- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.161
Tebrikler Allah kucaginiza almayida nasip etsin belirtilerniz varmiydiYa tebrikler test yaptıracaktınız sanırım siz de bugün kaç çıktı acabaa çok sevindim sizin adınızaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler Allah kucaginiza almayida nasip etsin belirtilerniz varmiydiYa tebrikler test yaptıracaktınız sanırım siz de bugün kaç çıktı acabaa çok sevindim sizin adınızaa
gecıkmenın 2.günü akşamı cıkmıstı, ama malesef kımyasalla sonuclandı. gebe kaldık dıye sevınıyoruz bır de kımyasal dıye bı tanım cıkıyo ya. umarım bır daha karsılasmam kımsenın de allah basına vermesnSizin 60ciktiginda adetiniz gecmismiydi belkide erken test yptrdigim icin beta yukselmedi blmyrm
ilk 4 gün gecikti hamileyim sandım dr gitim gebe değilmişim sonra ilaca başladım ilaç bitmeden adet olursun dedi aldım ilacı bitiridim bitirdikten tam 15 gün sonra hastalandım sonrada zaten devleti bırakıp özele geçtimAaa çok şaşırdım neden olmuş peki? Bir de kendiliğinden mi oldun adet yoksa bir şey yaptın mı? Kusura bakma çok soru sordum
Kimyasal gebelik nasil oluyor deger gerimi dusuyorgecıkmenın 2.günü akşamı cıkmıstı, ama malesef kımyasalla sonuclandı. gebe kaldık dıye sevınıyoruz bır de kımyasal dıye bı tanım cıkıyo ya. umarım bır daha karsılasmam kımsenın de allah basına vermesn
Amin canim çok istiyoruz bebişimiz olsun diye ama Belkide çok acele ediyoruz benim yaştan dolayi endise ediyorum 30yaşindayim 2bucuk sene oldu evleneli en azndan zmn keybetmeden tedaviye başlamak istyrmgecıkmenın 2.günü akşamı cıkmıstı, ama malesef kımyasalla sonuclandı. gebe kaldık dıye sevınıyoruz bır de kımyasal dıye bı tanım cıkıyo ya. umarım bır daha karsılasmam kımsenın de allah basına vermesn
sendr bendensin benim de sadece belim ağrıyor birde başım dönüyorSAT 25kasim BAT 20aralik testim negatif reglime 5gun var ama kasiklarim cok agriyo
evet. ıkı gunder bır kanda beta hcg yaptırdım artış olmadı, düşmeye başladı sonuç ve tam adet gecıkmesının 10. gününde kanamam başladı. kanama bıttıgınde doktora gıttım kontrola rahmin temızlendıgını ve aralık vermeden devam etmem gerektıgını soyledı. ve benı adet gecıkmesını en az bı rhafta bekle oyle kan ver dıye de uyardı. ama tabı ınsan merak edıyor yıne de :)Kimyasal gebelik nasil oluyor deger gerimi dusuyor
Ayy gunler yerinde sayiyor sanki gecmek bilmedi şu 4gun inşallah guzel haberler alirizsendr bendensin benim de sadece belim ağrıyor birde başım dönüyor
ben de cok ıstıyorum ama en az 1 sene deneyın dıyorlar. ben de 30 yasındayım. denemelere tam ne zaman basladın canım? cunku denemelerın 6.ayından itibaren artık gebe kalma ıhtımalı yukselıyormus. baktın olmuyor o zaman tedavı yollarını seç hemen kafanda kurma derim ben yüreğini ferah tutAmin canim çok istiyoruz bebişimiz olsun diye ama Belkide çok acele ediyoruz benim yaştan dolayi endise ediyorum 30yaşindayim 2bucuk sene oldu evleneli en azndan zmn keybetmeden tedaviye başlamak istyrm
Gelde bekle dediğin gibi insan meraktan ölüyor hele bide evdeysen çalismiyordan durmadan bitmeyen acabalar kendini dinlemelerevet. ıkı gunder bır kanda beta hcg yaptırdım artış olmadı, düşmeye başladı sonuç ve tam adet gecıkmesının 10. gününde kanamam başladı. kanama bıttıgınde doktora gıttım kontrola rahmin temızlendıgını ve aralık vermeden devam etmem gerektıgını soyledı. ve benı adet gecıkmesını en az bı rhafta bekle oyle kan ver dıye de uyardı. ama tabı ınsan merak edıyor yıne de :)
2 senedir hiç korunmadim canim bu ayda olmazsa artik aşilama yaptrcm ocakta butun testleri yaptrdik eşimle ama hiç bir problem cikmadi sebebsiz inferlite dendiben de cok ıstıyorum ama en az 1 sene deneyın dıyorlar. ben de 30 yasındayım. denemelere tam ne zaman basladın canım? cunku denemelerın 6.ayından itibaren artık gebe kalma ıhtımalı yukselıyormus. baktın olmuyor o zaman tedavı yollarını seç hemen kafanda kurma derim ben yüreğini ferah tut
ama inan ben pısman oldum erkenden öğrenip hastanelerde kan vermeye. bu sefer de arttı mı dıye merak edıyosun ve o daha kotu belırsızlık o bekleyıs. çünkü belli bir rakama ulasmadan zaten bebegın kesesını bıle goremıyosun bıraz sabırlı olmaya calıs kendını baska seylere ver ne bılıyım ama odaklamaGelde bekle dediğin gibi insan meraktan ölüyor hele bide evdeysen çalismiyordan durmadan bitmeyen acabalar kendini dinlemeler
rabbim gönlüne göre versin canım benim. inşAllah çok kısa bır zaman sonra pozıtıfı gorursun :)2 senedir hiç korunmadim canim bu ayda olmazsa artik aşilama yaptrcm ocakta butun testleri yaptrdik eşimle ama hiç bir problem cikmadi sebebsiz inferlite dendi
Tam olarak aynı benim de öyle canım2 senedir hiç korunmadim canim bu ayda olmazsa artik aşilama yaptrcm ocakta butun testleri yaptrdik eşimle ama hiç bir problem cikmadi sebebsiz inferlite dendi
Bende yaşdan dolayı istiyorum . Hemde hep istemişimdir evlenmeden öncende .Amin canim çok istiyoruz bebişimiz olsun diye ama Belkide çok acele ediyoruz benim yaştan dolayi endise ediyorum 30yaşindayim 2bucuk sene oldu evleneli en azndan zmn keybetmeden tedaviye başlamak istyrm
Deniycem bakalimama inan ben pısman oldum erkenden öğrenip hastanelerde kan vermeye. bu sefer de arttı mı dıye merak edıyosun ve o daha kotu belırsızlık o bekleyıs. çünkü belli bir rakama ulasmadan zaten bebegın kesesını bıle goremıyosun bıraz sabırlı olmaya calıs kendını baska seylere ver ne bılıyım ama odaklama
İnşallah Allah herkesin gonlune gore versin psikolojik olarak zor bi surecrabbim gönlüne göre versin canım benim. inşAllah çok kısa bır zaman sonra pozıtıfı gorursun :)
Siz kac senedir deniyorsunuzBende yaşdan dolayı istiyorum . Hemde hep istemişimdir evlenmeden öncende .
yok yok gebelik yok o kesin bence folik asit acıktırıyor yada hamile kalma isteği sürekli yeme isteğine de dönüşebilir. valla aç gezerdik gıkım çıkmazdı. şimdi ne yiyim ne yesem dolanıyorumFolik asit iştah açmaz ama gebelik varsa aciktirir bende reglden önce öyle bir iştahım açıldı öyle böyle değildi
Eminsen bişey diyemem ama bildiğim acıktırmaz ilaçtan ilaca değişebilirde belki bende içiyorum hiç acıkma yok folik asitten önce daha çok acikiyordum içtiğimden beri yok iştahyok yok gebelik yok o kesin bence folik asit acıktırıyor yada hamile kalma isteği sürekli yeme isteğine de dönüşebilir. valla aç gezerdik gıkım çıkmazdı. şimdi ne yiyim ne yesem dolanıyorum