Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    0
Benim de oyle inanilmaz komigime gidiyor,ogrendigim gunden beri gizlemek icin bol seyler giyiyorum ben ama progestan igne kullandigim icin gaz da oluyorum diye dusunmustum, igne yapiyor cunku
Ay hahaha ama çok komik duruyor evet ve tatlı
Dün arkadaşlarla toplandık eşime dedim şu göbeğime bak ya uff falan yapıyorum o da ne güzel işte millet gösterir sen ufluyosun diyor dedim tamam da 1 aylık gibi değil ki 4 aylık bu cinsiyet sormasınlar bi de bana

Benim de oyle ve panik oluyorum simdiden boyleyse ben kac kg ile tamamlarim sureci diye mevcut kotlarimin hepsi yuksel bel oldugu icin inanilmaz rahatsiz hissediyorum, taytlar sıkıyor, esofmanlar en iyi arkadasim

Kızlar 4 haftalık değil de sanki 4 aylık bir göbeğim var gerginn patlıcak gibi sizin de öyle miiii
Evett canım benim Kesinlikle öyle diğer hamileliklerimde hemen bi şişkinlik olmuştu ama hep böyle mi devam ediyordu onu hatırlamıyorum

Benim de oyle ve panik oluyorum simdiden boyleyse ben kac kg ile tamamlarim sureci diye mevcut kotlarimin hepsi yuksel bel oldugu icin inanilmaz rahatsiz hissediyorum, taytlar sıkıyor, esofmanlar en iyi arkadasim
Ben kızım da 16 kg almıştım doğumdan sonra 9 kg gitmişti sonrada emzirme vs bence veriliyor o süreç o kadar da korkulacak değil eski fit halimize yine döneriz şaka bi yana güzelce geçsin hamileliğimiz bulantılar kusmalar olmasın sonrasını sonra düşünücez artık

Canım bizim seyrimiz çok benziyor . Bende 33 yaşındayım 3. Bebeğimi bekliyorum senin bebeler kaç yaşlarında
Yaaa öyle mi iki oğlum var biri 6 buçuk yaşında diğeri 2 buçuk seninkiler

Ay ne guzel, benim ilk gebeligim benim besinci haftaya girdigim gun le beraber bulanti ve mide yanmalarim basladi malesef, kusma duzeyi degil ama hep tatsiz
Evet tabiki isin girgiri bunlar, saglikla kucagimiza alalim yeter ki

herşey olacağına varır kendimi sakin tutmaya çalışıyorum tamam destekleriniz için çok teşekkür ederim kadın kadına çok güçlüyüz bence biz kadınlar gerçekten Harikayız

Ay ne guzel, benim ilk gebeligim benim besinci haftaya girdigim gun le beraber bulanti ve mide yanmalarim basladi malesef, kusma duzeyi degil ama hep tatsiz
Evet tabiki isin girgiri bunlar, saglikla kucagimiza alalim yeter ki
Evet o sürelerde başlıyor zaten inşallah bu şekilde devam eder ilerisi olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…