Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Birde ölçmek için günün belli bir saati felan var mı
Her sbah aynı saat canm bak 3gundur programa girmyrmm uygulamayı sildim hafıza yok dye çatlama gunu belli ve dogru vucudumla aynı oranda. Sbah 36.7 ısı andı 37.2 fln yani yumurtlama olsa düşerdi hafif uzayan akıntm geliyor inşallah gbelktendr sabahı zor beklıcem glb bel ağrım çokk batmayla hayrlsıı. Isı cktktan snra totalde 3 tane yüksek ısı olmalı o b yazan catlama sonrası.

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-10-14-55-53-365_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_2024-12-10-14-55-53-365_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 10
Bat yarın ara sıra gelip giden kasık ağrıları ateş basmaları sağ sol kasıkta batmalar ve bolca şeffaf akıntı dışında bir belirtim yok 🤪 evde gebelik testide kalmadı bugün 1 saatlik idrarla bir ovulasyon testi yaptım ne diyorsunuz umut var mı ? ☺️
Ayni belirtiler var adet gununu bekliyorum

Benimde ateşim normalde 36.5 falan sımdı kalkıp baktım 36.9
Adete yakın ateş düşüyor muydu yükseliyormuydu

Kızlar ben 5 kala awoxu 10 sn ıdrara tuttum kullanım kılavuzunda 20 sn diyor kaba tutulcaksa . İdrara dgru tutulcaksa da 10 muş benm az geldi glb 20 sn mı bekletcem smdı ya kabta testi 🤔 I incim1 sen kac sn ttuttun 20mi

Son düzenleme:
Benimde ateşim normalde 36.5 falan sımdı kalkıp baktım 36.9
Adete yakın ateş düşüyor muydu yükseliyormuydu
Adet olcagın sabah düşüyor cnm benimde adet olana kadar sabah ateş ölçüm 36.8. 36.9dur adet olcagim sabah 36.4 olmuştu ve öğleden sonrada regl olmuştum düşmeyip yüksek ölçüyle devam edip geçikmede oluyorsa büyük ihtimalle gebelik var demektir

Adet olcagın sabah düşüyor cnm benimde adet olana kadar sabah ateş ölçüm 36.8. 36.9dur adet olcagim sabah 36.4 olmuştu ve öğleden sonrada regl olmuştum düşmeyip yüksek ölçüyle devam edip geçikmede oluyorsa büyük ihtimalle gebelik var demektir
Evet benm de adete1kala 0.2 duser adet gunu de 0.3 dha. Öylelkle bedava gebelik testi:)

Çok geçmiş olsun Rabbim yazdıysa olur neden olmasın insanlar tek gecelik ilişkiden gebe kalıyor ki zaten herzaman tek ilişkiden kalıyoruz:))
Öylede işte sanırım bugün yumurtlamam oldu oyüzden modum düştü olcaksa oğünde bugün oyuzden umudumu kestim bu aydan hayırlısı bakalım tabi Allah büyük ne olacağı bellide olmaz

Peki yumurtlamayı yada çatlamayı nasıl anlıyoruz

Takip edeyim ozaman teşekkür ederim bi umut😀

Peki yumurtlamayı yada çatlamayı nasıl anlıyoruz
Onun için regl biter bitmez sabah yataktan çıkmadan ölçüyoruz yumurtlama boyunca yüksek ölçüyor çatlama günü değerde düşüş oluyor biraz ertesi günden sonrada yükselip adet olana kadar yüksek gidiyor adet olunack gün geldiğinde bebek yoksa ateş düşüyor ve adet geliyor bebek varsa da ateş düşmeden devam ediyor gecikme oluyor dolayisiyla ve hala ateş aynı yükseklikte devam ediyor

Kızlar ben 5 kala awoxu 10 sn ıdrara tuttum kullanım kılavuzunda 20 sn diyor kaba tutulcaksa . İdrara dgru tutulcaksa da 10 muş benm az geldi glb 20 sn mı bekletcem smdı ya kabta testi 🤔 I incim1 sen kac sn ttuttun 20mi
Sonuç çıkmadı mı aslında söyleneni yapmış olmuyor musun anlamadım. Bence kapağını kapatıp bekleyin biraz

X