Benim 5+0 da keseye 15 mm dedi çok büyük değil mi ya
Kızlar bazıları erken bazıları geç yumurtlama oluyor o yüzden kese boyutları herkeste farklı çıkıyor benim geç döllenme kesem 5+0 da 3 mm diKızlar 5. Hafta kese boyutunuza kaç mm dedi doktorunuz
126 çıktı sonuçE nabıza 1 gün sonra düşüyor canım ama sen arada bir kontrol et
Hamileliğin başları çoğu kadında böyle ilerliyor kuzum ya dışardan göründüğü gibi değil hiç. Doktorum diyor ki 4-8-12 haftalarda yani 4ün katlarında hep sancı atakları olacak. Adet dönemine denk gelen zamanlarda daha da ağrı çekicez yani sakin olmamız lazımKızlar ben 6. Haftaya girdim bugün hala karın ağrım ve sağda batmalar var normal gibi gelmiyor bana
yaaaa almışsın hayırlı olsun çiçeğim güzel günler geçirelim hep birlikteKızlar liste oluşturuyorum tabloya bakıp eksiksiz olarak yazın ve beni etiketleyin bende tabloya ekleyim. Bu arada 2 ay sonra nickim değişecek benim eski kullanıcı adımı alıcam (puxhu) şimdiden söyleyim
Ya bir sorun olmasın da inan ki ağrılar hiç önemli değil ama insan kötü deneyimler yaşayınca galiba her dakikam korkarak geçicekHamileliğin başları çoğu kadında böyle ilerliyor kuzum ya dışardan göründüğü gibi değil hiç. Doktorum diyor ki 4-8-12 haftalarda yani 4ün katlarında hep sancı atakları olacak. Adet dönemine denk gelen zamanlarda daha da ağrı çekicez yani sakin olmamız lazım
Genel olarak karindan bakıyorlar vajinal bakmak isterse de sen karşı çıkarsam bakmıyorlar iki çocuk doğurdum hiç alttan bakmadılar banaKızlar yarın kadın doğuma randevu aldım daha 5. Haftamdayım ilk defa kadın doğuma gideceğim de. Alttan bakmak istemez değil mi doktor ilk devlete gidip sonradan özele gideyim diyorum
Aramiza hosgeldinKızlar merhaba umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizisat 2 Şubat 10 gün önce idrar testiyle öğrendim bende hala doktora gitmedim kan da vermedim şu an 6+1 sata göre erken diye düşünüyorum kese ve bebek için strese girmek istemiyorum git haftaya gel diyeceklerdir hastaneyi yol etmek istemiyorum gittiğimde bebeği de kalp atışını da görmek istiyorum sizce ne zaman gitmeliyim? Sizler şu an ne durumdasınız bebeği kalp atışını gören var mı bilgilendirirseniz sevinirim
Oh ne güzell maşallahKızlarımm bugün 5+0 ilk kontrolümüze gittik. Karından baktı doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi güzel yerleşmiş kesen de güzel dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdıhepinizin güzel sağlıklı gelişmeler almanız dileğiyle
Fotişimiz de böyle
Oh ne güzell maşallahhep birlikte yirminci otuzuncu haftaları görelim inşallah sağlıklaa
bende 6 hafta 1 gunum. 4 hafta 5 gunde keseyi gorduk 6.3 ya 6.4 e bir dahaki kontrolum var insallah duyariz kalbini.Kızlar merhaba umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizisat 2 Şubat 10 gün önce idrar testiyle öğrendim bende hala doktora gitmedim kan da vermedim şu an 6+1 sata göre erken diye düşünüyorum kese ve bebek için strese girmek istemiyorum git haftaya gel diyeceklerdir hastaneyi yol etmek istemiyorum gittiğimde bebeği de kalp atışını da görmek istiyorum sizce ne zaman gitmeliyim? Sizler şu an ne durumdasınız bebeği kalp atışını gören var mı bilgilendirirseniz sevinirim
Canım kasık batması oluyor mu sendebende 6 hafta 1 gunum. 4 hafta 5 gunde keseyi gorduk 6.3 ya 6.4 e bir dahaki kontrolum var insallah duyariz kalbini.
Bence alttan baktırmayın ne olur ne olmaz progestrona vitaminlerinize baktırın ben öyle yapacam 8 hafta da karında. Baktırmayı düşünüyorumKızlar yarın kadın doğuma randevu aldım daha 5. Haftamdayım ilk defa kadın doğuma gideceğim de. Alttan bakmak istemez değil mi doktor ilk devlete gidip sonradan özele gideyim diyorum
Bende aynı fikirdeyim 8 hafta giderim diye düşünüyorum ultrason içinKızlar merhaba umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizisat 2 Şubat 10 gün önce idrar testiyle öğrendim bende hala doktora gitmedim kan da vermedim şu an 6+1 sata göre erken diye düşünüyorum kese ve bebek için strese girmek istemiyorum git haftaya gel diyeceklerdir hastaneyi yol etmek istemiyorum gittiğimde bebeği de kalp atışını da görmek istiyorum sizce ne zaman gitmeliyim? Sizler şu an ne durumdasınız bebeği kalp atışını gören var mı bilgilendirirseniz sevinirim
Bende de oluyor sonra kendiliğinden geçiyor. Öksürüp hapşurunca şiddetleniyor. Az önce tam tarif ettiğin yerde batma oluyordu hatta, simdi geçtiKızlar sağ tarafta iç çamasırımızın kenar kısmı oluyor ya orda bi ağrı hissediyorum bacağıma doğru sizde de oldu mu
Yaa korkulacak birsey değildir inşallahBende de oluyor sonra kendiliğinden geçiyor. Öksürüp hapşurunca şiddetleniyor. Az önce tam tarif ettiğin yerde batma oluyordu hatta, simdi geçti
Seninki de öyle mi? Bi ağrıyıp bi geçiyor mu ya da bütün gün mü sürüyor nasıl tarif edersinYaa korkulacak birsey değildir inşallahgeçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?