Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    0
Evet o sürelerde başlıyor zaten inşallah bu şekilde devam eder ilerisi olmaz canım
İnsallah canim aylardir yedigim igneler, hamile kalmak icin verdigim mucadele hepsi simdiden unutuldu gibi zaten cok garipmis carsamba bebegi gorursem saglikla, gercekten hamileligime inanicam artik hala inanasim gelmiyor

İnsallah canim aylardir yedigim igneler, hamile kalmak icin verdigim mucadele hepsi simdiden unutuldu gibi zaten cok garipmis carsamba bebegi gorursem saglikla, gercekten hamileligime inanicam artik hala inanasim gelmiyor
Evet insan bi garip oluyor ama ben pozitif düşünüp o şekilde kendimizi Motive etmekten yanayım.
Illa tedirginliğim var ama herşey iyi olacak yolunda gidecek hiç birşey düşünme diyip duruyorum kendime.
Tabi kese Bebiş kalp atımı bunlar en önemli faktörler zaten anca bende öyle adapte olucam ama aylardır negatif görmekten o kadar yorulmuşum ki çıkan çift çizginin tadını çıkartıyorum şuan
Herşey iyi olacak merak etme

İnsallah hepimiz icin duam saglikla bebislerimizi dogurup buyutmek her adimi ayri zahmet, ayri heyecan,ayri kalp carpintisiymis bu surecin
Allah isteyen emek veren, guzelce buyutebilecek gozunden sakinacak her kadina anneligi tattirsin insallah❤

Kesinlikle öyle canım çokça amin

Kızlar 4 haftalık değil de sanki 4 aylık bir göbeğim var gerginn patlıcak gibi sizin de öyle miiii
Evet çok şişkinlik oluyor zaten sonra da yerini bebeğe bırakıyor
Kizlar ben geldimmm
Hosgeldin aramıza hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Oy seninkiler minikmiş daha
Evet kuzum küçükler ya hele küçüğüm çok üzülüyorum ona bu kadar erken düşünmüyordum 3.bebegi

Olsun vardır bunda da bi hayır beraber büyürler fazla ara vermekte iyi değil

kızlar değerim perşembe günü 98.8 di bugün 365.5 çıktım iki katı artmamış

Kızlar sizde de korku oluyor mu uykuda musallat gibi uğraşıyorlar bu gün benimle.
çok dua okudum kendime ama gözüm daldığı anda bişeyler oluyor ne yapmaliyim

Olsun vardır bunda da bi hayır beraber büyürler fazla ara vermekte iyi değil
Evet ya ilk başta üzüldüm falan ama vardır Rabbimin bir hikmeti dedim belki Ramazan ayi hürmetine sağlıkla sıhhatli bir kız çocuğu nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…