- 2 Ekim 2022
- 1.225
- 1.431
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.621
Normalde cikolataya hemen tepki verirdi. Iste 3 gundur ona tepki vermiyor. Korkutuyor beni bıcırıkInanırmısın hafta sonu benımkıde boyleydı dun yazdım hatta belkı okumussundur,bazen boyle yapıyor benımkıde anlamıyorum neden,bende endıselenmıstım ama bugun kıpırdak gıbı meselasanırım bazen yorgun oluyorlar yada yer degıstırıyorlar,24 saat hıc hıssedılmemesı durumunda dr a gorunmek gereklıymıs oyle demıstı dr um bende hep o sekılde dusunup rahatlamaya calısıyorum,bırde dun cıkolata yedım aksam cayla o zaman hareketlendı deneyebılırsın canım
Bişey olmaz canım cok yuksek degıl sekerın.dıkkat edersın bır sorun olmazDoktordan geldiiim kızlar, doktor diyet yapcaz dedi yani şekerli gıdalar hamur işleri falan hayatımızdan çıkarıyoruzz. Bir de evinde şeker aleti varsa yemekten 1 saat sonra ölçebilirsin dedii
Cnm sekerle ilgli bir sikayetin varmiydi testten önce ? Bak doguma az kaldi sakın skma canını cabucak geçecek kolayca insallahDoktordan geldiiim kızlar, doktor diyet yapcaz dedi yani şekerli gıdalar hamur işleri falan hayatımızdan çıkarıyoruzz. Bir de evinde şeker aleti varsa yemekten 1 saat sonra ölçebilirsin dedii
Ay biz ne yicezxzBişey olmaz canım cok yuksek degıl sekerın.dıkkat edersın bır sorun olmazbunlara dıkkat etmeye calısıyorum bende bu hafta.bakalım cumartesı etkısını gorecekmıyım
Yoktu canımmCnm sekerle ilgli bir sikayetin varmiydi testten önce ? Bak doguma az kaldi sakın skma canını cabucak geçecek kolayca insallah
Yook canımm yapmadılar hiiç
Doktor normal dediyse sknti yoktur cnm. Benim 26+2 de 1.010 gramdı. Yani normaldir sizinkiselam kızlar bebeğim 28 +2 günlük oldu kilosu 1260 gr dedi doktor sizinkiler bu haftada kaç kilo çocuklar doktor normal dedi.farklı bişe söylemedi.
Karnınahar,yumurta,peynir,tavuk,balık,et,tam bugday ekmegı,turp,bol yesıllık gıbı seyler yıcez kuzucumAy biz ne yicezxz
Yoktu canımmsadece bebe hep öndeydiii
Yook canımm yapmadılar hiiç
Benim 26+6 1111 gram çıktı canım. Bana da doktor normal dediiselam kızlar bebeğim 28 +2 günlük oldu kilosu 1260 gr dedi doktor sizinkiler bu haftada kaç kilo çocuklar doktor normal dedi.farklı bişe söylemedi.
Makarnadan uzak durmakKarnınahar,yumurta,peynir,tavuk,balık,et,tam bugday ekmegı,turp,bol yesıllık gıbı seyler yıcez kuzucumdaha oncedemi bakmamıslar hiç hamılelıgın basından berı hba1c ye?ayy varya hersey cok kafa karıstırıcı,tatlı hamur pırınc patates makarnadan uzak durursak bı sorun olmaz Allahın ıznıyle ama.
Yok canım henüz çıkmadı. Klinik laboratuvar a gönderiyor. Labaratuvardan dönüş olup bana geliyor. Muhtemelen yarın olur
Canım ben 153 ü arayarak başvurdum. Ama komşuma 2 ay sonra gelmiş. Bu sisteme nereden bakılıyorKızlar ibbnin yenidoğan desteğine başvuran var mı. Bir hafta bile olmadı başvuralı bu şekilde gözüküyor. Çıkmış mı oluyor acaba bilen var mı
Canım ben 153 ü arayarak başvurdum. Ama komşuma 2 ay sonra gelmiş. Bu sisteme nereden bakılıyor
Yok canim demedi birsey
Baktım şimdi bende de öyle yazıyor ama bana müşteri hizmetlerinde ki kız olumsuz olunca 48 saat içinde dönüş olur demişti. Çıkmıştır inşallahBurda aşağıdaki kısmı doldurunca gözüküyor sonucu. Yok üstte doğum bekleniyor yazıyor altta değerlendiriliyor yazınca nolduğunu anlamadım çıkmış mı çıkmamış mı
Hadi inşallahBaktım şimdi bende de öyle yazıyor ama bana müşteri hizmetlerinde ki kız olumsuz olunca 48 saat içinde dönüş olur demişti. Çıkmıştır inşallah