İnsallah canimEvet o sürelerde başlıyor zaten inşallah bu şekilde devam eder ilerisi olmaz canım
Olmasın ya olduğu zaman insan çok korkuyor keşke benimde olmasabende hayir ya hic olmuyor hic belirtim yok ara sira gogus sancisi oluyor baska hic bir sey . bende ondan tedirginim
Evet insan bi garip oluyor ama ben pozitif düşünüp o şekilde kendimizi Motive etmekten yanayım.İnsallah canimaylardir yedigim igneler, hamile kalmak icin verdigim mucadele hepsi simdiden unutuldu gibi zaten cok garipmis carsamba bebegi gorursem saglikla, gercekten hamileligime inanicam artik hala inanasim gelmiyor
İnsallah hepimiz icin duam saglikla bebislerimizi dogurup buyutmekEvet insan bi garip oluyor ama ben pozitif düşünüp o şekilde kendimizi Motive etmekten yanayım.
Illa tedirginliğim var ama herşey iyi olacak yolunda gidecek hiç birşey düşünme diyip duruyorum kendime.
Tabi kese Bebiş kalp atımı bunlar en önemli faktörler zaten anca bende öyle adapte olucam ama aylardır negatif görmekten o kadar yorulmuşum ki çıkan çift çizginin tadını çıkartıyorum şuan
Herşey iyi olacak merak etme
Kesinlikle öyle canım çokça aminİnsallah hepimiz icin duam saglikla bebislerimizi dogurup buyutmekher adimi ayri zahmet, ayri heyecan,ayri kalp carpintisiymis bu surecin
Allah isteyen emek veren, guzelce buyutebilecek gozunden sakinacak her kadina anneligi tattirsin insallah❤
Aynen öyle şimdi saçma bir bel ağrım var meselaOlmasın ya olduğu zaman insan çok korkuyor keşke benimde olmasa
Evet çok şişkinlik oluyor zaten sonra da yerini bebeğe bırakıyorKızlar 4 haftalık değil de sanki 4 aylık bir göbeğim var gerginn patlıcak gibi sizin de öyle miiii
Hosgeldin aramıza hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinKizlar ben geldimmm
Evet kuzum küçükler ya hele küçüğüm çok üzülüyorum ona bu kadar erken düşünmüyordum 3.bebegiOy seninkiler minikmiş daha
Olsun vardır bunda da bi hayır beraber büyürler fazla ara vermekte iyi değilEvet çok şişkinlik oluyor zaten sonra da yerini bebeğe bırakıyor
Hosgeldin aramıza hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Evet kuzum küçükler ya hele küçüğüm çok üzülüyorum ona bu kadar erken düşünmüyordum 3.bebegi
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelam kızlarsat 07.02.2025 bugun 593 beta hcg ile artık aranızdayım
Sıkmasın rahat giyininAy taytım sıkıyor deliricem tayt sıkar mııı
Gri eşofman mod onSıkmasın rahat giyinin
Ya inşallah bu gelip geçici biseydir gerçekten cok tadımı kaçırıyor benim. Normal olduğunu biliyoruz tamam ama yine de rahatsız ediyorAynen öyle şimdi saçma bir bel ağrım var mesela
Kesinlikle öyle sanırım 12 hafta sürecek böyle vücudun alışması vs derken hop oturup hop kalkıcazYa inşallah bu gelip geçici biseydir gerçekten cok tadımı kaçırıyor benim. Normal olduğunu biliyoruz tamam ama yine de rahatsız ediyor
Canım %60 65 civarında artışın olmuş moralini bozma ben artışında olumsuz bir durum görmedim takipte kalllkızlar değerim perşembe günü 98.8 di bugün 365.5 çıktım iki katı artmamış
Evet ya ilk başta üzüldüm falan ama vardır Rabbimin bir hikmeti dedim belki Ramazan ayi hürmetine sağlıkla sıhhatli bir kız çocuğu nasip ederOlsun vardır bunda da bi hayır beraber büyürler fazla ara vermekte iyi değil
Ay inşallah bide kız bebiş tadarsınEvet ya ilk başta üzüldüm falan ama vardır Rabbimin bir hikmeti dedim belki Ramazan ayi hürmetine sağlıkla sıhhatli bir kız çocuğu nasip eder
Yüzde 60 yeterli diyorlar canımkızlar değerim perşembe günü 98.8 di bugün 365.5 çıktım iki katı artmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?