• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Doktor garanti olsun çarşamba günü gel kan ver dedi maalesef beklemek zorunda kaldım 🥹
Canım benim yarın sabah 2.5 günüm kalmış olacak. Çünkü 5 Aralık gecesi çatladı o anı hatırlıyorum gece 10 gibiydi. Bugün 15.00 gibi eşimle alışverişe çıktık çok yoğun bir andı o andan beri sanki yumurtamı çatladığı anki gibi yumurta çatlamasa belirtileri yaşıyorum minik minik batmalar var 2 kasığımda ve belimde Sen de böyle şeyler yaşadın mı acaba. Rahimimin içinde de resmen yumurtlama ağrısı var vücut ısım yüksek olduğu için yumurtlama olabileceğini ihtimalini vermiyorum

Canım benim yarın sabah 2.5 günüm kalmış olacak. Çünkü 5 Aralık gecesi çatladı o anı hatırlıyorum gece 10 gibiydi. Bugün 15.00 gibi eşimle alışverişe çıktık çok yoğun bir andı o andan beri sanki yumurtamı çatladığı anki gibi yumurta çatlamasa belirtileri yaşıyorum minik minik batmalar var 2 kasığımda ve belimde Sen de böyle şeyler yaşadın mı acaba. Rahimimin içinde de resmen yumurtlama ağrısı var vücut ısım yüksek olduğu için yumurtlama olabileceğini ihtimalini vermiyorum
Benimde 3 aralıkta çatladı bence hissetmiştim. Akıntıyıda görmüştüm. Son 3 gündür aralıklı adet sancısı ve aralıklı bel ağrısı gidip geliyor. Sanki adet olmuşum hissi var üstümde. Bence yarın test yapmalısın 🍀

Kızlar selam. Takviyelerinizi hamile kalana kadar kullanıyor musunuz, yani paket bitince yeni pakete mi geçiyorsunuz?

Canını sıkma bazen yumurtlama agrısı uuzn oluyor bebişyoksa bile. Ki catladıgını gördysen kist olmamıştır iyi düşün bunlar belirti de aynı zmanda🤗 bu yaşadıklarını bende yasadım 5 gun önce başladı cok agrı adet agrııs ve bel bacak ile seni anlıyorum ınsllah yerlesme agrısı yasamısızdr
Esime eczaneden ovulasyon testi aldırdım kırmızı çıkmadı yani çatlamış en azından şuan yumurtlama yok. Ama yaşadığım şey ne anlayamıyorum bacaklarım çok ağrıyor belim ağrıyor
Ovulasyonu ekliyorum

Eklentiler

• IMG_0186.jpeg
    IMG_0186.jpeg
    67,1 KB · Görüntüleme: 70
Arkadaşlar birşey sorabilir miyim yumurta takibini doktorunuzun kendisi mi diyor yapalım mı diye ben henüz 4 aydır deniyorum çok bi bilgim de yok ama bi sene olmadan birşey yapamayız diyorlar hep

Arkadaşlar birşey sorabilir miyim yumurta takibini doktorunuzun kendisi mi diyor yapalım mı diye ben henüz 4 aydır deniyorum çok bi bilgim de yok ama bi sene olmadan birşey yapamayız diyorlar hep
Devlette bir sene şartı var ama özeldeki doktorlarda öyle bir şart yok

Esime eczaneden ovulasyon testi aldırdım kırmızı çıkmadı yani çatlamış en azından şuan yumurtlama yok. Ama yaşadığım şey ne anlayamıyorum bacaklarım çok ağrıyor belim ağrıyor
Ovulasyonu ekliyorum
Çatlayınca siliklşyor ama hemen. Yanı pik patlamadan olur. Bence yumrutlama deglll yerlesmedir o 🙃🙈🙈. Benmd e yumurtlama agrım cok 3den beri sağlı sollu bole mınık ama nasıl miniklkkk batmalar 😀

Çatlayınca siliklşyor ama hemen. Yanı pik patlamadan olur. Bence yumrutlama deglll yerlesmedir o 🙃🙈🙈. Benmd e yumurtlama agrım cok 3den beri sağlı sollu bole mınık ama nasıl miniklkkk batmalar 😀
Tam 7 gün gösteriyor uygulama mense
taş kum bişey döksem böyle mi olur ki ağrı ateş yanma vs olmaz mı

Kizlar ocak ayında Aşilamaya başlamayi dusunuyorum devlet hastanesinde yaptirip hamile kalan varmi özelemi gitsem kafam karişik.veya şu anda aşilama aşamasindamisinz💜

Tam 7 gün gösteriyor uygulama mense
taş kum bişey döksem böyle mi olur ki ağrı ateş yanma vs olmaz mı
Canım benimde 6 gün gösteriyor uygulama bende dün yaşadım dediğini çok iş yaptım bazayı aç kapat derken belim kalçam kasığım dün öyle bir tutuldu ki sabahta vardı ağrısı bütün gün dinlendim anca kendime geldim.

Kızlar merhaba.Ben şuan yumurtlama dönemi içerisindeyim .Gebe kalmamı kolaylaştıracak tavsiyeleriniz var mı .Yani ne yesem daha çok destekler 🤷

Back