Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Evet canım gebelik testi reglim gecikti aslında ama geç yumurtladım ben 1 hafta oldu tahminen yumurtlamadan sonra
Hadi inşallah silik gördüm kan vercekmisin
Benimde testim kuruyunca böyle oldu fotoda biraz zor ama kuruma olabilir yada testin kendi cizgisi sabah bidaha yapcam albi kaset test aldım varsa cıkar yarın herhalde 19 u regli gunum sabah son kez test yapıcam Evanora Evanora

Eklentiler

• IMG_4590.jpeg
    IMG_4590.jpeg
    102,7 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_4588.jpeg
    IMG_4588.jpeg
    91,2 KB · Görüntüleme: 19
Benimde testim kuruyunca böyle oldu fotoda biraz zor ama kuruma olabilir yada testin kendi cizgisi sabah bidaha yapcam albi kaset test aldım varsa cıkar yarın herhalde 19 u regli gunum sabah son kez test yapıcam Evanora Evanora
Canım yap inşallah pozitif gorursunn sol kasık vebacak agrım çokk benm de ay aglcam sagda da var agrı bugun ılskı oldueşim izinlydı bugun de. Acaba tekrar mı yumurtluyorum adetm gecıkır de bu günden gebe kalırsamben şok🤣

Canım yap inşallah pozitif gorursunn sol kasık vebacak agrım çokk benm de ay aglcam sagda da var agrı bugun ılskı oldueşim izinlydı bugun de. Acaba tekrar mı yumurtluyorum adetm gecıkır de bu günden gebe kalırsamben şok🤣
Testimde gordunmu cizgi ikinci fotoda biraz belli resimde zorda canlı gozle goruluyor
Ovü varsa yap

Taş dökmesi bildiğim kadarıyla boşlukta oluyor eşim düşürmüştü

Canım benimde 6 gün gösteriyor uygulama bende dün yaşadım dediğini çok iş yaptım bazayı aç kapat derken belim kalçam kasığım dün öyle bir tutuldu ki sabahta vardı ağrısı bütün gün dinlendim anca kendime geldim.
Kızlar sağ kasığımda sanki bıçak var ayağa kalkınca kesiyor sanki kist ağrısı böyle olur mu peki? Oturunca uzanınca yok ama yürürken oluyor böbreğim falan ağrımıyor acile mi gitsem çok kötü bir acı saplanıyor akıntım da var biraz

Ben bir hafta 10 gün sonra falan tekrar bir test yaparım rehl olmazsam canım eğer

Ben de yArın sabah yapabilirim 😌 aslında tam 2 gun kalmamıs oluyor gece catlamıstı dye ama 2.5 gun de olsa cıkar glb. Kendi umutlarımı sildim negatif gorecegm dyorum uzulmmek ıcn
Bende aynı durumdayım kuzum içimiz hep Bi inşallah ama en kötüsüne hazırlıyoruz her zaman 🥹🤲🏻

Retro felan mı var kızlar, bugün kızım çok kötü düştü, allah kötüsü. sonra arabamı kayınbabamın arabasına çarptım. Eşimde yorgan döşek hasta yatıyor. Eve geldim. Ama aklımdaki tek soru. Gebelik testindeki gölge bakalım yarın ne olacak 🤣. Bu test mevzusu bende baya takıntı

Arkadaşlar birşey sorabilir miyim yumurta takibini doktorunuzun kendisi mi diyor yapalım mı diye ben henüz 4 aydır deniyorum çok bi bilgim de yok ama bi sene olmadan birşey yapamayız diyorlar hep
Eğer yumurtlama günlerinizde randevu alabilirseniz illaki bakarlar. Bana devletteki doktorum her istediğimde baktı sağ olsun yumurtlama günlerine denk getirdim. Kendi çağırdığı da oldu.

gecıkmenın 2.günü akşamı cıkmıstı, ama malesef kımyasalla sonuclandı. gebe kaldık dıye sevınıyoruz bır de kımyasal dıye bı tanım cıkıyo ya. umarım bır daha karsılasmam kımsenın de allah basına vermesn
Ay amin canım ya bende 4 kez kimyasal gebelik geçirdim çift çizgi görünce sevinemiyorum bile

X