkür ederim bi umutAdet olcagın sabah düşüyor cnm benimde adet olana kadar sabah ateş ölçüm 36.8. 36.9dur adet olcagim sabah 36.4 olmuştu ve öğleden sonrada regl olmuştum düşmeyip yüksek ölçüyle devam edip geçikmede oluyorsa büyük ihtimalle gebelik var demektir
Onun için regl biter bitmez sabah yataktan çıkmadan ölçüyoruz yumurtlama boyunca yüksek ölçüyor çatlama günü değerde düşüş oluyor biraz ertesi günden sonrada yükselip adet olana kadar yüksek gidiyor adet olunack gün geldiğinde bebek yoksa ateş düşüyor ve adet geliyor bebek varsa da ateş düşmeden devam ediyor gecikme oluyor dolayisiyla ve hala ateş aynı yükseklikte devam ediyorPeki yumurtlamayı yada çatlamayı nasıl anlıyoruz
Sonuç çıkmadı mı aslında söyleneni yapmış olmuyor musun anlamadım. Bence kapağını kapatıp bekleyin biraz