Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    0
1 saat geç yapmış oldum sanırım olmaz bugün biraz fazla bulantım var benim yemek yiyemiyorum artık hemen bulanıyorum uykumda geldi uyuyum dedim kaçmış
Ben geçen gün oğlumu uyuturken uyuyup kalmisim 2 buçukta büyük oğlan da okuldan çıkıyor bir uyandım 14.40 çocuk okulda kaldı koştum gittim hemen

Ben geçen gün oğlumu uyuturken uyuyup kalmisim 2 buçukta büyük oğlan da okuldan çıkıyor bir uyandım 14.40 çocuk okulda kaldı koştum gittim hemen
Çoğu zaman uyuyorum bende önceki bebetom böyle değildi bu çok uyku yapıyor

Heterozigotları doktorlar önemsemiyor ama ben dahil düşük yapanlarda hep heterozigot da olsa pıhtılaşma çıkıyor. Bu sefer inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri
Birkaç farklı test sonucum da böyle çıktığı için önlem alınması gerekir dediler inşallah

Emin değilim ama en azından 7 hafta olsun istiyorum

Kızlar 4 haftalık değil de sanki 4 aylık bir göbeğim var gerginn patlıcak gibi sizin de öyle miiii

Kızlar 4 haftalık değil de sanki 4 aylık bir göbeğim var gerginn patlıcak gibi sizin de öyle miiii
Benim de oyle inanilmaz komigime gidiyor,ogrendigim gunden beri gizlemek icin bol seyler giyiyorum ben ama progestan igne kullandigim icin gaz da oluyorum diye dusunmustum, igne yapiyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…