- 30 Haziran 2022
- 1.678
- 3.663
- 29
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.241
Ay çok sabırlısınız tebrik ederim ben sabahı zor yapardım sanırımBen bir hafta 10 gün sonra falan tekrar bir test yaparım rehl olmazsam canım eğer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok sabırlısınız tebrik ederim ben sabahı zor yapardım sanırımBen bir hafta 10 gün sonra falan tekrar bir test yaparım rehl olmazsam canım eğer
Ya bende bu günü degerlendiremecegim galiba çok üzgünüm eşimin dudağında yara çıkmıştı büyüdü bgun doktora gitti onu aldılar patolojiye yolladılar çok halsiz bu aydan malesef umudumu kestim önceki değerlendirmeye olcagını sanmıyorum maalesef bu ay beklemiyorum artıkAhahhaha kesinlikle dün de benim kocanın başına ağrı girdi yer degistirdik bu olayı kadının yaşaması gerekirdi
2 gün önce kan verdim negatifti ama kab verdiğim günün akşamı kasık bel ağrısından yatamadım yerleşme olabilir eğer varaa diye düşündüm yani henüz çok erkrn testte bendr bir karaltı gördüm gibi ama net çıkana kadar bekleyeceğimAy çok sabırlısınız tebrik ederim ben sabahı zor yapardım sanırım
Evet haklısınız o zaman inşallah net çizgileri de görürsünüz2 gün önce kan verdim negatifti ama kab verdiğim günün akşamı kasık bel ağrısından yatamadım yerleşme olabilir eğer varaa diye düşündüm yani henüz çok erkrn testte bendr bir karaltı gördüm gibi ama net çıkana kadar bekleyeceğim
Ay çok geçmiş olsunnn kız biz kafayı bozduk bencedeRetro felan mı var kızlar, bugün kızım çok kötü düştü, allah kötüsü. sonra arabamı kayınbabamın arabasına çarptım. Eşimde yorgan döşek hasta yatıyor. Eve geldim. Ama aklımdaki tek soru. Gebelik testindeki gölge bakalım yarın ne olacak . Bu test mevzusu bende baya takıntı
Çok geçmiş olsun öyle düşünmeyin tek ilişki bile yetiyor bazen karamsar olmayınYa bende bu günü degerlendiremecegim galiba çok üzgünüm eşimin dudağında yara çıkmıştı büyüdü bgun doktora gitti onu aldılar patolojiye yolladılar çok halsiz bu aydan malesef umudumu kestim önceki değerlendirmeye olcagını sanmıyorum maalesef bu ay beklemiyorum artık
Aaa ısı düşükken mi oluyor yüksekken bi ben bir yerde ısı yüksekken yumurtlama oluyor diye okumuştum yanlış bilgi mi acabaGördüm canım testini gölge görüyorum ay yazdm sandm ovu yol ama vücut ısım sbah 36.8di smdı 37.2 ısı düşükken yumurtlama olur ondan emn olamyrm sabahh yapınca yaz mutlaka
Hayır yumurtlama olduktan snra ısı yukselr progesteron yukselr ısı ykselnce yumurta öldü demektir genelinde böyle ısı diptedir yumurtlama pikinde ve catlamasındq ısı yönteminde düşük ısıda degerlendırmek yeterlıdır bedava ovülasyon testı genelde onu kullanrm benAaa ısı düşükken mi oluyor yüksekken bi ben bir yerde ısı yüksekken yumurtlama oluyor diye okumuştum yanlış bilgi mi acaba
Rabbim şifasını versin inşallah hayırlısı olsun canm Rabbimden ümit kesilmez kısmetinde varsa bulur seni hayırlısı olsunYa bende bu günü degerlendiremecegim galiba çok üzgünüm eşimin dudağında yara çıkmıştı büyüdü bgun doktora gitti onu aldılar patolojiye yolladılar çok halsiz bu aydan malesef umudumu kestim önceki değerlendirmeye olcagını sanmıyorum maalesef bu ay beklemiyorum artık
Bende yüksekken diye biliyorum amaAaa ısı düşükken mi oluyor yüksekken bi ben bir yerde ısı yüksekken yumurtlama oluyor diye okumuştum yanlış bilgi mi acaba
Beni bi siz anlarsınızAy çok geçmiş olsunnn kız biz kafayı bozduk bencede
Hayır yükselince gebe kalmak için yBende yüksekken diye biliyorum ama
Mesela yüksekten kasıt ne burada. Kaç oluyor. Ben bu ateş olayını pek bilmiyorumdaHayır yükselince gebe kalmak için y
Gec zman önce hafıf yukselirsonra dip olur catladıktan sonra. Yumurta ortadan kaybolunca ısı artar 16 gun boyunca yüksekse gebelik var demektir
Birde ölçmek için günün belli bir saati felan var mıHayır yükselince gebe kalmak için y
Gec zman önce hafıf yukselirsonra dip olur catladıktan sonra. Yumurta ortadan kaybolunca ısı artar 16 gun boyunca yüksekse gebelik var demektir
Günün belli bir saati bildiğim kadarıyla yok ben araştırdığımda sabah yataktan hiç kalmadan vücut harekete geçmeden ölçüyorsun. Ağızdan ölçülüyor ama hareketsiz olmak gerekiyormuş. Birde en az 6 saatlik uyku sonrası diyorlarBirde ölçmek için günün belli bir saati felan var mı
Teşekkür ederim bilgi içinGünün belli bir saati bildiğim kadarıyla yok ben araştırdığımda sabah yataktan hiç kalmadan vücut harekete geçmeden ölçüyorsun. Ağızdan ölçülüyor ama hareketsiz olmak gerekiyormuş. Birde en az 6 saatlik uyku sonrası diyorlar
Novacehck canımMarkası ne canım
Canım bilmiyorum ben doktora gitmedim dün ama aynı öyleydi adım atamadım oturup kalkarken bile ağrıyordu çok. Kist vs bilmiyorum hiç yaşamadım çünküKızlar sağ kasığımda sanki bıçak var ayağa kalkınca kesiyor sanki kist ağrısı böyle olur mu peki? Oturunca uzanınca yok ama yürürken oluyor böbreğim falan ağrımıyor acile mi gitsem çok kötü bir acı saplanıyor akıntım da var biraz