Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Umarim 🤗 bazen gec dollenme olabiliyormuş sanirim belki ondanda çikmamiş olabilir hayirlisi adet gunumu beklycm adet gecikmesi olursa kaset test yapmayi dusunuyorum cuma gunu ama gunler nasil gecicek bilmiyorum 🥴🤦
Yani yumurtlamadan eminseniz geç döllenme olmaz. Ama tahmini yumurtlamanız geç bir tarihte olduysa elbette olabilir. Günlerin geçmesi zor ama yapacak bir şey yok ya hepimizin çilesi bu.

Kızlar bugün öğlen başlayan sol yumurtalık tarafımda ağrı var bacağıma falan vuruyor ağrısı acaba yumurtlamamı mıdır ovu testi yapamıyorum şuan akşam 10 gibi yapabilicem hemende çatlamaz herhalde dimi😅

Benim adetime birkaç gün var canım ben çatlatma iğnesi oldum 13. 14. günleri doktor test yap dediği için Salı çarşamba yapıcam
Birlikte yaparız ozaman inş pozitif sonuç alırsın benım bugün bat günü hıc hasta olacakmış gibi hissediyorum hayrlısı artık ben de yarın sabah yaparım heralde test

Selamm kızlar, BAT 3-4-5 ocak olan var mı ne durumdasınız :) Ben ilk defa bu ay yumurtlama takip ediyrorum daha bi koyulaşma olmadı. Telefon ayrı gösteriyor, uygulama ayrı bakalım test ne diyecek :halay:

Kızlar birşey sorcam yarın sabah sağlık ocağına gitsem Orda kan testinden anlaşılır mı gebelik olup olmadığı aynı gün içinde ? Eşimle kan uyuşmazlığımız var hemen doktora mı gitmeliyim belki iğne yaparlar varsa tabi gebelik

ilk 4 gün gecikti hamileyim sandım dr gitim gebe değilmişim sonra ilaca başladım ilaç bitmeden adet olursun dedi aldım ilacı bitiridim bitirdikten tam 15 gün sonra hastalandım sonrada zaten devleti bırakıp özele geçtim
Anladım iki adet arası baya uzun sürmüş ozaman. Teşekkür ederim cevap için

Selamm kizlar bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum. Bugun 6.gun hicbir belirti yasamadim henuz. Umarım hepimiz cift cizgileri goruruz
Hayırlısı olsun🙏 12. Güne herhangi bir belirti yaşarsanız da zaten iğne etkisi olacaktır o yüzden çok kendinizi dinlememeye çalışın. 13-14. Günü test yapın en doğru ve kesin zaman 14. Gün. İğne etkisi de bitmiş olacaktır. güzel haberleriniz ve haberlerimiz olsun inşallah 😍🙏

Kızlar birşey sorcam yarın sabah sağlık ocağına gitsem Orda kan testinden anlaşılır mı gebelik olup olmadığı aynı gün içinde ? Eşimle kan uyuşmazlığımız var hemen doktora mı gitmeliyim belki iğne yaparlar varsa tabi gebelik
Git canım anlaşılır orada zaten sabahtan git öğlene çıkmış olur olur sonuçlar sonuca göre danışırsın

Kesinlikle öyle o yüzden erken yumurtlamayı seviyorum senin kaç gün varr ,😍😍😍
Eva ya benim sağ kasık ağrım sabah yoktu gün içinde epey yoruldum yarım saat önce geri geldi ağrı. Bildiğin yumurtamın ağrıdığını hissediyorum hep psikolojik dedim ama yok bu resmen ağrıyor çok moralim bozuldu acaba kist falan mı oldu 🫤 arada göğüs uçlarıma sızı gelip gidiyor adet olacakmışım gibi süzülüp geçiyor sürekli çişim geliyor ama yanma falan yok rengi de normal enfeksiyon olsa anlardım. Kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama baya canım sıkıldı bu duruma bir haftam var mense

Kan uyuşmazlığı ilk çocukta gebelikte bir tedavisi yok zaten çocuk doğunca yapılıyor acele etmeni gerektirecek birşey değil canım

Eva ya benim sağ kasık ağrım sabah yoktu gün içinde epey yoruldum yarım saat önce geri geldi ağrı. Bildiğin yumurtamın ağrıdığını hissediyorum hep psikolojik dedim ama yok bu resmen ağrıyor çok moralim bozuldu acaba kist falan mı oldu 🫤 arada göğüs uçlarıma sızı gelip gidiyor adet olacakmışım gibi süzülüp geçiyor sürekli çişim geliyor ama yanma falan yok rengi de normal enfeksiyon olsa anlardım. Kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama baya canım sıkıldı bu duruma bir haftam var mense
Canını sıkma bazen yumurtlama agrısı uuzn oluyor bebişyoksa bile. Ki catladıgını gördysen kist olmamıştır iyi düşün bunlar belirti de aynı zmanda🤗 bu yaşadıklarını bende yasadım 5 gun önce başladı cok agrı adet agrııs ve bel bacak ile seni anlıyorum ınsllah yerlesme agrısı yasamısızdr

X