Ay hahaha ama çok komik duruyor evet ve tatlıBenim de oyle inanilmaz komigime gidiyor,ogrendigim gunden beri gizlemek icin bol seyler giyiyorumben ama progestan igne kullandigim icin gaz da oluyorum diye dusunmustum, igne yapiyor cunku
Ben ilk kez kullanıyorum iğneyi.Doğumdan ne kadar önce iğneyi bıraktınız
Canım bizim seyrimiz çok benziyor . Bende 33 yaşındayım 3. Bebeğimi bekliyorumCanım yaş 32 İstanbul 3. Çocuk sat 29 Ocak tahmini doğum 3 Kasım kese kalp atisi cuma gunune
Benim de oyle ve panik oluyorum simdiden boyleyse ben kac kg ile tamamlarim sureci diyeAy hahaha ama çok komik duruyor evet ve tatlı
Dün arkadaşlarla toplandık eşime dedim şu göbeğime bak ya uff falan yapıyorum o da ne güzel işte millet gösterir sen ufluyosun diyordedim tamam da 1 aylık gibi değil ki 4 aylık bu cinsiyet sormasınlar bi de bana
Hanginiz doğum yapmadınız mıBen ilk kez kullanıyorum iğneyi.
HayırHanginiz doğum yapmadınız mı
Evett canım benim Kesinlikle öyle diğer hamileliklerimde hemen bi şişkinlik olmuştuKızlar 4 haftalık değil de sanki 4 aylık bir göbeğim var gerginn patlıcak gibi sizin de öyle miiii
Ben kızım da 16 kg almıştımBenim de oyle ve panik oluyorum simdiden boyleyse ben kac kg ile tamamlarim sureci diyemevcut kotlarimin hepsi yuksel bel oldugu icin inanilmaz rahatsiz hissediyorum, taytlar sıkıyor, esofmanlar en iyi arkadasim
Ben dayamadım cumaya cektim 6+2 oluyorum bakalımEmin değilim ama en azından 7 hafta olsun istiyorum
Ooo masallah buyutmussunOğlum var 12 yaşında
aramıza hoşgeldin sağlıklı ilerlesin inşallahSelam kızlarsat 07.02.2025 bugun 593 beta hcg ile artık aranızdayım
Ben hatırlıyorum 36 no ayağım 40 a çıkmıştıEvett canım benim Kesinlikle öyle diğer hamileliklerimde hemen bi şişkinlik olmuştuama hep böyle mi devam ediyordu onu hatırlamıyorum
bende hayir ya hic olmuyor hic belirtim yok ara sira gogus sancisi oluyor baska hic bir sey . bende ondan tedirginimCanım kasık batması oluyor mu sende
Yaaa öyle mi iki oğlum var biri 6 buçuk yaşında diğeri 2 buçuk seninkilerCanım bizim seyrimiz çok benziyor . Bende 33 yaşındayım 3. Bebeğimi bekliyorumsenin bebeler kaç yaşlarında
Hoşgeldin sağlıkla ilerlesinKizlar ben geldimmm
Sürekli belirti olmaz ki canım zaten.bende hayir ya hic olmuyor hic belirtim yok ara sira gogus sancisi oluyor baska hic bir sey . bende ondan tedirginim
Oy seninkiler minikmiş dahaYaaa öyle mi iki oğlum var biri 6 buçuk yaşında diğeri 2 buçuk seninkiler
Selam benimde 8 martta kanda beta 693 gelmişti. Kese görmeye ne zaman çağırdı doktorunuz.Selam kızlarsat 07.02.2025 bugun 593 beta hcg ile artık aranızdayım
Ay ne guzel, benim ilk gebeligimBen kızım da 16 kg almıştımdoğumdan sonra 9 kg gitmişti sonrada emzirme vs bence veriliyor o süreç o kadar da korkulacak değil eski fit halimize yine döneriz şaka bi yana güzelce geçsin hamileliğimiz bulantılar kusmalar olmasın sonrasını sonra düşünücez artık
Evet o sürelerde başlıyor zaten inşallah bu şekilde devam eder ilerisi olmaz canımAy ne guzel, benim ilk gebeligimbenim besinci haftaya girdigim gun le beraber bulanti ve mide yanmalarim basladi malesef, kusma duzeyi degil ama hep tatsiz
Evet tabiki isin girgiri bunlar, saglikla kucagimiza alalim yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?