Şuan bende de şişkinlik var ama ama daha çok yeni sanırım benim ki çok yediğim için kendi kilomEvett canım benim Kesinlikle öyle diğer hamileliklerimde hemen bi şişkinlik olmuştuama hep böyle mi devam ediyordu onu hatırlamıyorum
Canım 10. Haftanda o zaman ağrı sızı bir belirti var mıydıAmin inşallah ilk 12 hafta benim için zor geçecek
Ben oruç tutuyorum, bir de eskisi gibi sağlıksız yemeyince öncesinden fit oldumKızlar 4 haftalık değil de sanki 4 aylık bir göbeğim var gerginn patlıcak gibi sizin de öyle miiii
Canım merak etme benim de o şekilde ama araştırdım kimi yerlerde 2-3 günde 2 katına çıkmalı diyor. Kimi yerlerde %66 civarı artış üstü diyorlar. Başta stres yapmadım değil bir sağdan bir soldan hesapladımkızlar değerim perşembe günü 98.8 di bugün 365.5 çıktım iki katı artmamış
Benim de sağ kasıkta batmalar var bugün hatta 2 büklüm etti beni kötü bir his var içimde ama iyi düşünelim kızlar iyi düşünmek çok önemliiAynen öyle şimdi saçma bir bel ağrım var mesela
Şiddetli baş ağrısı ve bulantı olmuştu.Canım 10. Haftanda o zaman ağrı sızı bir belirti var mıydı
Yok rahat olalım kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum birazBenim de sağ kasıkta batmalar var bugün hatta 2 büklüm etti beni kötü bir his var içimde ama iyi düşünelim kızlar iyi düşünmek çok önemlii
Valla bende korkuyorum allah gönül selameti bersin ama günler çok yavaş geçiyor gebeliği öğrendiğimden beriAmin inşallah ilk 12 hafta benim için zor geçecek
Evet sakin kalamaya çalışıyorum herşey yolunda gider inşallah hepimiz içinBen oruç tutuyorum, bir de eskisi gibi sağlıksız yemeyince öncesinden fit oldumöncesinde rahat giyemediğim şeyleri giyiyorum bir süre sonra nasılsa giyemem
Canım merak etme benim de o şekilde ama araştırdım kimi yerlerde 2-3 günde 2 katına çıkmalı diyor. Kimi yerlerde %66 civarı artış üstü diyorlar. Başta stres yapmadım değil bir sağdan bir soldan hesapladımama faydası yok her şey yolunda inşallah
Hemde nasıl hiç geçmiyor günler çarşamba kalp atışı duyucam inşallah ama stres daha çok heyecan daha az garip bir duygu durum karışıklığıValla bende korkuyorum allah gönül selameti bersin ama günler çok yavaş geçiyor gebeliği öğrendiğimden beri
Biz de cuma gidicez. Çarşamba kaç haftalık kaç günlük oluyor senin canım duyulur mu acaba kalp atışı?Hemde nasıl hiç geçmiyor günler çarşamba kalp atışı duyucam inşallah ama stres daha çok heyecan daha az garip bir duygu durum karışıklığı
6. Haftada oliyorsunuzBir de kızlar kafamın yatmadığı bir şey varuygulamadan 5+3 görünüyoruz sat 31 Ocak. Ben şimdi 6. Haftada değil miyim? Bir türlü oturtamadım
7. Haftaya girmiş oluyorum canım geçen çarşamba keseyi gördümBiz de cuma gidicez. Çarşamba kaç haftalık kaç günlük oluyor senin canım duyulur mu acaba kalp atışı?
Anladım canım inşallah duyarız bebişleri bu haftaa7. Haftaya girmiş oluyorum canım geçen çarşamba keseyi gördüm
benim bir oglum var o zaman ki hamileliyimde agrilarim oluyordu saglikli hamilelik gecirdim hafif agri olmasi normal. kanama leke yoksa hafif agri normal birsey. amma ondan sonra 2 defa dusuk yasadim onlarda belirti yoktu onun icin korkuyorum biraz. bu sefer onlem aldik iyne ilac kullaniyorum yine bir korku oluyor insallah hayirlisi 2 gune kontrolum var hayirlisiOlmasın ya olduğu zaman insan çok korkuyor keşke benimde olmasa
Ben bu gebeliğimde alttan baktırmadım gerekte kalmadı zaten 7. Haftaya gelince artık karından da duyulur alttan bakmaz sanmamAnladım canım inşallah duyarız bebişleri bu haftaabir de şey sorucam size benim doktorum hep vajinal bakıyor erken görmek ve önlem amaçlı. Kalp atışı duyulmazsa alttan baktırır mısınız yoksa karından görünmesini mi bekleyeyim?
bende de 4hafta 5 gunde keseyi gormek icin altdan bakti bir sorun yasamadimAnladım canım inşallah duyarız bebişleri bu haftaabir de şey sorucam size benim doktorum hep vajinal bakıyor erken görmek ve önlem amaçlı. Kalp atışı duyulmazsa alttan baktırır mısınız yoksa karından görünmesini mi bekleyeyim?
Ben de baktırmak istemedim ama çok tehlikeli şeyler olabilir vs diye zorladı biraz daha doğrusu korkuttu ama bakalım olmadı duyamazsak sonra ki haftayı bekleyelim derimBen bu gebeliğimde alttan baktırmadım gerekte kalmadı zaten 7. Haftaya gelince artık karından da duyulur alttan bakmaz sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?