Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Normalde cikolataya hemen tepki verirdi. Iste 3 gundur ona tepki vermiyor. Korkutuyor beni bıcırık şu 40 hafta bitse dogsa rahatlasak

Doktordan geldiiim kızlar, doktor diyet yapcaz dedi yani şekerli gıdalar hamur işleri falan hayatımızdan çıkarıyoruzz. Bir de evinde şeker aleti varsa yemekten 1 saat sonra ölçebilirsin dedii
Bişey olmaz canım cok yuksek degıl sekerın.dıkkat edersın bır sorun olmazbunlara dıkkat etmeye calısıyorum bende bu hafta.bakalım cumartesı etkısını gorecekmıyım

Eklentiler

• IMG_6257.png
    132,6 KB · Görüntüleme: 24
Doktordan geldiiim kızlar, doktor diyet yapcaz dedi yani şekerli gıdalar hamur işleri falan hayatımızdan çıkarıyoruzz. Bir de evinde şeker aleti varsa yemekten 1 saat sonra ölçebilirsin dedii
Cnm sekerle ilgli bir sikayetin varmiydi testten önce ? Bak doguma az kaldi sakın skma canını cabucak geçecek kolayca insallah

Bişey olmaz canım cok yuksek degıl sekerın.dıkkat edersın bır sorun olmazbunlara dıkkat etmeye calısıyorum bende bu hafta.bakalım cumartesı etkısını gorecekmıyım
Ay biz ne yicezxz
Cnm sekerle ilgli bir sikayetin varmiydi testten önce ? Bak doguma az kaldi sakın skma canını cabucak geçecek kolayca insallah
Yoktu canımm sadece bebe hep öndeydiii
maya91 canım senın hba1c kac cıkmıstı?hıc yaptılarmı bunu? papatya113 senınkı kac cıkmıstı kuzucum?
Yook canımm yapmadılar hiiç

Ay biz ne yicezxz

Yoktu canımm sadece bebe hep öndeydiii

Yook canımm yapmadılar hiiç
Karnınahar,yumurta,peynir,tavuk,balık,et,tam bugday ekmegı,turp,bol yesıllık gıbı seyler yıcez kuzucumdaha oncedemi bakmamıslar hiç hamılelıgın basından berı hba1c ye?ayy varya hersey cok kafa karıstırıcı,tatlı hamur pırınc patates makarnadan uzak durursak bı sorun olmaz Allahın ıznıyle ama.

selam kızlar bebeğim 28 +2 günlük oldu kilosu 1260 gr dedi doktor sizinkiler bu haftada kaç kilo çocuklar doktor normal dedi.farklı bişe söylemedi.
Benim 26+6 1111 gram çıktı canım. Bana da doktor normal dedii
Makarnadan uzak durmak

Kızlar ibbnin yenidoğan desteğine başvuran var mı. Bir hafta bile olmadı başvuralı bu şekilde gözüküyor. Çıkmış mı oluyor acaba bilen var mı

Eklentiler

• IMG_2264.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 13
Canım ben 153 ü arayarak başvurdum. Ama komşuma 2 ay sonra gelmiş. Bu sisteme nereden bakılıyor
Burda aşağıdaki kısmı doldurunca gözüküyor sonucu. Yok üstte doğum bekleniyor yazıyor altta değerlendiriliyor yazınca nolduğunu anlamadım çıkmış mı çıkmamış mı

Baktım şimdi bende de öyle yazıyor ama bana müşteri hizmetlerinde ki kız olumsuz olunca 48 saat içinde dönüş olur demişti. Çıkmıştır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…