- 8 Ağustos 2023
- 5.742
- 6.484
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.601
NACG H2O Humidifier 400 Ml Ulrasonik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Ve Aroma Difüzörü H2o 4507 Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben 159 a aldım ama 419 olmuş şuan. Ben kahvaltımı onunla yaptım iki yudum ondan alsam 1 yudum çay içtim bir ısırık tost yedim falan öyle gittiGeçmiş olsun canım canını sıkma miyom beni doğururken annemde de varmış doğum sırasında gidiyor onlar normal düşünüyorsan ya da sezeryan olursa doktor onu da temizler muhtemelen. İnşallah sağlıkla gelsin bebeğin ve sonuçlarında güzel çıksın umarım
Canım inşallah güzel çıksın sonuçların o bittikten sonra ki yaptığın kahvaltı çok güzel oluyor
Bir de konuyla alakasız olacak ama senin şu hava nemlendiricisinin linkini atabilir misin tekrar Ben kaybettim onu alan sen miydin
Canım değer yüksek diye üzülme bir test daha yapıyorlar böyle durumlarda sanıyorum. Bu referans olmuyor galiba. Bir sor doktorun ne diyecek bakalım.Sonucum çıktısonra doktora gidicem göstermeye
Ya çok teşekkür ederimNACG H2O Humidifier 400 Ml Ulrasonik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Ve Aroma Difüzörü H2o 4507 Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben 159 a aldım ama 419 olmuş şuan. Ben kahvaltımı onunla yaptım iki yudum ondan alsam 1 yudum çay içtim bir ısırık tost yedim falan öyle gitti
Ne zaman 159 a almıştın ne çok fiyat farkı var bende almak istiyorumNACG H2O Humidifier 400 Ml Ulrasonik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Ve Aroma Difüzörü H2o 4507 Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben 159 a aldım ama 419 olmuş şuan. Ben kahvaltımı onunla yaptım iki yudum ondan alsam 1 yudum çay içtim bir ısırık tost yedim falan öyle gitti
Beyaz renki 259 özelikleri aynı ise ay bende alayım güzelse içine aroma koyuonmuNe zaman 159 a almıştın ne çok fiyat farkı var bende almak istiyorum
Canım Kasım indirimlerinden almıştımNe zaman 159 a almıştın ne çok fiyat farkı var bende almak istiyorum
Ben koymuyorum ama koyuluyor içine aroma uçucu yağlarBeyaz renki 259 özelikleri aynı ise ay bende alayım güzelse içine aroma koyuonmuParlayanGece
Canım senın ıcın bıraz ınternetten baktımda üzülme,bir test daha yapıyorlarmıs bu durumda,belkı gecıcı bır durumdur,senın bebekte önde gıdıyor ya ben kendımdende şüphelendım acıkcası,bu haftasonu yıne iri bebek cıkarsa bende yaptırmayı düşünüyorum bu testi.velevki çıksa bile diyet programı uygularsın,endıselenme o yuzden.şurda zaten az vaktımız kaldı.Sonucum çıktısonra doktora gidicem göstermeye
Canım bencede diğer testi de yapar ona göre bakılır. Dikkat edersin hiç problem olmazSonucum çıktısonra doktora gidicem göstermeye
Direkt doktor dedi canım 5,5 6 cmMasallah bebisinizemyomunuz kac mm acaba benimde detayli ultrasonda 17x13 mm myom izlendi ama erken doguma sebep olur vs demedi perinatolog
Gidince doktora görcemm canımNoldu bir sknti mi var cnm
Yok üzülmüyorumm canımm o iyi olsun yeterCanım değer yüksek diye üzülme bir test daha yapıyorlar böyle durumlarda sanıyorum. Bu referans olmuyor galiba. Bir sor doktorun ne diyecek bakalım.
Ya çok teşekkür ederim
Ben de işte önden gittiği için ve ailede şeker olduğu için korkmuştum kesin çıkıcak dedim hattaCanım senın ıcın bıraz ınternetten baktımda üzülme,bir test daha yapıyorlarmıs bu durumda,belkı gecıcı bır durumdur,senın bebekte önde gıdıyor ya ben kendımdende şüphelendım acıkcası,bu haftasonu yıne iri bebek cıkarsa bende yaptırmayı düşünüyorum bu testi.velevki çıksa bile diyet programı uygularsın,endıselenme o yuzden.şurda zaten az vaktımız kaldı.
Belki direkt diyet der canım bakıcaz artııkCanım bencede diğer testi de yapar ona göre bakılır. Dikkat edersin hiç problem olmaz
Oooo süpermiş ben aç aç içmiştim ama bence de tadımgüzdlValla limonlu bir şey güzel tadı. Doktorum glikoz u verdi. Kahvaltını et çayini iç cayinla birlikte bunu iç yavaş yavaş dedi.
Bana tek doz alacak dedi onceden vardi benim asim su anlik aci yok ama sonraki gun baslamisti 4 yil once oldugumdaBende birazdan 2. Dozu olmaya gidiyorum
Benim de miyomum var 4 cmDirekt doktor dedi canım 5,5 6 cm
Gidince doktora görcemm canım
Yok üzülmüyorumm canımm o iyi olsun yeter
Ben de işte önden gittiği için ve ailede şeker olduğu için korkmuştum kesin çıkıcak dedim hatta
Belki direkt diyet der canım bakıcaz artıık
Aa bana başta söylemislerdi 2 doz diye, ilkinde bende de dediğin gibi ertesi gün ağrı olmuştu fakat şimdi olduğun aşı direkt ağrı yaptıBana tek doz alacak dedi onceden vardi benim asim su anlik aci yok ama sonraki gun baslamisti 4 yil once oldugumda
Gecmısler olsun pampaaaamKızlar selam günlerdir çok hastayım girmedim buraya. 5-6 gündür geçmeyen aralıklı gelen öksürük krizleri, burun tıkanıklığı, sanki sinüslerim dolu gibi. Ama öksürük canımı sıkıyor her türlü doğal metodu uygulamaya çalışıyorum. Korkuyorum öksürmekten bir şey olacak diye bebişime. Boğazım tahriş oldu hep acıyor .Yarın 26+0 oluyorum. Kontrolümüz var. Bebişim göreceğim. Bir de kbb uzmanına gideceğim bir baksın bakalım boğaz filan öksürük belki çare bulurum
Evet benim de kolumu tuttu suan kaldirmakta zorlaniyorum kolumuAa bana başta söylemislerdi 2 doz diye, ilkinde bende de dediğin gibi ertesi gün ağrı olmuştu fakat şimdi olduğun aşı direkt ağrı yaptı
Inanırmısın hafta sonu benımkıde boyleydı dun yazdım hatta belkı okumussundur,bazen boyle yapıyor benımkıde anlamıyorum neden,bende endıselenmıstım ama bugun kıpırdak gıbı meselaKizlar benim bebis 3 gundur tekme atmiyor. Normalde hergun guclu tekmeler atardi. Ama 3 gundur sadece icimde cok hafif kipirdanmalar kaymalar hissediyorum. Burda boyle soyleyen arkadaslar olunca normal korkma derdim ama insan kendi basina gelince tedirgin oluyordoktorum kontrole gittigimde, artik hergun tekmelerini daha sert hissedersin buyudugu icin demisti. Insallah iyidir bebegm
Allah allah ne kadar değişiyor doktorlar ya. Bana ilk su içtim diye yapılmadı. Başka gün gittim 5 dk içinde bitirmen lazım ve bu süreçte hiç bişey yemek içmek yok dediler. 2 bucuk saat birşey yemedim. Hangisi doğrusu anlamadım valla. Umarım güzel spnuçlar alırsın canımAynısı kuzum benimde. Kahvaltını edip çayını içerken yudum yudum iç dediler.