Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92

çok şükür sonu iyi

Ben yurtdışında olduğum için online bakıyorum.

Yaa bunu bende ne zamandır yazmak istiyordum. Bende panik olmaya başladım. Doğum sonrası ile ilgili akıcı kitap önerisi olan varsa da çok sevinirim
Doğum ve sonrası için bazı koçlar var instagrams. Çok detaylı incelemedim. Anladığım kadarıyla devamlı kurslar açılıyor. İçeriğini falan inceledikten sonra listeyi paylaşırım

Kızlar ben bebeğin hareketlerini birkaç gündür alt karnımda hissediyorum geçen hafta daha yukarıdaydı. Siz dr bu şekilde hissediyor musunuz kasık hizasında. 26+1 im bugün

Ben yurtdışında olduğum için online bakıyorum.
Ben de yurtdisindayim, benim dogum yapacagim hastanenin egitimleri var, onlara baslayacagim ocakta. Emzirme, bebek bakimi ve doguma yonelik egitimleri vardi, belki sizin orada da vardir.
Arkadaslarim aptamil ilk adimlarim uygulamasini onerdiler, ben de bir tanesine katildim, guzel geldi. Saatleri uydukca katilmaya calisacagim

Saol canım bir ay takip edelim bakalım inşallah düşer
Ben 2haftadır neler çekiyorum bir bilseniz bana 1ay demedi bakalım iki haftadır parmaklarımı günde 6sefer deliyorum kuzum sabah öğle ve akşam. Sıkı diyet ve ölçüm ile ilerliyoruz. Perşembe doktor randevum var bakalım Perşembe gününden sonra ne diyecek doktor

Kızlar ben bebeğin hareketlerini birkaç gündür alt karnımda hissediyorum geçen hafta daha yukarıdaydı. Siz dr bu şekilde hissediyor musunuz kasık hizasında. 26+1 im bugün
26+6 dayım ben de her yerimde hissediyorum bazen dediğin gibi çok çok aşağı da. Doktora sordum bugün hani serviksle alakalı mı acaba diyo yok dedi yetti bana cncmc
5 çıkmıştı kuzum

Geçmiş olsun canım
Sanada geçmiş olsun canım benim maya91
Sağol canımm senin kaç çıkmıştı?bana doktor öyle takip edelim falan demedi de. İşte ne yemek gerektiğini yememem gerekenleri falan söyledi. Evde varsa cihaz ölçebilirsin dedi yemeklerden 1 saat sonra. Açlık ölç falan demedi ama

Ben 2haftadır neler çekiyorum bir bilseniz bana 1ay demedi bakalım iki haftadır parmaklarımı günde 6sefer deliyorum kuzum sabah öğle ve akşam.14gündür bir gram dahi şekerli bişey tatlı matlı hiç bişey yemedim. Beyaz ekmek pirinc makarna hamur hiç biri yok . Saati saatine yiyeceklerim ve ara öğünlerim. Bir de miktarı da belli ne eksik ne fazla yemek yok. ne kadar zormuş şu hamilelikte Dokturun şu lafı beni çok etkilemişti şekerin yükseldigi an bebeğinde şekeri yükseklir. Sırf evladı için insan ağzına tatlı birşey sokmuyormuş krizede girsem direniyorum valla. Sıkı diyet ve ölçüm ile ilerliyoruz. Perşembe doktor randevum var bakalım Perşembe gününden sonra ne diyecek doktor Maviesra
Böyle yazmıştım da iletilmemiş

Canım bana 75lik yaptılar. Çünkü bildiğim kadarıyla 50likte şeker çıkınca tekrar 75lik yapıyorlar garanti olsun diye. 75likte 1.saat tokluk 200cikmisti. Ben endokrinoloji ve diyetisyene gittim bunların dediklerine göre ilerliyorum.

Doktorum hiç öyle yapalım falan demedi direkt yediklerimize dikkat edelim dedi. Çok yükleme yapma taraftarı değil. İşte ölçüm yaparsın dedi. Ne biçim iş ya yediğimize içtiğimize dikkat etmek zorundayız

Senin çok yüksek çıkmamış şekerin o yüzden böyle yönlendirdi bencee

Benim arkadaşımda vardı bende hep korkardım hamilelikte bende yaşar mıyım diye. Cidden zormuş.. çünkü insanın canı hamilelikte istiyor hele kısıtlaninca tamamen istiyor. Ama işte yersek riskleri var o yüzden dikkatlice devam kuzum

Ne önerdiler ne yasak yarın bende dahiliye gidiyom diyet ve cihaz alcakmisim
Henüz görüsmeye gitmedim telefon görüsmesi yaptık diyetisyenle tatlı şeyler hamur işi yasak tambuğdaylı ekmek dediler. Sabah 1 dilim tam buğday ekmeğine peynir avakoda domates falan konulup yenilecek. Çiğ badem çiğ fındık. Zeytinyağı, avakado yağı veya ceviz yağı kullanmamı söylediler. Meyve olarak elma kivi önerdiler. Armut, mandalina, portakal dediler günde 1 tane sadece mandalina 2 tane. Patates muz kesinlikle yok.

Sanki daha önce tatlısız yaşayamıyormusum gibi hissediyorum cok tuhaf aşırı canım cekiyor. Beyaz ekmeksiz doyduğumu hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…